Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 185

• 53 482
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Добро утро!  Hug

След вчерашният богат на новини ден,  newsm78 какво ли ни очаква днес?  newsm78

Та, дано да видим още нещо интересно!  Wink

# 196
  • Разград

# 197
Здравейте Hug
Вчера съм пропуснала един пост във фейса на Туба. Може и да сте го чели и сложили тук тази информация. Не съм забелязала Peace

Muhteşem Yüzyıl dizisinin oyuncuları dün çekimi bırakarak Taksim'e gitti. Destek açıklaması yaptı.

Gezi Park'ı eylemine destek veren sanatçılar arasında Meltem Cumbul, Sıla, Gürgen Öz, Fatih Aksoy, Tuğba Coşkun, Cansu Dere, Barış Falay, Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, Hakan Meriçliler, Hümeyra, Haldon Dormen, Mustafa Alabora, Keremcem, Can Bonomo da yer aldı. Halk, sanatçılara büyük ilgi gösterdi.

20 Dakika dizisinde oynayan sanatçı Tuba Büyüküstün de eylemcilere destek verdi.

Останах с впечатление, че в основата на тази протестна проява са актьорите от ВВ. Туба, Онур, Умут (тях ги разпознах само) са се присъединили към тях. Може би в темата на ВВ  има повече информация.

Подкрепа и солидарност са необходими най-вече в такива моменти. Както казват хората, когато човек е щастлив няма нужда от рамо, а от публика Peace

# 198
Баги, права си за протеста и актьори  от ВВ. Така го обясняват и в българската преса. Познатата снимка с Туба е номер 12, а заглавието е:
 newsm78
Онур и Шехеразада начело на протестите в Турция   Joy Joy Като по учебник за журналистика Rolling Eyes

http://life.dir.bg/news/halit-ergench-berguzar-korel-protestite- … zia-14082397?nt=5

# 199
Баги, права си за протеста и актьори  от ВВ. Така го обясняват и в българската преса. Познатата снимка с Туба е номер 12, а заглавието е:
 newsm78
Онур и Шехеразада начело на протестите в Турция   Joy Joy Като по учебник за журналистика Rolling Eyes

http://life.dir.bg/news/halit-ergench-berguzar-korel-protestite- … zia-14082397?nt=5

Надин Hug
Предполагам българската преса не се интересува толкова кой е организаторът, колкото да представи протестите с едни от най-познатите на читателите си имена - 1001 нощ е пионерът на турските сериали у нас, а ВВ май го дават в момента, а и историческата тематика е интернационална. Thinking Както казваш по учебник привличане на читатели Mr. Green Сериозните новинари споменават включването на актьорите.

А в материала има и линк за историята на протестите: http://dnes.dir.bg/news/turtzia-protesti-14075670?nt=14

# 200

Bagi, ами според вестникарската логика, мога да напиша следното за тези снимки:

В тези напрегнати дни за Турция, Левент е плътно до Хасрет, а Джихан се завърна от чужбина и се присъедини към тях. Всички се питат къде е Мурат оджа Sad  И аз в това число Wink

Вероятни отговори:
а) На турне в чужбина
б) Не подкрепя протеста
в) Не са го разпознали фоторепортерите
г) Други.

Sezen Aksu, Zülfü Livaneli, Candan Erçetin, Grup Yorum, Sertap Erener- Demir Demirkan, Can Bonomo, Mor ve Ötesi, Duman, Yavuz Bingöl ve Erkan Oğur.

A това са имената на активните музиканти. И там виждам наша връзка. Йавуз Бингьол беше участник в концерта на Мурат и Хасрет Grinning

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 15:51 от nadine1111

# 201

Bagi, ами според вестникарската логика, мога да напиша следното за тези снимки:

В тези напрегнати дни за Турция, Левент е плътно до Хасрет, а Джихан се завърна от чужбина и се присъедини към тях. Всички се питат къде е Мурат оджа Sad  И аз в това число Wink

Вероятни отговори:
а) На турне в чужбина
б) Не подкрепя протеста
в) Не са го разпознали фоторепортерите
г) Други.

Sezen Aksu, Zülfü Livaneli, Candan Erçetin, Grup Yorum, Sertap Erener- Demir Demirkan, Can Bonomo, Mor ve Ötesi, Duman, Yavuz Bingöl ve Erkan Oğur.

A това са имената на активните музиканти. И там виждам наша връзка. Йавуз Бингьол беше участник в концерта на Мурат и Хасрет Grinning
Надин Joy Joy Joy

Предлагам ти за т. други:
- видял Левент до Хасрет и е избягал
- завел е студентите си на зелено училище, да са в безопасност
- вдъхновил се е и композира "етюд революционен" - призив с френски привкус, а Хасрет я
  е отпратил на площада на Бастилията.
- отворил си е прозорците и свири Шопен за създаване на елитарно настроение на протестиращите

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 16:41 от Bagi

# 202
Здавейте момичета!  Hug

Не се появявам редовно, защото отново съм "Пантелей пътник!"  ooooh!
Но ви следя!  Simple Smile
Къде е Джансел?  newsm78 Защо не е на протестите? newsm78

Мисля, че за феновете на всеки актьор е неприятно да не видят познатото лице сред протестиращите.  Confused Чувстваш се предаден и разочаован! Затова  много се радвам за Туба и Онур. Горда съм с тяхното отношение!  Peace Браво на нашето момиче, което имаше оправдание (с малки дечица е) да не се яви на протестите, но тя беше там!  Peace

И нещо интеесно - симфоничен концерт пред протестиращите...

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151660964553324

Member of many Turkish Orchestras and freelance musicians giving a concert in Gezi Park.

Още едно видео от четенето на декларацията-от друг ъгъл  Simple Smile

http://nedengezideyiz.tumblr.com/

До скоро! Hug

# 203

Туба- за сандалите и аксесоарите, след първата минута Grinning  -ново

# 204
  • Разград

New Tuba Büyüküstün & onur saylak - in Taksim

# 205
Линка,  Hug Аз се канех утре да пийнем по една бира с цаца, а ти пак панталействаш Sad

Ваня  Hug

Надин, след като има и надписи, арабките ще ги преведат. Преди бе само резюме.

Аз докато търси изпълнението на Оджата на Шопен (за съжаление не го открих Sad) от злополучния концерт попаднах на стар клип "Професора Джансел Елчин - Всичко е добре", но аз го гледах за пръв път  Peace

Може би Джансел е с други разбирания, но героят му протестира. както се е изразил е последното си интервю Турция преди и след СЛ. Сериалът бил първият опит да се обясни съвременната турска история. Е, значи не е гледал Зарифето (2004), пак на Томрис. Сериалът също е с политически привкус, но от малко късен период.

# 206
Баги, бинго! Peace Много ми хареса "професорското" клипче и като се разрових за автор, малеее...наш Джансел целува наред с "Целувай ме много" и то на Хулио Иглесиас Joy Подкарал ги е наред всичките му партньорки Wink

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 19:55 от nadine1111

# 207
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Ето, че продължават новините, а и като им гледам дрехите  Thinking май не веднъж СС са участвали на протестите, макар и ние да не сме разбрали това.  Peace

New Tuba Büyüküstün & onur saylak - in Taksim

А тук на снимката са с Гюнюлче, тази която последният път връчи на Туба една от наградите и за ПС, да не би и сега да е направила това или са се уточнили кога да го направят?  newsm78  Та, нали Туба отново победи в анкетата/.  Peace
Баги, Надин, Линка  Hug между другото и на мен ми е малко чудна липсата на Джансел / уж е участвал в сериали с историческа тематика  Thinking, а сега когато може сам да вземе участие в исторически събития - никакъв не се вижда, къде ли е?  Thinking Да не би да готви роля и затова да се е покрил?  newsm78

# 208
Здравейте, момичета  

И днес в темата има какво да се прочете, види и послуша. Благодаря на всички ви   bouquet

Баги  Hug и аз не бях гледала този клип. Много ми хареса  yes

Цитат
Затова  много се радвам за Туба и Онур. Горда съм с тяхното отношение!   Браво на нашето момиче, което имаше оправдание (с малки дечица е) да не се яви на протестите, но тя беше там!
Линка  smile3521

А колкото до въпросите, които днес ви измъчват относно Джансел Надин,Линка,Баги  Peace може би има по-тривиално обяснение  Peace Ами ако тати е казал йок, внимавай какво правиш, че после филм ще видиш през крив макарон  newsm78 Rolling Eyes  Или са някъде с Пънар на самотен остров, където няма Интернет, а той доколкото разбирам от написаното пише сценарии  newsm78 Мисля, че в началото той беше отразил събитията в Туитърa си  newsm78

Ванче  Hug мерси за снимката на Туба и Онур

Не се въздържах и слагам и този колаж  Heart Eyes

Скрит текст:

ПП. Цвети  Hug докато си  пусна поста и ти си се появила

# 209
Цвети не я познах. Пък и освен, че връчи награда на Туба, не знам коя е ooooh!

Канти Всичко е възможно и за татенцето също Peace Просто сме свикнали да бъдем надлежно осведомявани за всякакви нашумели социални събития от Джансел, както и за Нала, та затова се чудим newsm78 Може би той е от другата страна на барикадата Thinking Негово право е!  Аз го оставям на мира Peace

Надин, кара ги поред, ама с две от тях му се е получило по-естествено: едната е ясно  откъде е, другата е от ЛП1 Peace Играта му с ръце е много по-вълнуваща и силна. Според мене, де! Peace

А като сме подкарали Джансел с Хулио Иглесиас и целувките им, да добавя и една равносметка: "За всички мимичета, които някога съм обичал":

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 20:17 от Bagi

Общи условия

Активация на акаунт