Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 436
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте!

Памперс, браво за хубавите мерки.  Не те познавам лично, но като ти гледам коремчето по снимките, не ме изненадват тези 6 кг.  Не мога да преценя дали си напълняла в сравнение с преди, но коремчето никак не е малко, а и те се трупат по места, които сега не забелязваме, но като излезе бебето и ... Whistling
И просто ей така да вметна, че и аз, и ММ сме се родили големи бебета, пък моето първо беше мъничко.  Та...и това правило има изключения Wink

пиет, разкошно комплектче, но според мен не е особено подходящо за изписване.  Не че няма да го облекат, ако настояваш, ама нито някой ще го види, нито ще го оцени.  Твърде вероятно е бебето да не се чувства много комфортно в него.  
Все пак помислете - до този момент това бебе е живяло съвсем голичко на топличко и мекичко.  Кожата му е нежна и прозрачна, самото то е съвсем малко и крехко.  Изглежда достатъчно красиво и по бебешки сладко в едно хубаво гащеризонче или там каквото решите.  
Аз и на погачата го мъчих моето с една специална рокля, пък хем беше пораснало малко тогава, сега се чудя от какъв зор ooooh!

И това, като всяко друго нещо, си е въпрос на мнение и убеждение.  Сигурна съм, че който е решил да сложи тюлена рокля, ще го направи каквото и да напиша аз.  Обаче също така съм сигурна, че за следващото дете ще е на различно мнение Wink  Просто и аз бях така с първото Wink

Тази тема с помпите си я преговаряме през седмица.  Аз няма пак да пиша, че и на себе си взех да омръзвам Mr. Green

Нашият повивалник е върху скрин и е много удобно.  Не знам сега с бебето как ще процедираме, когато Лора си спи в стаята, още не съм го измислила Rolling Eyes

П.П. хепи дей, виждам те на балкончето, вземи драсни как си Wink

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 23:39 от Sleeping Beauty

# 421
 Добро утро момичета!
 Влизам за малко, колкото да се отчета, че и път ме чака.
 Кирчо има вече шест братчета и сестричета.  Crazy За имената ще е малко трудно, защото едвам ги различавам вече, освен Кирчо.
 Искам да честитя празника на дечицата ви! Да са живи и здрави!

# 422
  • Gone with the wind
Честит празник на всички малки и големи деца  Heart Eyes

Ихаааааааа, Веселото - във вас е имало бейби бум тая нощ  Laughing
Отивай на опашката да си търсиш помощите за много многодетна майка  Mr. Green

Памперс, то бебето е около кило, води, плацента, разтегната матка - ето ти поне 3 кила общо.

# 423
Честит 1 юни,ден на детето!Ден и на всички онези запазили детското в себе си!
Сега ставам,изпивам кафето и излизаме с Диди да празнуваме.Да почерпя виртуално за нашето вечно дете,рожденника ни ТАТИ!
  cook Wine Glass beer

# 424
Добро утро, момичета. Едва ви изчетох! Честит празник! Веселото, лек път и честити пиленца! В тези дъждове и ниско налягане бебоците ви не спят ли повече? Нашата Бърколинка тези дни е много поспалива. Дори мислех да отида на лекар - особено след онази изцепка с кръвното ми, но тя се обажда от време на време и ме разколебава. Та, ако и вашите са по-мързеливи тези дни, да си спестя ходенето. Хубав ден ви желая!
Тюх, вчера не влизах и си изпуснах 100-те дни! Хаха! Днес съм на 99-ия! Честито на мамите, които днес "правят" 100 дни.

# 425
Добро утро дами.
Честит празник на всички   Tada    Party Time   bigdance2
Вчера реших да вляза малко в час и взех , че направих списък какжо трябва за едно новородено и за мен в и след родилното.И така постоянно го запалвам и отбелязвам с ваши коментари , кое е добре и кое не.Мисля да поогледам сайтовете ,че да поръчам и аз нещо ,че срам ме хваща като чета вие колко и какво сте купили. Simple Smile
Интересно ми е това с помпите като чета мисля май да си взема някаква обикновенна ръчна помпа , а ако се налага повече използването и може да взема по - хубава.
За повивалник това мисля да го купя с кошарката , която ще е дървена.
Забравих да кажа , за което съм  newsm44 намерих магазини в Бургас, в които предлагат модела количка , на който се спряхме.Във вторник съм на преглед и мисля да ги обиколя да видя какво имат и да се надявам да имат в наличност този модел .

# 426
Добро утро и Честит 1-ви юни на всички!  На нашите деца ва и ние винаги ще си останем деца на нашите родители Simple Smile
Сонка честито ви рожденик  nbirthday
Веселотов та вие с това многочадие добра тренировка ще си дръпнете за след септември Simple Smile
Памперсчееее супер за хубавите резултати Hug и аз съм + 5 кг,  ама само корем,  та не ги мисли   bouquet
Повивалник нашия беше в/у кошатата,  тя е от старите дървена и пасваше идеално и го скъсах от ползване,  мн ми беше удобен и най твече мн щадеше кръста,  та това ще е 1 -вата покупка сигурно.
Отиваме да се вдетеняваме сега с детето някъде,  после и на детски Рд ида си личи че е ден на детето  Joy

# 427
  • Варна
Добро утро Simple Smile

Вчера беше отвратителен ден-2 пъти излизах и двата пъти ме наваля яката Tired и в крайна сметка оставих ангажиментите за днес.

Но първо да честитя днешния ден на дечицата ви,а защо не и на някои от вас!  Mr. Green

veselotof,честити нови рошавелчета   bouquet   .След малко ще хвърля едно око  в Снимка-та.

-Petia- ,бъркаш ме-бях в августинки 2012,но за съжаление не успях да финиширам с тях .

Относно коликите,май в крайна сметка нищо не помага,но смятам да взема на дребо шише против колики на Авент,затопляща възглавничка също,пък каквото сабя покаже Simple Smile .

tuitito,не си само ти така в емоционално отношение-снощи посред нощите се стреснах от мъжа ми(не е толкова страшен,ама а де Simple Smile )  и се разревах ,какво беше това чудо и аз не разбрах,но си го обяснявам с хормоните. Crazy

piet,дрешките са хубави ,но ми се струват неподходящи за случая. Hug

Pampers,време беше и ти да качиш някое килце. Laughing

sonka,честит личен празник!Да ви е жив и здрав  таткото !

Относно кошарите,още не мога да реша дървена ли да е или сгъваема  newsm78.Шезлонг също не мога да преценя дали да купувам.

Изчезвам по задачки.Хубав ден ви желая !

# 428
Добро утро, коремчета Hug Честит празник на всички малки и големи деца  bigdance2 Аз определено ще празнувам днес, след малко излизаме с ММ да се черпим с торта и сокче Crazy а също така трябва и да купя подарък за празника на нашето неродено бебче Joy не, че ако не беше 1-ви юни нямаше да похарча някой лев, но сега ще се оправдая с празника Joy Вчера поръчахме и креватче, с дрехи се запасих май доста /само трябва да снимам, за да ви покажа/ и вече почти нищо не остана за пазаруване Blush

Сонка жив и здрав да ви е рожденника, много да ви слуша и да помага Wink

# 429
  • Пловдив
Честит празник на всички дечица! Неродените още да се родят здрави и кротки!
veselotof, ми то много пилета, много нещо! Честито!
sonka, да ти е жив и здрав рожденика и много да помага и да те слуша!
Аз ще ходя с малкия батко да се забавлява някъде. Още си пия кафето обаче. Голям мързел съм. Бебо сутринта спеше, ама като подуши закуската много бързо се разсъни и разрита. Много ми е забавно. Вчера бяхме на дискотека с баткото и явно от музиката такива салта правеше.  Mr. Green
Bebitka, няма за какво да съжаляваме-септември ще си имаме най-красивите и послушни бебоци! Hug

# 430
Добро утро от мен и честит празник на всички малки и големи деца  Heart Eyes Hug

Pampers, само мога и да си мечтая за твоите 6 кг (моите са повече от двойно  Crazy) Иначе и аз и мъжо сме били гюлета по 4 кг и очаквам и нашето да е дуда. Майка ми ми е разказвала какви мъки са били докато роди хаах, тъй че съм подготвена за всичко  Laughing
Bebitka, аз също се колебаех за кошара и се спрях на дървена. Струват ми се по-стабилни и удобни. Догодина лятото ще пътуваме за БГ и сигурно ще купим и преносима, но ако не беше пътуването не бих купила такава  Peace
veselotof , честити пиленца, сигурно са много сладки като писукат толкова много  Heart Eyes

# 431
Здравйте коремчета ! Честит празник на всички мамчета и техните дечица!
На мен вчера ми беше последен ден на работа и вече по-често ще се разписвам. Чувствам се страшно преуморена и определено имам нужда от малко почивка. На 27-ми беше полседната Ж.К и всичко с бебчо изглежда добре . Потвърди се , че е момченце  Heart Eyes
Купила съм досега само няколко бодинца с късо ръкавче и то главно защото  бяха на промоция в Карфур . Намалени бяха на по 4 лв от 8 лв. По принцип не обичам да избързвам с покупките и предполагам , че август ще пазарувам най-активно.  
Днес ще ходим да гледаме Астор в Мол Варна , надявам се на малката да и хареса , а после ще я заведем още някъде , ще решим в последствие. Сега мързелувам активно и си похапвам вкусни нещица. Силно оценявам това , че имаме двор , защото малката сме я оставили да си играе там с едно съседско хлапе и нямаме много грижи. Е, сега вече ще я прибираме , че стана жега а и да хапне малко Simple Smile
Лек ден на всички  Hug

# 432
ЧЕСТИТ 1-ви ЮНИ НА ВСИЧКИ,И МАЛКИ И ГОЛЕМИ  newsm68
Аз лично още го празнувам  Mr. Green
Всички да се радваме на хубавите си бебоци през септември  Wink
Днес мисля да се отдам на разходки за разлика от вчера  buria
На мен ще ми дадат помпа ,мисля,че е на Авент
За ваничката- само ги гледам,но ми се струват почти еднакви  newsm78
Май и аз ще изчакам август и ще навземем всичко  Simple Smile
Лек и усмихнат ден   bouquet
Отивам да видя пилетата  Joy

# 433
Честит празник на всички деца,малки и големи Heart Eyes
Сонка,честит Р.Д. на таткото,жив и здрав да е и много да ви помага  ura
Честити пиленца,на Веселото,май ше трябва още една детска hahaha
Памперс newsm10
Усмихнат ден на всички коремчета  bouquet

# 434
Здравейте, мами!
Как сте днес?
Честит ден на детето!

Как са бебоците? Шават ли, ритат ли?
Моето нещо явно беше решило да се качва нагоре, 2-3 дена се въртя като шило и ме подпира корема отвсякъде, от вчера обаче го чувствам толкова ниско, все едно ми е в червата. И шава доста по-малко. Вашите правят ли така?

Общи условия

Активация на акаунт