Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 432
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!
Днес бая късно станах.бЛАГОДАРЯ момичета за поздравите за нашия тати!Той от минала година си беше решил да  правим пикник с барбекю за рд .Минала обаче валеше ужастно,поне сега се размина.Тъкмо каза,че и аз няма да приготвям нищо и после да чистя  Simple SmileМина добре,децата се наиграх,че с тях и аз/на федербал/Първо естествено уважих и празника на малкото момче с разходка и почерпка  Simple SmileДнес съм малко уморена,като се има впредвид,че сега се прибирам от юбилея на баба ми/80 годинки направи/,а милото с детето отидоха на село.
За косата не мога да кажа нищо засега,но след раждането много дълго време ми падаше.За ноктите и преди ,и сега са ми се заздравили и едни дългички съм ги пуснала.
И моито течение се усили тези дни  ThinkingМоже би защото е хладно ама си и ходя боса  BlushВчера ми дадоха и кошница за беба.
Тук при нас пак се зачерни,ужас ,това време е шантаво.

# 496
Здравейте бременелки не съм писала отдавна, но все не ми остава време. Аз съм добре, но съм качила много кг и ми тежат +16 съм иначе на показатели съм перфектна пусках кръв и урина миналата седмица. Още две седмици ще се търкалям на работа и после живот и здрави почвам приготовленията за малкото човече. Аз ви чета редовно въпреки че не пиша много, но сега като се застоя вкъщи ще почна по често да се включвам. Сега ще ви оставя да отида да се разходя и довечера пак ще драсна някой ред, много се радвам за всички  много ми е приятно в този форум и ми е много полезно тъй като ми е първа бременност, дано всички да имаме здрави износени бебенца в края на лятото  Hug

# 497
Здравейте, момичета!
Ние днес ходихме на разходка в Албена - бях забравила колко приятно и зелено местенце е! Хубаво се разходихме и сега ще си приготвяме вечеря Simple Smile
За кошарките - ние взехме дървена, защото моделът много ми хареса. Иначе, ако се наложи, може да вземем и сгъваема за гости в баби Simple Smile
Петя, хубаво име сте избрали Simple Smile Ние все още се чудим, а "Как ще се казва" мисля, че е най-често задавания ни въпрос  Mr. Green
Чета, че коментирате косата, кожата и ноктите - моята коса сякаш стана една идея по-суха може би, ноктите - здрави, а лицето - чисто  Mr. Green Аз с кожата на лицето имах доста проблеми преди, а сега съм екстра  Peace
Сега ви оставям, отивам да правя салатка.
Хубава вечер от мен   bouquet

# 498
Написах имената за бебо на три листчета и малкият тегли ,докато се повтори от теглене едното. Така, че бебо ще е Константин. Готови сме.  Mr. Green
Сигурна съм, че и на трите листчета си написала това име, за да е което харесваш hahaha

И при мен космената покривка се увеличи малко, но аз съм си по принцип по-космата и не ми прави такова впечатление. В косата и ноктите не забелязвам някакво подобрение, нито в кожата. В началото обаче бяха много зле и се радвам, че се нормализираха нещата. Може би косата ми опада малко по-малко, но не бих казала, че намирам кой знае каква разлика. Flutter

Днес бях на гости на една приятелка и ми даде 4 комплектчета за новородено в бяло - къси гащи, тениска и жилетчица с дълъг ръкав  Mr. Green По-малки са от педя и чак не мога да повярвам, че ще са по размер на дребното  Mr. Green Като куклени дрешки са.

И на мен ми писна от това валежно време и днес решихме да излезем - не съм от захар все пак, няма да с разтопя. А и ме облякоха с подходящи за сезона дрехи, така че с "домашния ми арест" се свърши  hahaha От утре се пускам по магазините и на разходка.

Аз лично не спортувам. Йогата не ми е никак на сърце и на душа, а време и настройка за упражнения от нета все не намирам. За сметка на това ходя с километри на ден, много клякам, шетам си, въобще не се спирам....

# 499
  • Пловдив
Написах имената за бебо на три листчета и малкият тегли ,докато се повтори от теглене едното. Така, че бебо ще е Константин. Готови сме.  Mr. Green
Сигурна съм, че и на трите листчета си написала това име, за да е което харесваш hahaha
Аааа, таткото зорко контролираше целия процес да няма измами.  newsm47 Мисля, че не е толкова разпространено името като Кристиян и Калоян. Иначе и те ми харесваха, а и Кирил също, но пък много Кировци имат ММ в родата. Tanishte, до вчера питах по 10 пъти на ден как ще се казва бебето.
Правих сладкиш, пуснах прахосмукачка, чинии мих и много се изморих. Пак имам киселини.  Sad Трябва да ида и до магазина. Малкият се разкиха жестоко. Промяната на времето не му действа добре. Дано се разминен с витамин С и капки за нос само.

# 500
  • До морето :)
Петя, страхотно име. С Елена бяхме решили, че ще или Елена, или Константин.  hahaha Като ме питаха за мъжко и женско име и аз като казах Елена и Константин ме гледаха странно.

Сонка, завид за хубавия ден вчера. Искам и аз федербал, но вече ще ме бият, ако започна и с това да скачам и бягам.  Joy

За косата, ноктите и кожата - косата е добре, но после като знам какъв косопад ще е, пак ще си мисля, че оплешевявам. Ноктите - без промяна. Кожата - бива.

За спортуването - тренирам вдигане и носене на немирни 15 килограмови тежести, бягане, скачане, клякане, хвърляне на топка, футбол и т.н. Въобще не се съобразявам, че съм бременна, но то няма и начин. Както казва една приятелка: "То и да искаш не можеш да се отпуснеш. Още със ставането и се настройваш, че имаш и друго дете за гледане." Тука времето беше ужасно, цял ден валя и аз се отдадох на мързел. ММ като ме видя излегната на дивана се притесни, че не ми е добре.  hahaha

Киселини - научих се да живея с тях. Сега бебка сигурно е по-високо и по-от рано ми започнаха. Моря ги с ядене и спане. Като започнат вечер - ям и гледам да заспа преди пак да са се появили.  hahaha

За нас - Елена май ще се размине с болестите, да не казвам голяма дума. От днес официално съм в 7-мия месец.  Mr. Green Още само 13 съботи и недели живот ми остават. После дупе да ми е яко.  hahaha Иначе май малко по малко започва да се обръща, някак си краката ѝ ги усещам по-високо, но може само да ми се иска.  Mr. Green

Имаше още нещо, ама моя бременилски мозък не помни вече.  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 20:30 от Лече-Буболече

# 501
Лече-Буболечечестито седми месец,ама официално не сме ли утре newsm78

# 502
Момичета, не съм ви чела от 3-4 теми насам, може би сте коментирали, но все пак да попитам. Какво сте решили по въпроса с ваксинациите? Имаше специална тема "за" и "против", но не я намирам.Всъщнст намерих, но са стари и непълни.  На някого да е попадала?
Благодаря ви.

# 503
Здравейте мацки   bouquet
амън от това гадно време , малкия ми е хремав от вчера и е ужас неможе д спи нощем и аз покраи него и така   направо Crazy
иначе косата ми се омазнява по-бързо от преди , ноктите са добре , а лицето ми направо е супер  Blush чисто и бяло  Hug
Лече честито влизане в седми месец мила  Hug
Петя името и на мен ми харесва  Hug
Лека вечер момичета   bouquet 

# 504
Звездичкка, аз искам, не искам, трябва от интернет клипчета да гледам, ако реша да правя йога, защото в нашия град специално за бременни няма. Иска ми се, ако имам скоро време да правя нещо (йога, пилатес, някакви гимнастики), за да не стана слон(дупето ми се увеличава със застрашителна бързина)  Mr. Green

За ваксинациите не сме коментирали кой знае колко. Мамите с опит да споделят, ще ми е интересно и на мен да се образовам и по тази тема  Laughing

Петя, името е супер. Ние сега имаме две, между които се чудим. Като решим, ще го напиша тук  Peace

# 505
Казват, че най-добрите спортове за бременни са ходене и плуване. Предвид, че с плуването е по-сложно, ходенето мисля, че върши идеална работа (не че го практикувам, с моето ежедневие).

При мен мина големият ден Simple Smile Винаги организацията на тържествата на децата е голямо вълнение и изпитание. В чест на това, че трябваше все пак малко да се облека по-официално, сложих и малки токчета. Тези обувки по принцип ги ползвам и за ежедневни за работа, когато не съм бременна и са ми страшно удобни. Ей, в момента направо не мога да ходя, единият ми крак от ходилото чак горе до бедрото е като вдървен. И имам мускулна треска Mr. Green От токчета, за пръв път ми се случва Simple Smile

Косата и кожата са ми в прилично състояние, при мен също има леко забавяне в окосмяването, което много ме радва Simple Smile

За ваксините - аз лично не смея да ги пропускам. Всеки си преценява -има много рискове и с тях, и без тях. Големият съм му слагала всички ваксини (но му ги размествах да не му слагат едновременно две ваксини, както е обичайното на 2м и на 3м май беше, че ми се струваше много тежко), не мисля, че и за малкия бих се решила да пропусна.

# 506
  • София
Ох, това с ваксините е ужасна тема, хич не ми се иска да я подхващаме  Thinking  Мненията са много крайни и обикновено се стига да неприятни спорове Confused
Аз не съм от тези, които ги отказват, правила съм на дъщеря ми всички задължителни до момента.

Лулу, браво за успешната организация.  Видях снимките във ФБ - изглеждаш чудесно.  Сега ще трябва да понесеш последствията от суетата, но пък си струва Peace

Аз пък искам да се оплача, че от 3-4 дни не мога да спра да ям.  Непрекъснато. Каквото ми попадне.  Тежко ми е, чувствам се зле, а ме гони постоянен глад ooooh!  Така съм обикновено няколко дни преди цикъл, но не знам сега на какво се дължи...  Дано да мине, че ще стана слон, ако продължавам в този дух.

# 507
Добро утроо пу първа  Grinning
ел,Лече честит седми месец      bouquet от днес официално цоп там и аз Heart Eyes Чак не ми се вярва колко бързо мина това време Wink
Sleeping Beauty и аз така,вчера бях на рожден ден и само сладкиши в чинията  Embarassed
Личи си че ме ритат отрано нали  Mr. Green

# 508
96
Добро утро Hug
Много бързо взе да минава това време, чак не мога да повярвам колко сме напреднали всички и от малки точици носим вече бебчета, на които им знаем пола Mr. Green
Туитито, мислех си че само аз ставам толковарано като изкукала бабка hahaha
Аз не съм против ваксините, ама и нямам мнение за тях  newsm78

# 509
  • Gone with the wind
Тутито и Ани на опашката  Mr. Green Аз станах в 4, след като 1 час си се въртях в леглото  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт