Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предчувствието на майката за пола на бебето и как се оказва?
Какви са нещата, които майките обикновено носят в болницата и намират за необходими?
Какви са някои предложения за предмети, които майките трябва да носят в болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предчувствието на майката за пола на бебето и как се оказва?
Майките понякога имат предчувствия за пола на бебето си. Някои от тези предчувствия се оказват верни. Например, една майка може да каже, че е знаела със сигурност, че ще има момче веднага щом види две линии на теста за бременност, и това наистина се оказа вярно. Това е пример за предчувствие, което се сбъдна.
-
Какви са нещата, които майките обикновено носят в болницата и намират за необходими?
-
Какви са някои предложения за предмети, които майките трябва да носят в болницата?
-
Какви са препоръчителните мерки за справяне с киселини по време на бременност?
-
Какво представляват ленените панталони?
Млечницата при бебетата се появява и при кърмени такива. Не пречи да се дава по 1 ч.л. преварена вода след хранене. Големият ми син си пиеше от шише, не се отби от това. Бебтата не са толкова глупави, а и той се роди в 40 градусови жеги. Малкото не искаше много-много, но не съм го и карала, де.
Ама много ми се яде.
Викам да не правя нищо днес. Вчера реших и на море да идем за 2-3 дни. В близките години няма да ходим, така че ще си угодя. Децата ще се радват ,а и миналата година оставих бившият да ги заведе. Заведе само големият за 1 ден. Ядосах се. Дано даде за спане някой лев на децата, ако-не ще, здраве да е.

И на вас желая още дълги години много любов и семейна хармония!

Общо от началото до сега и аз имам 7-8 кг , но аз още на старта имах към 6-7 излишни кила

Имате ли някаква идея с какво мога да се намажа?
Тук не познавам почти никой , а малкото хора с които общувам , ме объркват с противоречивите си мнения за педиатрите в Петрич.
Снимах я. Има си и второ ниво и матраче, но не ги сложих. Много ми харесва, още не съм я прибрала в кашона и си я гледам. Голяма радост.