Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 423
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Добро утро и от мен. То не, че сега ставам, ама докато ям...Много съм непохватна днес. Разсипах си половината ядене на пода, после се опитах и с кафето да си накисна крака. Добре, че ММ ми го прави сутрин, че го обичам студено и не се попарих. Днес мисля нищо да не правя. Mr. Green
За кг аз няма да се изказвам, защото съм от тези, дето са с 5 кг отгоре само, ама не е за хвалба, че почнах от мноооого. Но пък ям каквото ми се яде. Не съм на плодове и зеленчуци предимно. Като пусна кръвните другата с-ца ще видя какво е положението. Обаче щом бебчо е почти 1 кг вече, значи стратегията си я бива, както каза Lulu25 . Grinning М/у другото се подстригах онзи ден, пишката си му е на място на бебо.  hahaha
Мисля този месец да се обзаведа с някои дрешки, повивалник и други по-дребни неща, а другият с кошара, завивки и така лека-полека да гнездя и аз вече, че накуп ще ми дойде множко. Аз предпочитам сама да си избирам нещата.
tuitito, много харесвам дрешки с такива весели надписи. Ще се снабдим.
sexylove86, добре дошла.

# 181
Минавам бързо за отчет Wink Снощи ви четох до късно...

Ние сме добре. Мерим улиците по цял ден.

На Петя, честити сини гащи и на Пуфи, честита количка!

kotkincho, като каза какао се сетих: От известно време наблягам много на черния шоколад и споделих с хомеопат по друг повод. Каза ми : липса на магнезий. Бананите са добра алтернатива Wink

# 182
Аз днес пак съм в движение от сутринта, ама много се изморявам,бе!  Sad Два часа на крак с бавна крачка и накрая ми иде да легна на асфалта и да пълзя. Където мога, ползвам градския транспорт, ама дестинациите са ми все такива, дето никой тролей не спира пред входа на адреса и се налага ходене пеша.

В тази връзка, търси се стъклар в София! Обиколих няколко,ама имат по 2-3 стъкла, нямат това,което искам, а това,което имат, ми е скъпо.

Похвалвам се обаче,че трамбовайки по улиците, попаднах на една баба с две щайги, продава домати на тротоара и за пръв път тази година пипнах домат, дето мирише на зеленина и на земя! Само човек, расъл на село, може да разбере радостта ми, удоволствието да помиришеш домат, току-що откъснат! Доматите по наше село стават чак юли, ама то и селото си е високо, предбалкан. А на мен ми се ядат домати на умиране още от Коледа и сега като ги набарах тези ....... Heart Eyes нали разбирате ?  Laughing

по въпроса за килограмите, не че не се изказах вече, но то винаги има още  Mr. Green Първия път станах от 52 на 72. Половината бременност ми се гадеше, много повръщах и нищо не ядях, само портокалите ми понасяха. И как ги качих тия кила, никой не разбра, плюс това от шестия месец излязох болничен и се разхождах всеки ден по няколко километра, уж да родя по-лесно. На изписването ме мериха в болницата, по нощница, 63 кг. Добре, значи 9 кг съм оставила в родилната зала (от тях 4,400кг си ги върнах у дома в розови пелени), обаче останалите килограми така и не ги свалих. Въпреки кърменето, въпреки грижите, въпреки разходките с детето, дори започнах да качвам допълнително и така на годинката на Ива бях 68 кг  Embarassed Много е тежко, задъхвах се, не можех да кача стълбите след третия етаж, нямах пъргавината, която се изисква, за да си гледам детето. После правих диета, стигнах до 58 и диетата спря да действа,т.е повече от това не успях да сваля. Държах няколко години 58 и тази зима стигнах до 62, когато забременях.
Сега не ми се иска пак да ставам тромава мама. Килата не ми пречат от суета, а заради това,че с голямо тегло не мога да бъда толкова подвижна и енергична, за да тичам след две деца. Не се ограничавам с храна, но гледам въпреки умората, да се движа максимално възможно, за да не загубя тонус.

# 183
 Аа, Пете, смени си аватара и лентичката  Joy
 RAQSVETLINA , стискам палци да те изпишат утре!

# 184
  • Пловдив
veselotof, ми няма да е розовата мома, то се видя... smile3518 И все пак ми е малко криво и притеснено, че няма да го обичам достатъчно.  Blush

# 185
Амели, стъклар съм намирала в Хаджи Димитър, срещу пазара на Герена, ако там ти е ок, пиши на лични да ти обясня по-точно Simple Smile От този съм доволна, направи ми по поръчка едни рафтчета за хладилника.

А я кажи ти бабата с доматите къде намери, че след като уикенда ядохме хасковски домати, тук никои не са ми вкусин Simple Smile

Петя, щом са на място пишките, ще ходя и аз да се подстригвам  Joy Или поне, ще трябва да се въведа малко във вид, че в неделя имаме тържество с децата. А ти ще си го обичаш, и още как - нали знаеш, в приказките винаги най-малкият брат е най-умният, най-красивият и най-добрият. Както казваше един от известните ортопеди в София - явно на майката й трябва три пъти да повтори, за да се научи  Mr. Green

Аз за момента не се изморявам. Откакто сме оставили малкия при баба му, не се спирам, че много неща чакат, но да стискам палци, за момента сме ок.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 14:22 от Lulu25

# 186
Петя, не се шашкай как няма да го обичаш, глупости като ревне за първи път ще забравиш какво си искала Hug не се вкарвай във филми baby_neutral

Аз домати взимам от плод и зеленчука и са много хубави, ама чакам с нетърпениемоята отанжерия да станат още са зеленички Embarassed

Днес пак опасох ягодите Joy а сини сливи ще имам за целия китайски народ, който иска да идва есента да си бере hahaha

Айде да нахраня беба, че пак нервничи за манджа  chef

# 187
  • Пловдив
Anni0422, голяма гледка ще сме на есен около сливата примерно 5-6 тумбака пъшкат. Как точно и кой ще я бере таз слива? hahaha

# 188
Ох тя милата е толкова отрупана, че клоните галят земята стига да легнеш под нея и сео да ядеш, аз само сладко с ябълки ще правя от нея и каквото остане другото за ракия. Пък и те повечето бебета ще са родени докато узрее Mr. Green

# 189
И аз доматки взимам от плод зеленчука до нас, български са от оранжерия в Джулюница, Търновско.
Амели, много добре те разбирам какво имаш предвид - аз доматите винаги ги душа  Mr. Green Не ми ли замиришат на слънце и земя, не купувам.
Аз влизам да се похваля, че ми пристигнаха едни тензухени пеленки, които бях поръчала, качих и в снимка-та да се изфукам  Mr. Green много са мекички и приятни като материя Simple Smile
Аз отивам на мини разходка из квартала Simple Smile

# 190
Момичета някоя от вас може ли да ми даде потребителското име и парола за снимка.бг

# 191
Момичета някоя от вас може ли да ми даде потребителското име и парола за снимка.бг

Не може . Аман от потребители, които не са написали и 5 изречения пък искат паролата да гледат снимки. След като не ти отговорих на лични е ясно, че няма да ти я дам. Голям зор, голямо нещо. За какво ти е паролата?
 Момичета, много моля не изпращайте паролата на такива потребители, в противен случай спирам да качвам и ще изтрия моите снимки. Все пак и други хора са се снимали.

# 192
Хелоу мамчета  Hug

Влизам да се отчета. Снощи бях при доки , а днес ми точиха кръвчица. Записвам се само с хубави новини. Бебончо е добре, расте си, 600 гр е. Аз попитах дали не е много малък, но тя ме увери, че се развива идеално за седмиците си. Е, предполагам , че няма да родя кой знае колко едро бебе, защото съм доста дребна. Обиколката на корема ми е 86 см, малък ми се гледа  newsm78 Но щом доки ни увери, че се развиваме като по учебник, съм спокойна! Питах за болката и схващанията, увеличихме дозата магнезий. Каза , че ще се почувствам по-добре. Гледахме бебчо на 3Д и си имаме снимка на личицето му  Heart Eyes Прилича на мен  Embarassed Mr. Green Още в кабинета и милото и доки , казаха в един глас , че прилича на мен. Щом и свекърва ми , като видя снимката каза че прилича на мен, съм склонна да вярвам  Laughing Mr. Green
Изследванията са ми супер... Абе нямам право да се оплаквам от нищо - добре съм си!

Днес и аз си купих доматки. Тук в Петрич отдавна има "истински" домати, та днес напълних една торба.

Петя, мъжка майка си ти! Да са ти живи и здрави момчетата! Как няма да го обичаш, сигурна съм , че ще го обожаваш този малчо  Heart Eyes

RAQSVETLINA, да те изписват утре и да забравиш за болници до септември  Simple Smile

sexylove86, добре дошла!

А, забравих да кажа. Днес след изследванията купих 2 много сладурски бодита. Ще ги снимам по-късно и ще кача в снимката Simple Smile

# 193
 Дундичка  preggo
 Пуфи , количката е много хубава. На мен сякаш ми е рано за количка.
 Танище , какво ти е впечатлението от пелените. Гледах ги, когато правих поръчката на чаршафите, но не ги поръчах. За какво мислиш да ги използваш?

# 194
veselotof, ми няма да е розовата мома, то се видя... smile3518 И все пак ми е малко криво и притеснено, че няма да го обичам достатъчно.  Blush
Мила, разбирам те... Аз, пък много исках момченце и така бях си го навила, ма ето на... момиче ще е и отначало се разочеровах, даже ми се до плака и си викам, ами аз сега дали ще и се радвам? Дали, ще я обичам? Много е странно, как ми минават такива неща през главата, но свикнах вече.

Мамчета, имам един въпрос... Тези, който са, около 25 седмица, колко им тежат бебешорчетата? Че нашата мома е май доста голяма.... В 25 седмица сме и е 930гр...  Laughing  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт