Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 417
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Танище, тази стойка която се слага на мивката много ми хареса.
LemOn, количката ви е страхотна и аз търся нещо такова.

# 571
Tanishte, на това изобретение и аз съм му фен. Ако го намериш, свиркай Wink

Raddiii, няма да е странно, не се притеснявай Simple Smile При всички голи около теб още по-малко. Въпросът е дали ще ти е комфортно. Аз покривам корема с дреха, защото бебка явно се бунтува от слънцето въпреки чадъра.

# 572
Здравейте Simple Smile нахайманосвах се доволно и сега събирам сили да сготвя. Да си кажа честно и мен ме вълнува темата за ваксините. Защото всяко правило си има изключение. Предполагам, че ваксините спасяват много повече деца, отколкото са случаите на отрицателно въздействие от тях. Но наистина само  задължителните. Например съм донякъде против ваксината за ХПВ. И ако някоя мама е имала подобен  проблем вероятно ще ме разбере.
 Имам един въпрос- възможно ли е счетоводството да са ми загубили болничния и да не са го подали??? Мартенския толкова бързо го преведоха, а априлския се губи по трасето.
  За банския- и аз смятам, че няма нищо по-нормално от това да си с половинки. Странно би ми било с прашка например  #Crazy  #Crazy

# 573
И ние се нахайманосвахме  Laughing
Напълнихме колата с провизии,напълнихме и коремите
Свекито се беше постарала
Сега ще си починем и после може пак да поизлезем
За банските,ако ме огрее да идем на море,и аз ще съм със половинки,купих си го миналата година,мисля,че няма проблеми  Laughing

# 574
Мерси, момичета  bouquet
Спокойно ще си ползвам половинките. Аз досега бях виждала бременна само с цял бански ...вече няма да го мисля този въпрос Simple Smile

За ваксините- Мадлен е ваксинирана, но само със задължителите ваксини. Аз прочетох малко по въпроса и разбрах, че дори в страните , в който са избирателни/не са за задължителни, повече хора предпочитат да ги слагат.  Ваксините не са това, което са били преди. Те са пречистени. Няма ги тежките метали и ужасните странични ефекти. Подкрепям мнението на Петя, че в нашата страна ваксини трябва да се слагат, защото всека година има по някоя епидемия, върлуваща заради малцинствените групи. Коментирала съм въпроса и с нашата педиатърка (освен, че чете много , работи и в детско отделение)-според нея няма доказана пряка врзка между ваксините и аутизма например и другите гадости, в които ги обвиняват. Аз лично няма да съм спокойна за здравето на децата си без ваксини. 

И аз мисля повече да не коментирам въпроса. Всеки трбява отговорно да реши и после да ни носи последстията за това решение.Simple Smile

# 575
Здравейте, мами!
Как сте днес? Аз минах поредния рутитен преглед. Бебко е добре. Качила съм още 2 кила което прави +5. С доста ниско кръвно се оказах, въпреки че го мериха след обяд, след закуска и обяд. 100 на 60 на моите килограми си е жива хипотония. В интерес на истината ми се завива свят на моменти. Ударих едно кафе... може и да пропия кафето до края на бременността, тамън го бях спряла.

Момичета, да ви се похваля, днес направих още една покупка... комплект дрешки за моя малчуган: камизолка с ританки, шапка, ръкавички и лигавник. Мисля сега като преведат болничния да отделя малко парички и да взема това-онова. Поне най-основно от дрешките, които ще ми трябват още първия месец. Няма да ми се обикаля за гащиеризончета с големия корем в 8-я месец... поне дрешки да взема, да мога да ги изпера, изгладя и приготвя за ползване, поне 4-5 ката.

Мая 191 що не се разходиш до НОИ и не си вземеш ПИК код? Така ще си следиш статуса на болничния. Първата ми работа като почнах болничните беше да си направя дебитна сметка, обслужвана от дебитна карта, на която активирах електронно банкиране и си я следя в сайта на банката и да си изкарам ПИК кодове за НАП и НОИ. И моя болничен го бавят, пише статус "в момента се обработва" вече 2 седмици. Но се вижда датата, на която е подаден от работодателя. На въпроса ти Възможно ли е, невъзможни неща няма.

# 576
  • Пловдив
Мая 191, за кои дати ти е априлският? Ако си го занесла след 15.04., може да го предадат към 15.06. чак, така че да го изплатят към края на месеца. Дано да е по-рано, разбира се.
i.elena, добре дошла! Ще се радваме да помагаме с каквото можем.  
LemOn, количката е супер и я има в много приятни разцветки. Аз нещо не съм фен на черните колички, все пак деца возим вътре.  
Днес ми е много нервно. Класната на големия искала да ѝ се обадя. Ми няма пък. Звъннала му някаква аларма в час и той докато я спре се чуло естествено. Сега в края на годината голяма трагедия станала. Преди Великден ми звъня да ми каже, че имал кофти оценка на класната по БЕЛ и тя каква-има 4. Колко трябваше да е не разбрах. Знам, че може и повече, ама го тресе яко пуберът. Аз освен да викам и да хабя нерви нищо не мога друго да направя. Не съм нервна от това, де. Нещо по принцип ми ври отвътре днес.  smile3515

# 577
i.elena добре дошла и приятен престой при нас! Simple Smile
Petia и аз не съм фен на черните колички. Това е първото, с което ме спечели тази марка- че са цветни. Мисля да си купя и чадърчето и чантата, който са в зелено и ще я освежа съвсем. Дано съм доволна и от количката също и най-важното....дано бебето в нея е здраво и да слуша много  Laughing
И като заговорихме за бански, отивам да пробвам моя. Дано ми стане, че ...не знам как ще си намеря нещо подходящо в момента! Бюста ми наедря до чашка Z  Joy

# 578
Здравейте, момичета. Връщам се да ви чета и после ще се редактирам Simple Smile

# 579
Здравейте на всички,
За ваксините съм за, да може да има странични ефекти, но ако не ги ваксинираме имаме ли гаранция, че ще са здрави???
За банските, стига да се чувстваш добре всичко е ок, блазе ви, че ще успеете да отидете на море и плаж, ние дори и да отидем ще пропусна плажа, бебчето полудява като усети слънце, не знам как ще я караме цяло лято.
 Лека вечер на всички

# 580
  • Пловдив
Добра вечер и от нас!
Тъкмо пратихме таткото на концерта на Deep purpul и малката се разшавроти пак... сигурно и тя на концерт иска да ходи...  Rolling Eyes
При мен пък е обратно от петък ли беше четвъртък ли когато писах за корема, че придоби странна форма от тогава не сме спряли да шавротим... ама ако това и е работата да си я върши, на мен ако не ми е бодливо ми е много приятно даже... е както казвате да шава сега, че после ще и отеснее съвсем до края.  Grinning
За момичетата от Пловдив в Илиянци има един фирмен магазин Стеда (май така се казваше) видяха ми се евтини бодитата им по 3 лв.  newsm78 Евроланд също продава техни бебешки дрешки. Незнам като качество за какво става въпрос, но не са по различни на пипане от другите.
Днес видях много странен бански отгоре като блузка-камизолка и обикновено долнище... тъкмо се замислих, че ако ходих на море би бил подходящ за бременни... и вие хоп тая тема сте захванали... Само не си спомням в Карфур ли ги видях или някъде докато се скитах цял ден днес из улиците...
Ей това немога да го разбера - да работиш в банка, да си бъркаш в носа цял ден и аз да знам повече за таксите и комисионните им от самите служители... едно чудене беше... и няколко пъти съвсем различно от това в сайта ми казват... Същата тази преди време кредитните инспектори ми дадоха договор пълен с правописни грешки като почнеш още от заглавието та какво остава, че така го бяха написали, че една вноска повече да съм внесла. Добре, че чета пък и предварително си подготвям домашното... Хубавото е, че утре приключвам  с тия...
Аз ви чета и ... плета  Grinning Освен това наскоро се зачекнах на темата захранване на бебето, че нищо не ми е ясно там... вече ми се поизясни... За ваксините нищо не съм чела, сигурно ще се слагат задължителните и то май по добре да си платя за хубави - а дали ще са такива  newsm78
И аз не харесвам черни колички - майките с такива казват, че после мръсотията не им личала и лесно ги продавали... На мен нали ще ми дават - няма да ми е приятно, ако е черна, но сега на харизан кон няма да гледам зъбите, пък и винаги мога да я украся като пришия някакси разни цветенца  Laughing
Като ви слушам май е крайно време да се захвана сериозно с името... нямаме си любимо... голяма чуденка ще да е... ММ иска на баща му, но е починал пък и не ми харесва и в крайна сметка детето ще носи и неговото име и фамилията му първото поне да си е мое... Иначе мойте са Мария и Стоян - ама като не е на негов родител честно е да не е и на мой.... Залагах много, че ще го сънувам, че детето само ще си каже... ама все пак трябва да имам нещо подготвено, че май няма да имам такива видения...  newsm78 И именници много гледах и как едно не ми хвана окото.... сигурно нашето още не сме го открили...  #Crazy

# 581
Пак съм тук  Mr. Green
Това изобретение Puj Tub го има в ebay, като цената му варира между 35 и 50$ общо взето колкото една анатомична вана със стойката Simple Smile
maria_magdalenna, моето от както го следят всеки месец е винаги 100 на 60, бетон е. През бременността е нормално да е малко по-ниско от обичайното. Ако ти прилошава - айрян със сол или кафенце Simple Smile
Аз наготвих и сега си чакам таткото, но май ще снимат до късно и ще си ям сама.
DianaR, като прочетох Мария и Стоян, веднага ми хрумна Мариян  Mr. Green даже има рима Grinning

# 582
  • Пловдив
Tanishte
Хе, мерси... очаквам и други хрумки... 
Само за протокола, ако може женски да са  Grinning

# 583
Имах си две любими за момиче-Емма и Сиана.Ама трябва да мислим за момченце newsm78

# 584
DianaRJoy пълен заплес съм, тогава Марияна  Mr. Green
sweetynel, Сияна беше нашия избор за женски име, сега обаче ... голяма дилема.

Общи условия

Активация на акаунт