Бургаски майчета - 15 тема

• 43 621
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • където мечтите се сбъдват
Пюрета пазарувам основно от Темата и Пикадили.Там са най-евтини.Бамболино държи високи цени.За сравнение плодово пюре на Хип в Пикадили е 2.09,а в Бамболино-2.35.Знам за три магазина Тема-на Пиргосплод,в Славейков до Била и в Изгрев до парка.
Каши взимам основно от ДМ и една аптека в Зорница срещу 5Д игрите.Само в последната намирам каши Лактана.

# 481
Това Баамболино каде се намира?Магазина до Галеричта също е много евтин,но не Темата,а до него.А от склада до пощата само памперси взимам от там,но наистина продавачката е ужас!
Има ли някоя от вас,която сама приготвя пюрета или част от тях?

# 482
  • Бургас
Аз искам да попитам за болничния,че нали наближава да ми го пускат,спомням си с 1-та бременност ходих да си вадя ПИК код от НОИ и там проверявах кога са превели парите,но сега се замислих,че нямам никакъв спомен къде ги превеждаха,на сметка предоставена от мен,на някоя открита от тях newsm78......пълна мъгла съм! Embarassed
И този 45 дневния кога да го очаквам да ми го изплатят,предполагам след като родя,но все пак колко след това? Rolling Eyes

Миличка, 15 дневен е срокът от представянето в НОИ да ти го преведът!Моят 45 дневен беше представен на 07,05, но в предвид на това, че срокът за предаване на болничните от работодателят е до 15-то число на следващият месец и моят работодател чака последния ден, та ми бяха преведени парите на 26,06 ... когато и родих Simple Smile

# 483
  • Бургас
Това Баамболино каде се намира?Магазина до Галеричта също е много евтин,но не Темата,а до него.А от склада до пощата само памперси взимам от там,но наистина продавачката е ужас!
Има ли някоя от вас,която сама приготвя пюрета или част от тях?

Бамболиното е в Зорница до МБАЛ.
Иначе аз си приготвям по-голямата част от пюретата- плодови и зеленчукови. Но предстоят месните, а не искам да му давам месо от магазина... затова ще давам готови...
Купувам засега само от пащърнак и тиква... всичко друго сама си правя. Веднъж дадох плодови- био сливи и круши Уилиамс на Хип и се запече заради оризовия грис ...

# 484
Пюретата си ги правя сама. Купих си един уред на Авент, който готви на пара, после обръщаш каната и го разбива на пюре. Гъстотата е перфектна, а за да е по-хранително слагам и каша оризова на Хип. От няколко дни обаче Вили не искаше да яде пюрета и сестра ми и накупила една чанта пюрета за проба на ХИП и ДМ. Оказа се, че просто не иска да яде пюрета госпожицата... И каши не иска ... Купих и на Милупа банан с ориз - не ще, чиста оризова на Хип не ще...Слагах вътре плод в оризова - яде малко, но ... Иска си млякото и това е ... Иначе забелязах съвсем случайно, че в Карфур пюретата 125 мг са 1,95 ...Поне в Пловдив, за Бургас нямам спомен... Другите неща са скъпи. Относно аксесоарите някой неща в Аико са доста евтини, други са скъпи, някой в Карфур са по-евтини от Аико и Тема. Бамболино и Синди за мен са най-скъпите магазини, въпреки че са доста заредени. Лично козметиката на Вилиана я има в Бургас само там

# 485
Пюретата си ги правя сама. Купих си един уред на Авент, който готви на пара, после обръщаш каната и го разбива на пюре. Гъстотата е перфектна, а за да е по-хранително слагам и каша оризова на Хип. От няколко дни обаче Вили не искаше да яде пюрета и сестра ми и накупила една чанта пюрета за проба на ХИП и ДМ. Оказа се, че просто не иска да яде пюрета госпожицата... И каши не иска ... Купих и на Милупа банан с ориз - не ще, чиста оризова на Хип не ще...Слагах вътре плод в оризова - яде малко, но ... Иска си млякото и това е ... Иначе забелязах съвсем случайно, че в Карфур пюретата 125 мг са 1,95 ...Поне в Пловдив, за Бургас нямам спомен... Другите неща са скъпи. Относно аксесоарите някой неща в Аико са доста евтини, други са скъпи, някой в Карфур са по-евтини от Аико и Тема. Бамболино и Синди за мен са най-скъпите магазини, въпреки че са доста заредени. Лично козметиката на Вилиана я има в Бургас само там

Nastiya, може ли да те помоля, да дадеш линк за уреда на Авент, който ползваш?

# 486
# 487
Радост - същият е Simple Smile Само че аз го купих за 100 лева, чисто нов от Продавалника, внос от Англия с преобразовател за тока.  Да не звучи като реклама , но си правя пюретата , слагам ги в бурканчета, после под студена вода с капачката на долу, за да им изкарам въздуха и в хладилника. Издържат по 3-4 седмици, става един вид херметизация Знам, че има и на Чико такъв някъде към 180 лева струва, моя приятелка го ползва и тя каза, че е много доволна. Хубавото на тези уреди е , че готвят и месо и риба и всичко. Имат книжка, в която е изброено кой продукт колко минути се готви. Е, за по-голямата част ...Тези, които ги няма ги карам на око.
Ей го този на Чико - http://www.minimod.bg/1039/chicco-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B0
А този е на Авент - http://www.minimod.bg/82/philips-avent-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1% … D0%B4%D0%B5%D1%80

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 23:33 от Nastiya

# 488
Момичета ,пожелавам ви весело да си изкарате утре на срещата. Аз пак няма да мога да присъствам, но се надявам за другата среща да сме оздравели и вече да сме на  линия.

# 489
# 490
  • Бургас
Момичета,може малко да закъснея за срещата,защото Цвети сега заспа и ще се събуди към 13.30. Но,ще дойда.

# 491
  • Бургас
Момичета,
аз ще изтърва срещата за съжаление. От сутринта никак не ми е добре, мислех, че с напредване на деня ще се оправя, но не би.
Весело изкарване и до следващия път  Peace

# 492
Мами и аз съм пас днес - с мама "Tsangel" вчера попрекалихме със слънчевата разходка Grinning и такава глава ме боли цял ден Sad Другата седмица дано всички сме на линия Simple Smile

# 493
  • Бургас
Мдаа, и аз слънчасах, затова и не дойдох. Внимавайте със слънцето, с Радост се изпържихме предния ден от 14:00 до 17:00. Ама то беше аааадската жега....

# 494
Уредът за пюрета на Авент сега е намален в Айко, ако не се лъжа на 180лв, мернах го някъде из брошурите, за който се е запътил да купува.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт