Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 446
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • велико търново
Добър ден и от мен мам4ета Simple Smile аз също станах рано то по принцип не съм спала де,3 пъти ходих до тоалетната и се разсънвам  таман се унасям и аиде пак до тоалетната  Grinning ина4е рано заспивам легна ли към 10,10 и 30 и съм заспала след 5 мин но спя до 1 4аса и край като укокоря едни о4и....не смея и да мръдна заради ММ Simple Smile леко спи и ще го събудя като тази сутрин не издържах и станах към 8 и пуснах тв-то Rolling Eyes и ми се размърмори 4е и в по4ивния ден не съм го оставяла да поспи Grinning кофти е но трябва да свиквам 4е бебка сигорно по 4ето ще ме кара да ставам Simple Smile
А относно те4ението и аз забелязвам 4е малко се усили от последните 2 седмици,утре съм на жк и мисля да кажа на Димитрова и тя да реши дали е нужно да пуснем едно микро....не мирише но определено е по силно от преди Sad а хемороиди нямам и дано да нямам но за киселините немога да се похваля с подобно нещо,ужасни са,особено след като пия 3в1,ама като пия соди4ка и съм добре Simple Smile

# 481
Здравейте!
Аз днес си поспах доста, може би защото тук не спира да вали и е студено.  umbrella
Момичета благодаря ви за успокоението за течението.
Промяна на коса и нокти не забелязвам, но имам доста пъпки по лицето, основно около брадата и челото, което е необичайно за мен, тъй като аз пъпки не съм имала никога даже и в пубертета. Коластра не ми тече, образувала се е коричка на зърната само.
оф тия кошари и помпи вече ми втръснаха, направо само тва си приказваме тука от 1-2 месеца. 
и на мен   newsm10

# 482
  • велико търново
tania мисля 4е пъпките са нещо нормално, и по принцип знам 4е когато на една бременна жена и излязат петна пъпки или разни лишеи по лицето и предстои да роди моми4енце Simple Smile аз до 6-тия месец също ми излизаха разни пъп4ици особено по 4елото и бузките но сега ми се избистри лицето Simple Smile а за куластрата аз като стисна зърната и пускат малки кап4ици но и на мен ми се полу4ават кори4ки явно ако е потекла куластра и е засъхнала така си го обеснявам Simple Smile

# 483
tania мисля 4е пъпките са нещо нормално, и по принцип знам 4е когато на една бременна жена и излязат петна пъпки или разни лишеи по лицето и предстои да роди моми4енце Simple Smile
това според мен не е вярно, тъй като аз като бях бременна с Габи ми беше много чисто лицето, а сега ми казаха момче.

Между другото снощи сънувах, че ще раждам и денят беше четвъртък newsm78

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 12:02 от tania_tsvetanova

# 484
  • София
По книжките за бременни пише, че е нормално косата да се сгъсти по време на бременността. Затова New Leaf, най-вероятно имаш такова мъхче. Аз съм много доволна от състоянието на косата ми по време на бременността - по-буйна и по-бавно се замърсява. Обаче да знаете, че след като родим, ще има период на опадване на тези косъмчета, които сега извънредно са ни изникнали, тъй че ще има нормален косопад.

# 485
  • велико търново
tania може аз не казвам 4е е тка а така съм 4увала,с предната ми (несполу4лива) бременност която я карах до 6 месец не съм имала пъпки и нищо и си мислех 4е ще е мом4е но беше моми4енце Simple Smile аз го казах в кръга на шегата Wink

# 486
  • велико търново
андреа77 мойта коса си е гъста от малка Simple Smile но забелязах преди 2 3 дена ми излязал отпред бял косъм на бебешкия бретон който излезе като забременях,дали е от бременноста:)

# 487
shirina разбирам те и аз го приемам в кръга на шегата, при всеки е индивидуално.

# 488
Добро утро и от мен!
Половината нощ се въртя и след 6 ч заспивам зимен сън hahaha
Веселото ми даваш им значи ,но в друга форма Hug (може и черупки от яйце кълцани)
За проблеми с пишкането ми помага червена боровинка,а запека преборих с кисело мляко +3 с.л овесени ядки + плодчета на вкус  chef
Днес май е палачинков ден newsm64  Joy
Кошарката ни е дървена от всички страни с решетки и за зимата ще трябват обиколници. Преносими ще вземем като се приберем в Бг ,че между двете баби няма как с други  Wink
И моите нокти са супер здрави ,а преди като се почеша и е счупен някой Wink и лицето ми е чистичко bowuu
Щях да пиша още ама ..бременен мозък Laughing

# 489
  • Пловдив
Добър ден. Успях да поспя. Талцид върши работа за киселини. Исках Гавискон, че пише, че става за бременни, но нямало. Дано нямам довечера пак такива "екстри", че не е хубаво да се пият дълго тез хапове.
Косата ми е станала по-гъста. Ще окапе като родя-ясно ми е. Ноктите са ми по-добре, но и това е от бремеността, а и от това че мързелувам. Пъпки имах доскоро, но от няколко седмици нещо изчезнаха, което е добре. Виж за потта ми е много неприятно, защото преди не ми миришеше. Не е само при мен явно, new leaf успокои ме. Сигурно е от хормоните пак. За космите на корема няма да споменавам пак, че приличам на Мата Космата. Blush
Написах имената за бебо на три листчета и малкият тегли ,докато се повтори от теглене едното. Така, че бебо ще е Константин. Готови сме.  Mr. Green

# 490
ushana, нашата бебка наистина не е толкова активна като обикновено, но не знаех за връзката с климатичните промени. Честити ти 98 дни Wink

Bebitka, мария - магдалена,  кошарка ще вземем дървена с чекмеджета. За мен предимството й (освен мястото за дрехите) е второто ниво на подматрачната рамка, което облекчава кръста и люлеещият механизъм. Има си повивалник върху шкафчетата и решетките могат да се свалят.  Нямам намерение да го ползваме 15 год. (ще вземем комбинирано), но със сигурност ще ни върши работа за дълъг период от време. А и чисто визуално повече ми допада. Преносима кошарка ще вземат свекърите, защото често почиваме при тях. Шезлонг също ще вземем.

sealover, честит ти отпускарски период Simple Smile

veselotoo, честито! Дано мъникът се оправи Praynig

new leaf, nads3, честито обратно броене!

nads3, ходя на йога, но мисля да заместя с нещо по-интензивно.  Ако не си посещавала преди, вероятно ще ти е интересно. Аз посещавах дълго време преди да забременея и сега като виждам как протичат часовете е малко като за инвалиди. Вероятно в 9-и месец няма да мисля така Joy В интернет можеш да намериш добри комплекси.

Аз вчера се престраших и отидох да си наснимам коремчето Wink

# 491
Добро утро и от мен  Hug
Честит празник !
преди малко станах  Mr. Green към 12 де  Embarassed
Снощи легнахме късно,готвихме посреднощ-беше 3 часа и решихме,че сме гладни  hahaha
На мен ноктите са ми ужасни-цепят се,меки са,абе ужас. Преди 5 години им сложих гел,слабост са ми и си ги гледам много  Embarassed
Но преди месец махнах гела и сега,като израстнаха,са си много добре,косата ми расте по-бързо,пък космите-хич  newsm44
Ще имам момченце,не знам дали има връзка,но кожата ми е много чиста
Преди около датата на цикъла ми излизаха пъпки,но сега ми е чисто много
От както съм бременна ми излязоха точно 2 пъпки  Sunglasses
Петя,честито за името  Laughing
Сега и аз да измисля нещо за обяд  newsm78

# 492
  • София
Здрасти Wink

Петя, чудно име сте избрали, честито!  На мен ми беше сред най-любимите за момченце Heart Eyes

Аз отначало имах много пъпки, сега вече изобщо.  Космите ми растат по-малко и по-бавно, ноктите и косата са ми са по-здрави.  Това с по-обилното потене и при мен го има Confused
Хубавите ефекти, обаче, минават веднага с раждането.  Буквално за една вечер ми пораснаха космите по краката след като родих, а косата до 4-5 месец на бебето падаше на снопове ooooh!

Много неприятно време, а моето дете пак е с течащо носле ooooh!  Стоим си вкъщи на топло, ама следобяда ми се иска да се помотаем някъде, че ще лудна.

# 493
Петя, името е много хубаво. И ние в началото теглехме листчета, че нямахме избрано име за момче. Много е трудно, за момичета има много хубави имена. Сега сме се спрели на Николай, ако не ми хрумне нещо друго до септември.
Ох и на мен ми писна да стоя вече вкъщи, една и съща, а това време все повече ме депресира. И на Габи и е скучно, само дисни гледа  smile3511

# 494
Момичета, аз рядко се появявам, за да пиша, макар че ви чета често. Grinning За името да кажа, ако не съм казвала вече, ние с ММ имаме име за момиче още от студентските години. Измислили сме го да има буквичките на двете баби, но и да е българско име - такова, което го няма много по света... та се получи Боряна Simple Smile Сега дори като се разшава много и й викаме по име Simple Smile Виждам, че повечето от вас са пазарували. Аз, да си призная нямам нищичко. Само няколко шишенца и помпа за кърма от зълва ми, която не ги ползва вече. Искам и аз да започна с трепетните приготовления, но правим ремонт в жилището, в което ще живеем и сме с едни майстори, които идват да работят по 1 ден в месеца... Добре, че пистолетите са заключени #2gunfire #2gunfire  #2gunfire 
За косата: Аз миналата година се офъках нула номер, а сега връзвам опашка вече. ВИнаги съм си гризяла ноктите, а сега имам маникюр. А уж казват, че мамите погрознявали с момиченцата...  newsm78
Кошара също ще ни дадат, а колички сме събрали две. #Crazy 
Е, май това е от мен.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт