Бургаски майчета - 15 тема

• 43 669
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Да,почнах с оризова каша но не ни хареса и след няколко неуспешни опита я засилих.И каката като бебе не я харесваше.Продължих с безглутенова млечна бананова-хапваше си я ,но не с охота,а по принцип е бебе ,което обича да си папка.Като казах на педи ,че нещо не сме фенове на кашите-тя ми каза че рядко бебе не харесва каша и ме посъветва да слагам малко плодово пюре вътре в кашата.Така вече много си я харесва.А и се продават готови млечно-плодови каши в бурканче.И сега каша давам следобед.

# 301
Здравейте момичета. Исках само да ви съобщя, че нашата родилка роди момиченце, няколко от вас ме попитаха за пола, вече го знаем  stork-girl. Днес я изписват и благодарение на вашата помощ имаме всичко необходимо за нея. От нужда ще са само памперсите и храната, всичко останало с събра.Искам да ви благодаря за съпричасността и добротата. Детенцето ще бъде обгрижено от всичко необходимо, а относно групата и помощта за психическа и емоционална подкрепа, която предложихте, към момента психолог и социалните работници се грижат за нейната рехабилитация, тъй като жената е в сериозна криза.

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 20:01 от Звезден^Прах

# 302
Здравейте момичета. Исках само да ви съобщя, че нашата родилка роди миченце, няколко от вас ме попитаха за пола, вече го знаем  stork-girl. Днес я изписват и благодарение на вашата помощ имаме всичко необходимо за нея. От нужда ще са само памперсите и храната, всичко останало с събра.Искам да ви благодаря за съпричасността и добротата. Детенцето ще бъде обгрижено от всичко необходимо, а относно групата и помощта за психическа и емоционална подкрепа, която предложихте, към момента психолог и социалните работници се грижат за нейната рехабилитация, тъй като жената е в сериозна криза.

Да са живи и здрави и двете сладурани!!! А вие вършите чудесна работа - продължавайте все така!   bouquet

# 303
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Звезден^Прах, честита бебка на цялата ви организация! Вие наистина сте сърцати хора, за да помагате с такова желание на хора в нужда   bouquet

Аз исках да попитам какво АМ ви носят най-често? Аз до сега не успях да се включа, т.к. от време на време имам болки още и трябва да си полежавам, но мисля като съм малко по-добре да мина да ви донеса памперси и АМ, а нали е най-добре АМ да е от един вид, затова да попитам какво е най-добре да донеса  newsm78

Бебка има ли си вече име?  Party

# 304
И аз нямах време тези дни , но не съм забравила че обещах дрешки за зимата , а вече знаем и че ще са в розово! Да ви е жива и здрава малката принцеса , а мама да се възстановява бързо както физически така и психически! Най-хубавото й предстои!

# 305
Звезден^Прах пожелайте всичко най-най на силната мама и рожбичката и. Аз щях да питам момичето кой размер дрехи е ако може да и помогнем с нещо - аз разчиствам своя гардероб и имам доста нещица S-ки. Радвам се че ги гледате и ако има нещо, момичетата тук сме винаги на линия Simple Smile

# 306
  • Бургас
аз също в момента разчиствам моя гардероб и мога да й дам разни неща S-ки и М-ки Simple Smile Кажете ако има нужда от нещо.

За съжаление с бебешките неща не мога да помогна, тъй като ние самите сме до никъде и имаме още много неща от списъците ненабавени....нямаме нито кошара, нито вана, нито шишета....до никъде сме Sad

# 307
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
*Таничка* шишета има в момента в Айко на 50% намалени на Авент бейби сета с 4 шишета е на 30лв.  Peace

# 308
  • Бургас
да, ама те са от старите, а ние вече имаме биберони от новите и трябва и шишетата да са от новите, защото не пасват на старите Sad

# 309
Момичета и аз вече съм Мама,да се похваля,родих секцио в Мбал,при д-р Ангелов и съм много доволна!!!Искам да споделя,че болницата вече е много на ниво и нещата там много са се променили към добро,ако някоя от вас се е насочила натам,смело,няма да съжалява! Peace

# 310
Майлин , честито , да е жива и здрава рожбичката ти!
Кажи нещо повече за бебчо - госпожица ли е , господин ли е , как се казва , мерки? 
Хайде ,че да те мятам в "Родени"  Hug

# 311
# 312
Имам си девойка,Марая се казва,3.200 тежи,50 см Heart EyesВечер малко се сърди и мрънка,иначе и много миличка и добричка ахаха

# 313
  • Бургас

Taм бургаска тема има ли?

Имам си девойка,Марая се казва,3.200 тежи,50 см Heart EyesВечер малко се сърди и мрънка,иначе и много миличка и добричка ахаха

Честито, жива и здрава да ти е!  bouquet Hug Simple Smile

# 314
  • Бургас

Taм бургаска тема има ли?

Тя има предвид на първа страница на тази тема да я премести в "родени", а не в "бременни" Simple Smile поне аз така мисля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт