Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 185

• 53 470
  • 741
  •   1
Отговори
# 180

Тая Баги, как знае кой да харесва Joy, актьор е Ozan Güven, та дрънка Peace Виж го без растителност, сети ли се? Grinning

# 181
  • Разград
Водещия Ozan Güven съм си го харесала за следващ партньор. Дано да е актьор newsm78

Да, ама е зает за сега във ВВ.

# 182
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Ей, ама опасни сте  Simple Smile успяхте отново да ме изненадате - открили сте още снимки и клип даже!  Crazy
Браво!   bouquet

Линка, Канти  Peace наистина прилича на МЙ този образ зад Туба, ама...  Thinking гледайки клипа забелязах същият човек сред публиката и снима с телефон, та мисля че не е той. Ако можете да извадите стоп кадри, например някъде около 3.52 и 3.55 мин. и да видим по-добре.  Peace

Ванче  Peace понеже не следя вече ВВ, та дали Озан Г. или Мехмет Г. ще продължат и в следващият сезон участието си там?  newsm78 Питам защото знам, че много актьори преминават през този сериал, а тези двамцата  Wink май на доста от нас допадат и...  Laughing

# 183
  • Разград
Ванче  Peace понеже не следя вече ВВ, та дали Озан Г. или Мехмет Г. ще продължат и в следващият сезон участието си там?  newsm78 Питам защото знам, че много актьори преминават през този сериал, а тези двамцата  Wink май на доста от нас допадат и...  Laughing

И аз не го следя, само попрочитам  и засега ще започнат през следващия сезон, но докога ще са там не знам. Доколкото съм чела ролята на Мехмет Г. май че няма да е до края, но за Озан не знам.

# 184
Надин, Ваня  Hug
А ВВ няма ли да свършва? Нали актрисата е заминала за Германия?

Както и да е, има и следващи сезони. А Озан Г. се сещам, че съм го гледала, но не съм му обърнала внимание, сега с прошарената брада, бялата тениска и шарената кърпа ми прикова погледа Embarassed
Наздраве за бъдещите партньорства:

А тази снимка виждали ли сте я? Аз - не.

# 185
  • Разград
Какво става в Истанбул?

http://worldtodaybg.com/2013/06/04/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B … 0%B1%D1%83%D0%BB/

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 21:47 от vania_e

# 186
  • Русе
...

А тази снимка виждали ли сте я? Аз - не.

Да, Баги  Peace виждали сме я - беше по време на протеста за сериалите / дължина, условия на работа/,
там бяха и Джансел и Илгас Г. / синът на Томрис, снимка на двамата от тогава се появи и сега във фейса около поредния протест, явно  Wink някой се объркал, че е прясна/.  Peace

# 187
  • Разград
... тази снимка виждали ли сте я? Аз - не.
Да, Баги  Peace виждали сме я - беше по време на протеста за сериалите / дължина, условия на работа/,
там бяха и Джансел и Илгас Г. / синът на Томрис, снимка на двамата от тогава се появи и сега във фейса около поредния протест, явно  Wink някой се объркал, че е прясна/.  Peace
Снимката е качена днес, но на албумчето си пише че са от 24.12.2010 год.

Скрит текст:

# 188
Здравейте отново  Hug

Здравейте, момичета!  Hug

Линка, Канти  Peace наистина прилича на МЙ този образ зад Туба, ама...  Thinking гледайки клипа забелязах същият човек сред публиката и снима с телефон, та мисля че не е той. Ако можете да извадите стоп кадри, например някъде около 3.52 и 3.55 мин. и да видим по-добре.  Peace

Цвети  Hug ето стоп-кадри на мъжът Х  Wink Ами не е М.Й

Ваня  Peace мерси за този линк. Така и предполагах, но си е друго да го прочетеш на език, който разбираш

Баги  Hug  Аз си спомнях за снимката, ама от къде точно - не. Но Цвети е отговорила изчерпателно  Peace

А аз тази не съм я виждала (знам,че е от фотосесията миналата година), но самата снимка- не съм Rolling Eyes

А Баги рече "Наздраве"

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 22:17 от kanti

# 189

Снимката е от ,,АСИ''.
Сватбата на Мелек, но е зад кадър.

# 190
  • Разград

Скрит текст:

# 191
  • Разград

Скрит текст:

# 192