На ЮНСКИте бебоци малко им остана да се гушнат в мама!

• 25 556
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Видин
Канари, много си права за пари са способни на какво ли не, а на една бъдеща мама малко и трябва, иначе споко, ще преодолееш депресията и ще има отново аз, макар и след време, а вързопчетата са най прекрасното нещо, което може да ни се случи  Hug

# 631
  • София
Kanari не сме говорили с ММ точно кога ще го взимаме,но със сигурност няма да е преди септември  Confused аз кат ого питам кога? и той ми казва ще видим... няма да е много далече във времето, споко... ама незнам какво означава това... то и на него му липсва де... даже вчера той ме накара да ходим да го видим..
А на теб ти се възхишавам на силата  и позитивизма Heart Eyes

foxy_24 Незнам да ти кажа по държавните болници как е, но на мен тонове ми мерят още от 29 г.с. въпреки че то в началото бебко така мърдаше и скачаше, че трудн осе запсиваха, ама ми влизаха в цената на прегледа така или иначе..

Иначе май е практика да ти правят разкритие, един вид да ти помогнат ама е бая болезнено, мен са ме гледали за такова и боли ужасно, предстявам си като тръгне да чопли  Confused
Иначе на мен ми каза че тъй като цикъла ми не е 28, а 31 дни имам време още... тоест ще се чака до 11.6 и ако до тогава не съ мродила директно с багажчето и да ме приемат.. говори м иза готовност на матка, шийка и т.н. обаче то без преглед за мен това с аоразни приказаки, дет се вика аз и в нета мога да ги прочета тия неща... та ще видим...
Дано бебо си тръгне сам иначе със сигурност ще искам упойка  hahaha а то след окситоцин може да се слага нали  newsm78
И друго да питам тест за упойките кога се прави  newsm78

# 632
Честито на AllureOS! Вяра да е жива, здрава и много щастлива!

bflm не бих искала да те разочаровам, но си вземи поне 2 шишенца малки. Аз също смятам да кърмя само и единствено поне до 5-6 месец, но сега се налага да й давам от време на време (1-2 пъти на денонощие и АМ около 30мл). Все още не ми е дошла много кърма и предпочитам тя да е спокойна и да се наспиваме отколкото и двете да сме нервни.
Отделно за помпата (извинявам се, но не помня кой пита) - моята е на авент, от старата колеция но електрическа. С Тео ползвах ръчна. Разликата е космическа. Сега без проблем ми се случва София на едната и да придържам помпата на другата.
Отделно т.к. ми се позаформиха бучки, пратих мъжа да вземе от компресите на Авент, не ги препоръчвам. Много бързо изстиват и не ми се струва, че вършат добра работа за парите си.

Kanari и другите секцио - как си усещате операцията? днес ще дойдат да ми махнат конците, но вчера в 1 вечерта кихнах и се върнах дни назад. Прилуша ми от болка, добре, че бях седнала.
Иначе Канарче - много търпение ти пожелавам мила

# 633
За епидурална упойка не се прави тест принципно, освен ако няма анамнестични данни.

# 634
Честито бебче на AllureOS  smile3525! Да им е жива и здрава момата и много да ги радва. Бързо възстановяване на AllureOS.

Алекс - доколкото знам лекарите от ДКЦто на Майчин дом не израждат. Те преглеждат и консултират, както и провеждат и женска консултация. Та според мен, ако тръгне да те агитира ще е за някой колега, ама знам ли.

Канари - възхищавам ти се. Браво само така, явно си много силен човек

Хубав ден от мен на всички  Hug

# 635
Честито на мама AllureOS  да е жива и здрава малката принцеска  Hug

DrDD Аз съм на 23 , а ти май на 22  Party Ама 1 ден плюс минус не е от значение  Heart Eyes

Нагаина честита паднала тапа мила, леко раждане и ще чакаме скоро хубавата новина  Hug Hug Hug Hug

Роси   Hug

# 636
Честито на всички нови мами да са им живи и здрави рожбите и много да ги слушат и радват!!!
Аз от днес влзиам в 39 та седмица, уж усещах контракции предните дни, уж тапата ми падна...вече незнам имам чувството, че си внушавам Simple Smile и реших да си чакам търпеливо защото явно ще си дочакаме термина 09.06.
Kanari ти какво ползваш против колики? Мои приятелки които вече са мами казаха че са ползвали "Infacol" преди го е нямало в България,но сега го продават вече. Много им е помагало и не са имали никакви проблеми.
Дива 77  аз имам 3 годишна Джак ръселка и мисля да си я гледам и след като родя, само първите 40 дни ще гледам да не я пускам където спи бебка Simple Smile
Ами това е от мен засега ...дано скоро и аз да се похваля Simple Smile

# 637
  • София
Алекс, при пренасяне обикновено се мерят тоновете всеки ден. Мен след 5 дена пренасяне ме разчовъркаха сериозно, на следващия ден ми падна тапата и след ден ми се спукаха водите. Не че не можех още да изкарам, плацентата си беше ок, но бебо беше много голям. Раждането беше болезнено доста, така че може би е по-добре всичко да се случва естествено. А за упойките правят тест, само ако имаш алергия към медикаменти и вече не препоръчват онова с драскането, ами кръвен тест

Канари, много по-рано от 10г социалния живот пак ще е на ниво, само при малко по-различна организация. Само около 3мес след раждането на сина ми си бяхме пълноценни индивиди Simple Smile при теб може и по 2 да го умножиш, но не е твърде далече, колкото повече време минава, толкова по- лесно става. Прегръдки  Hug

# 638
  • София
За коликите да добавя - има 2 вида лекарства, едните са на основа еспумизан, като инфакол, които обират газовете в червата. Другите са пробиотиците като Биогая, които са полезни бактерии, който подпомагат храносмилането и доставят ензими. Ако едното не действа се пробва друго. При секцио винаги се препоръчват пробиотиците, защото при естествено раждане бебко получава някакви полезни бактерии докато излиза, което при секцио не се случва.  Имаше предаване за това при Гала.

# 639
  • София
Благодаря за инфото момичета  Heart Eyes
Аз ще си чакам пък каквото дойде в крайна сметка важно е бебко да е ок, другото ще го преживея  Heart Eyes
Сега чакам да стане 4 часа, че да се разчистя малко, че ми е супер скучно  hahaha луд умора нЕма са казали хората и са мноооого прави  #Crazy hahaha

# 640
Хайде още една facebook бебевест от мама розинка и нейната рожбичка Анжела, родена на 27.05. - секцио в Габрово.
Честито на Зина, много да е здрава малката принцеса  Heart Eyes

# 641
Здравейте,мамчета Simple Smile На 28.05 (2 седмици по рано ) се роди нашият син Даниел 4 кг!Пожелавам на всички мамчета положителни емоции и леко раждане на бъдещите мами :*

# 642
  • София
Честито на мамите  Heart Eyes да са им живи и здрави бебчетата и много да ги слушкат Heart Eyes

# 643
Да са живи и здрави новите ни попълнения!   bouquet

# 644
  • София
Мечо Пух на теб бЪш ти се падна да правиш темите покрай бебевалежа  Heart Eyes благодаря за помощта  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт