Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 555

И искам да питам нещо. На 19.06 отиваме на море. Мислех да си взема цял бански, но засега не съм си намерила наистина "цял". Според вас , много ли ще е странно ако се пека с половинки?

Че защо да е странно? Ние наскоро бяхме на почивка - с половинките си карах. А приятелката, с което бяхме, беше в началото 8-ми месец и също с половинките. Хич не си прави труда да издирваш, ами карай с наличностите!

# 556
Ох, за ваксините е много сложен казуса. Аз още не съм се захванала да чета, но скоро ще го направя. Не мога засега нищо конкретно да коментирам. Но със сигурност съм на мнение, че трябва всеки да има право на избор.

# 557
Добър ден ,момичета  bouquet
Туитито,Лече честит 7 месец,дано да избутаме още малко остана Hug
веселото,за кафемашината нашата е бриел ,доволни сме,старата ми беше същата марка Peace
Относно коса,нокти,кожа не намирам някаква съществена разлика.За ранното ставане и аз съм се ококорила от 4ч,после уж сум заспала и в 6ч като сум  се стреснала от простотиите ,които сънувам Twisted Evilта после едно въртене беше,ама успях да дремна до 11ч.а то как и да спиш като беб удря едни крушета тия дни Laughing
хайде хубав ден ,че аз  1dishes  food002

# 558
  • Пловдив
Темата за ваксините наистина е много трудна. Аз пък смятам, че е лицемерно да не заставаш зад избора си. Защо се правят фалшиви картони? Не смятам, че като нация сме дорасли за информиран избор. Защо се сравняваме въобще с напредналите Европейски държави?  Имаме едно малцинство, което няма как да се информира, защото е неграмотно и не говори български. От него тръгват и повечето епидемии. Няма да се обаждам повече по тази тема. Млъквам, че се ядосвам. smile3505  От единични случаи се правят цялостни изводи.

# 559
  • София
Танище, за двете приспособления, които си показала, ще си позволя да коментирам, макар че не съм ползвала нито едно от тях Wink
Според мен клипчетата, които показват как се ползват подобни неща, са малко подвеждащи.  На тях са снимани малко по-големи, вече поуспокоени бебета, а вероятно избират и много кротички за целта hahaha  Не мога да знам дали при всички е така, но в началото моето бебе ревеше неистово в момента, в който го съблечеш голо, а няма да споменавам какво ставаше като го намокриш.  Само го поливахме набързичко под чешмата и това му беше къпането Mr. Green  Не вярвам да ти се иска да го плацикаш пищящо в нещото като легенче на мивката или да го държиш за главата в кофа в този момент Mr. Green  А това легенче изглежда удобно, ама ако имаш достатъчно голяма и дълбока мивка да го сложиш вътре, по-добре да си го полееш направо на течащата вода.  И пак е за няколко месеца ползване, докато не умалее, а то бързичко ще стане като гледам.

Амели, епидемии няма защото има ваксини Wink
Добре, че има заблудени майки като мен, дето слагат ваксините, че тези болести да са сведени до минимум и шансът децата, които не са ваксинирани, да се разболеят, да е изключително малък.
За фалшивия картон изобщо няма да коментирам Whistling
И аз млъквам и повече каквото и да се каже по въпроса няма да участвам.

# 560
Здравейте!
Днес ми е нещо лошо и гледам основно да лежа!Чувствам се както в първите месеци. Относно апетита и аз от няколко дена си хапвам доста, но какво друго да правя като съм вкъщи.

So^Amazing аз в петък ходих и смених личния лекър на трима ни, живот и здраве после и бебо ще запишем при нея. Става много бързо - на Габи трябваше да занеса картона и здравната книжка , на нас само здравните книжки. Това е!

# 561
Лече, Tuitito честит ви 7- ми месец. Аз имам още 1 седмица докато ви стигна Simple Smile
По повод ваксините и аз не мога да се изкажа още. Но е време да се образовам и по тази тема скоро. Аз още съм на вълна обзавеждане на детска стая, макар, че ще спи в нашата спалня в кошара искам да е полуготова неговата. Предстои ни да слагаме щори, да купим килимче, осветително тяло и най-важното гардероб. Харесах един бял от Икеа, но..не е достатъчно голям, колкото го искам и вероятно ще се наложи да го поръчвам.
Локресия , направо ти завидях за почивчицата в Балкана. Супер ми звучи!
Танище, много ми харесва количката ви! Хубав избор! И аз като теб, малко се преориентирах към комбинираните колички с пълно легнало положение.
Последно се спряхме на тази http://www.myhome-bg.com/product/10897/kombinirana-kolichka-sola … -mamas-papas.html и мисля да спра да гледам вече, че и на ММ му писна. Имам да купувам кошари, дрехи, вани.... ooooh! Нищо не съм вземала почти.
За целия бански.... Мен по-скоро ми се струва странно с цял бански. Може би не съм обръщала внимание до сега, но не съм виждала бременна с цял и би ми било неестествено.
Ооо, вчера ми е започнало обратното броене и не съм разбрала! ooooh!  newsm44

# 562
Sleeping Beauty, ооо не съм се и съмнявала, че може би има нещо подвеждащо, все пак е рекламен клип  Mr. Green Но пък е интересно изобретение Simple Smile
LemOn, Сола-та също е много добра количка, даже мисля, че в темата за количките имаше една мама, която е с такава, можеш да й пишеш за отзиви Simple Smile

# 563
Та в този ред на мисли, някоя от вас знае ли как мога да си сменя личния лекар?

Отиваш при новия лекар със здравната си нкнижка, попълваш една бланка и готово  Peace Дори в това ти положение е наложително да го смениш, защото както в момента имаш нужда от консултация, а единствената ти опция е на частно. Успех!

Пердетата създават уют, лесно се перат, но с малко дете никак не са удачни - хващат се за тях и дърпат с все сила и перваза от тавана могат да изкъртят  ooooh! Ние сега в хола сме с пердета до земята(на хазаите са) и май ще трябва да си купувам къси до нивото на прозореца, за да нямам проблеми. Щорите, дори и алуминиевите се мият много лесно. Нашите от предната квартира ги сваляхме и направо в банята с душа, изцеждаш и закачаш. А и като ги затвориш на едната страна с мокра кърпа също лесно ме мият. Аз си ги бършех периодично като триех и прахта у нас.

Sleeping Beauty, _Ninka, за един месец са качени тези 6 кг ooooh! Април бях 49, а май - 55, но и коремът ми стана троен за този период. Mr. Green Тя за това акушерката  Shocked и ме прати до тоалетна преди да се кача пак на кантара  hahaha

за банския - аз съм с половинки и въобще не ми пука. Купих си едно долнище тип боксерки - да е по-затворено и отгоре слагам на старите бански горнищата. Гледах и други бременни наплажа - всички са с половинки  Peace

LemOn, честито ти обратно броене и на тебе! Mr. Green

Tanishte, има всякакви такива джаджи за къпане на мивка, включително и мекички . Използват се много, а и дори без тях много мами си къпят бебетата на чешмата. Така, че спокойно или ревящо, все ще го изкъпеш бебето било т в леген, кофа, корито, под чешмата или където си искаш. Важното е на теб да ти е удобно  Peace

# 564
Здравейте.
Чета темата от няколко месеца и все не намирам време и смелост да се включа .Но ето, че се реших.

Аз съм на 31 год, от София, първа бременност , термина ми е на 17.09. Бебчето ще е момче.
Темата и въпросите който обсъждате са много интересни и полезни. Научх страшно много неща , но имам и много притеснения.Ще се включвам с въпроси към по- опитните ( стига да не ви досаждам), и ако мога със съвети.  Peace

# 565
Привет и от мен.Щеше ми се да споделя с вас моят разговор с кантара днес.В чудо се виждам вече.От началото +13.Гледах в някаква таблица снощи докато будувах,че за моята височина-168 и начални кг-64 препоръчителния максимум е 82 кг.Но в крайна сметка колкото толкова.Важното е малкия да се роди жив и здрав,пък после ще му мисля
По повод кожата-ами при мен нещата се влошиха.
Ноктите-станаха доста здрави.
Изпотяването-няма такова чудо Cry.Ползвах един специален спрей за намаляване на изпотяването-Odorex.Преди помагаше,сега-не ConfusedОт хормоните ли....
Слънчеви усмивки бременелки

# 566
х

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 18:37 от Amelly

# 567
mamarony, Anni0422, iliqna89, дайте си термина, години, град и съответно какъв пол се очаква да е бебока и да ви добавя на първа страница (естествено, данните са по желание, дайте ги по ваша преценка Mr. Green)

Dund1chk4, видях че и мен ме няма на 1ва страница, моля те да ме добавиш. Аз съм на 38г, първата бременност беше с близнаци (момчета), които са вече на 14 г. Simple Smile
Сега чакаме девойка  stork-girl Термина е 17 Септември, но като е секцио трябва да е по-рано, но още нямаме планирана дата. Живеем в Братислава, Словакия в момента. Много благодаря предварително   bouquet

# 568
Момичета, бях за 5 дена в БГ по задачи и сега виждам, че сте изписали десетки страници от последното ми влизане - не мога да смогна да ви изчета. След малко тръгвам на преглед (регулярен) в Хайнбург, и довечера ще пиша пак...

# 569
Изпотяването-няма такова чудо Cry.Ползвах един специален спрей за намаляване на изпотяването-Odorex.Преди помагаше,сега-не ConfusedОт хормоните ли....

И аз преди да забременея ползвах Одорекс и съм много доволна от него - има го и за крака. Дори на родителите на ММ изпращахме от него в Испания Laughing но сега не мисля, че е подходящо да го ползваме newsm78

Общи условия

Активация на акаунт