Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 185

• 53 452
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Най-после и аз да се наредя сред вас - благодаря ви за информацията, която сте събрали и днес!   bouquet

Да, събитията в Турция - не могат да бъдат подминати.  Peace

Надин  Hug виждам, че питаш за Еркан и подкрепата му за протеста - да, той подкрепя от разстояние, заедно с целият екип на ''Дила ханъм'', просто защото снмките им продължават все още в Адана.  Peace

Баги, Канти  Hug и аз бих одобрила и даже ми харесва идея за партньорство между Мехмет Г. и Туба, но... за съжаление това все още е мечта на фенове от Дизи форума, а МАМА АН   Hug за което и благодаря bouquet просто ни помага, нали нямаме достъп до тези колажи.  Peace

# 166
  • Разград
Цвети, в дизито няма нищо интересно.

# 167
  • Разград
Линка  Peace то и името на Бюлент го няма,а ето в материала постнат от Ванчето Peace вчера се вижда, че целият екип на сериала са там на протестите Peace А и Илкер също не е в списъка, а знаем, че и той взе участие.  Може би в този списък е трябвало да се регистрираш някакси, че да ти впишат името newsm78

Като го гледам списъка и актьорите он "Дила ханъм" ги няма.

Скрит текст:

# 168
Добро утро!  Hug
Нашето борбено момиче!  Hug

# 169
Ето ги заедно с Онур. Благодаря на марман  Hug

# 170
  • Русе
Добро утро!  Hug

Да ни е хубав наистина денят - да ни върви на новини и настроението да е...  Party

Ето, че започват...  Wink, аз докато си събера снимките и новините вече са на линия - благодаря на Линка и Марман   bouquet за новите снимки на СС.

# 171

И тук ги виждаме, макар и на втори план!  Hug

# 172
Добро утро  Hug
Добро утро!  Hug
Нашето борбено момиче!  Hug

Гледам снимките от протеста, припомням си прякорите, които са сложили арабите на Туба и не ми остава друго освен да добавя "нежна бунтарка".  

Линка, Марман  Hug

Дано протестите да продължат без повече жертви Praynig За жалост романтичната Антакия, богата на история и природа, е влязла в черните хроники на протеста Sad

# 173
И Умут Курт е там... Къде без Джихан?!  Simple Smile

# 174

Протестът е и на снимките за "20 минути" Peace

И още нещо:

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 13:31 от nadine1111

# 175

Тоя отзад, до Умут, много прилича на МЙ. Да не е той?  newsm78

# 176
Здравейте, момичета във вторник и от мен!

Добро утро!  Hug
Нашето борбено момиче!  Hug

Линка   bouquet благодаря ти за тази и другите снимки на "нежната бунтарка" Туба Баги  Peace То беше ясно за отстояваната от нея позиция  (както и на Онур), но е хубаво, че виждаме  ясна снимка с нея, а не само догадки дали е тя или не  yes

Слагам нещо в спойлер, което мисля, че се отнася за СС в пълна сила  Peace А е и темно- едни красиви лебеди Heart Eyes

Скрит текст:

Протестът е и на снимките за "20 минути" Peace

Надин Peace може би и Туба би си сложила някакъв ясен знак, ама няма как. Евентуално нещо в репликите биха вметнали Rolling Eyes

Цвети,Ваня Hug

Освен Туба,Онур и Умут на снимките видях още и "Фахрие" от ПЛ и Селма Ергенч :peace

Скрит текст:

Хубав ден!

ПП.

Тоя отзад, до Умут, много прилича на МЙ. Да не е той?  newsm78

Линка  Peace твърде много прилича на него. Ако в момента визията му е подобна и е без брада е възможно да е той

# 177
  • Разград

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 15:48 от vania_e

# 178
  • Разград

# 179
Ето и имената на четците на декларацията на филмовите дейци
 Ozan Güven, Dolunay Soysert, Halit Ergenç, Onur Saylak, Tuba Büyüküstün, Mustafa Alabora, Mehmet Günsür, Umut Kurt, Rıza Kocaoğlu, İştar Yurtseven, Ülkü Duru, Can Bonomo ve Özgür Çevik

Онур пак си е сложил обицата, явно носталгия по бунтарската младост. Wink

Водещия Ozan Güven съм си го харесала за следващ партньор. Дано да е актьор newsm78

Общи условия

Активация на акаунт