Слънце лятно все по-силно грее, а в корема СЕПТЕМВРИйчето щурее

• 23 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Може ли да ви помрънкам малко  Whistling
Не знам какво ми става днес, но цял ден спя и едвам се надигнах. И то за какво?! Обзе ме адски гняв и лудост, покрещях на ММ (той милия се видя в чудо), след това се затворих да порева малко и сега се правя на добро, ама от вътре ми пак едно такова ревливо и крещящо  Cry

За софийските мами с контракции и болки утре мисля да ходя на лекция в MAll of Sofia на тема: ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА БРЕМЕННОСТТА - ОПАСНИ ЛИ СА КОРЕМНИТЕ БОЛКИ И СПАЗМИ?! (http://www.bebeto.org/ след това ще има и ПРИРОДОСЪОБРАЗНИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ И НЕГОВИТЕ ПРЕДИМСТВА.), ако на някоя й се идва да свирка Simple Smile пък аз ще се постарая да се поуспокоя до утре и да съм пак кротко и добро  Wink

# 586

sweetynel, Сияна беше нашия избор за женски име, сега обаче ... голяма дилема.

Че какво му е на Сиян?  Laughing Или айде, Петя като не взе Кипър, ти поне вземи Салвадор  Wink

new leaf , споко, и на мен ми беше нещо терсене днес, Петя и тя подобно споделя, ако не е от хормоните, значи е нещо астрално  Mr. Green
добре си покрещяла и поревала, аз не мога ни да крещя, ни да рева, всичко ми се трупа и не знам как да го изкарам, баба ми твърди,че хора,които не могат да плачат, умират рано.... ( и завърших позитивно изказването си  Laughing )

# 587
Ее, най-после ви изчетох! Tanishte, страхотна джаджа за къпане! Но в началото мисля на мивката - стига да успявам, защото нашата е много мъничка. Кумата има от въпросните кофи, някой път ще мина на демонстрация. Видях, че сте отговорили за смяната на личния лекар. До края на юни е срокът. Относно кучета и котки - доволно се изпокарах с близки и родители за нашия котарак. Ще си стои вкъщи!!! За ваксините нямам мнение, но мисля да направим задължителните, защото ме е страх от гадни болести. Сега ви оставям, за да хапна. И моят апетит се обади! И нашата бебунка не е толкова активна напоследък - явно си е нормално! Честито на влезлите в седмия месец!!!

# 588
AmellyЕх този Салвадорчо JoyОсобено баща му на ММ сумати време все така му викаше,накрая прякор ще му изкарат преди да се появил,побърквах се като го чуя.Сега мина на Изидорчо.....Иначе ние сме на мнение,че трябва да е на него си,та и никой да не се сърди.Сега едно чудене пада.Би било интересно някоя нощ да го сънувам,някой го спомена.Ама то с моите откачени сънища,които почнах да сънувам,кой знае какво ще се получи..........

# 589
  • Пловдив
Покрай хрумките за имена на бебка, които чакам с нетърпение имам и друга молба...
Току що научих, че трима весели приятели юбиляри ще празнуват заедно... та ако някой знае хубаво послание по случая, че имаме една идея... ще сте ми много в помощ... И ако може на лична, да не спамим тука...
Благодаря ви предварително...
Салвадорка.... хм  newsm78 Розембабве май се освободи  Grinning Дано не му искат много пари за патента  Grinning

# 590
JB74, i.elena, добавих ви на 1ва страница  Peace

Когато се поизморя ми се втвърдява корема. Това контракции ли са или нещо друго и дали е опасно? Да се пазя ли повече от такива състояния, защото напоследък ми се случва често? Rolling Eyes

# 591
Привет отново Wink
След пазара и скитосването днес вече имам розова нощница (е с такова чудо не съм спала от три годишна) Laughing Купихме и биберон на БИБИ пише "I'm a girl"  а за господина   "I'm a boy",но ще я поръчат че нямаше и утре ще я взема, имат и  сладки зайчета  Heart Eyes Купих и шишета със същите надписи и картинки(смейте се) но за мен е важно Mr. Green
Аз преди не ги усещах толкова ,но сега... Вчера кротки цял ден и вечерта синхронни шутове ,наспали са се децата hahaha
За ваксините съм за ,но тук мами споделят че слагат по 2-3 различни (после можело да няма) това не бих позволила Naughty
Валентин е много хубаво име ,а за бебчо може и галено ,което не е производно от името Heart Eyes
За имената много исках поне едното да е с буквичката на майкаМ,а тя си харесала Мартин за момченце,пък аз свикнах с Александър Crazy За момиченце голямо мислене ,много ми харесва Анастасия ,но така и двете са с А ooooh!
[DianaR/b]професия, интереси..подскажи нещо та да кацне музата Grinning
Dund1chk4 и аз така ,пия но шпа и  минава ,за мен са контракции и внимавам много Hug
new leaf ще е  интересно да споделиш нещо ,тук няма такива екстри Crazy Hug

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 21:33 от tuitito

# 592
Дундичка, според мен са контракции. Хубавото е , че не са болезнени , до колкото разбирам. Но хич не са желателни. За това и ни карат да почиваме и да не се преуморяваме. За хапче -не бих ти препоръчала. Мойто Аг каза но-шпа само при болки, в краен случай. По-добре гледай да не ги предизвикваш. Знам , че не е лесно, но се свиква  Peace
 Туитито и аз така. Мойта даже била пригодена за кърмене - с копчена от двете страни. Само дано да мога да се побера в нея вече , че я купих преди 1-2 месеца, когато АГ ме наплаши, че може да вляза в болница. Имам чувството , че раста с дни. А все си казвам : Е стига, на къде повече! Е винаги можело повече Simple Smile

# 593
Девойки, аз днес не се спрях... Много работа отметнах, много си походих - леко ме болят краката, ама иначе съм пушка  Mr. Green И при мен ги има тези стягания на корема, докторът не ги намира за нищо страшно, май са подготвителни контракции. Последните дни много такива имах и за мой срам май се оказаха от неподходящи гащи (не се смейте много). Аз нишо не понасям на корема си. Ходех си с нормалните гащи - с ниска талия, ама миналата седчица пратих няколко чифта в отпуск до след раждането, ше ме дразнеха, а сега се усетих късно и като сложих гащи за бременни, съм ок. Ще видим по-нататък как ще е...

Първа покупка за бебка от днес - космонавт цикламен  Mr. Green Намерих го по случайност намален с 60 процента и го взех, размер за 6 месеца  Mr. Green Няма по-доволна от мен днес  Joy

# 594
  • Пловдив
DianaR, Резинвабве е. За вас няма да е скъпо, иначе е свободно вече.  Mr. Green
Момичета от Варна-коя се жени скоро и къде правихте медицински? Ако не е тайна, де. Grinning
Харесах си кошарка, на 10.06. чакам едни парички и ще я взимам. Не е нова пак, но пък вие вече разбрахте, че не страдам от предрасъдъци.
Dund1chk4, и аз имам стягания като се изморя. Пия 2 но-шпа и кротувам. Минават.
tuitito, много ще е хубаво даже и двете с А да започват.
Нашето бебе се казваше Кънка доскоро. Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 22:27 от -Petia-

# 595
Петя , с тея вашите имена направооо  Joy
ДианаР тая фирма Стеда,ми я каза на кумата майка й
Познавала някой от собствениците и знаела къде им е склада.Предложи ми да идем като дойде време да пазаруваме
На кумата и двамата племенници са изгледани с техни неща.
Те са доволни много,пък и щом не са скъпи  newsm78
Не знаех,че имат магазин,по-точно не знаех къде е
Като му дойде времето ще идем да поразгледаме  Laughing
А за женски имена - Ния и Евгения - много ми харесват  Heart Eyes

# 596
Ани, за щорите да ти дам идея.Ние взехме от Солис едни вертикални, все едно са от плат, но са от пластмаса, не задържат прах, не се перат, не се почистват. Имаме ги няколко години, не са мръднали Simple Smile

Не знам дали имаме същите или подобни, като поддръжка е супер, че нищо не трябва да ги правиш. Лошото обаче е, че са над леглото на малкия. Към момента почти всички водачи са им счупени... след като бяха подложени на здраво дърпане. Едва сега от няколко месеца ги отваря, както трябва, но то вече няма и какво да се къса  Mr. Green

# 597
За ваксините съм за ,но тук мами споделят че слагат по 2-3 различни (после можело да няма) това не бих позволила Naughty

Туитито, ама то не е по желание... По имунизационен календар са така - нагъчкани в първата година и в половината от месеците се поставят по две ваксини наведнъж. Точно това исках да кажа, че можеше да ги разредят през годините, ама като са решили така, какво да се прави... Педиатрите така ги поставят по графика и между другото ги получават под брой и номер, та партидите са каквото е купило министерството (а там нали знаете как стават обществените поръчки... но да не задълбаваме, това е друга тема).

# 598
В крайна сметка относно ваксините, някой да е попадал на темата "За" и "Против" или просто темата, в която се обсъждат ваксините?

# 599
В крайна сметка относно ваксините, някой да е попадал на темата "За" и "Против" или просто темата, в която се обсъждат ваксините?

Звездичка на 36та страница е постнала страничките, които те интересуват  Peace

Общи условия

Активация на акаунт