Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 185

• 53 626
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро! Hug

Скрит текст:
Ванче,  Hug браво! Откри хем Джансел, хем Есен!  Hug Е, не са на барикадите, ама нейсе! Всеки с приоритетите си! Peace
Канти Hug,  благодаря за 17 епизод! HugОще си обича Елиф, Йелмаз бей! Изпълни му се желанието да я нарани, да си върне! Mr. Green

Тази сутрин в пресата се появи друг екранен партньор, който не е на барикадата

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=69772& … ;rid=2368&p=1

Имаме и трети, дето се е покрил... Разочароващи са... Mr. Green

# 226
  • Русе
Добро утро!  Hug

Започнахме ''минутковият ден'', имаме си и четиво с кафето - Канти   bouquet

Ванче  Hug отговорила си и на нашите въпроси, откривайки липсващият Джансел -  Wink подозирах, че е някъде навън от Турция, ама...  Thinking в туитър може да се пише от всякъде  newsm78, а и това е нещото, което обича да прави. Така че... странно ми е мълчанието му от последните дни и появата му изведнъж  Thinking уж подкрепяйки на думи протеста, но... мястото, където е сниман и усмивката му... като че ли не са много подходящи за това / сравнявам го и с другите включили се от Москва/.  Peace

А за тези в Истанбул да не говорим - това се казва подкрепа!  Peace

Линка  Hug

# 227
Добро утро в ден за ангели и пеперуди! Grinning

Ако не бях видяла видеото, щях да помисля, че снимката на Джансел от Москва е колаж #Crazy Но после се сетих и за една друга снимка, и разбрах, че е "нормално" за него да си в кожено яке с вдигната яка  до хора в лятно облекло Grinning Пустите му артисти... Joy

А на вас пожелавам хубав ден, както ви се харесва! Peace

# 228

Кадрите с Туба, Онур и Умут по новини и в България.

# 229
Канти, БЛАГОДАРЯ за резюмето.
Скрит текст:
научих се да правя стоп кадри, но нещо не ми се получава качването в интернет.но споко...чакам младото поколение на гости...
Лина,Баги,Надине,Цвети,Ваня Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 230
# 231
# 232
# 233

Дали очилата на Онур, или косата на Туба ме връщат в бунтарско време  newsm78 Joy
Затова в музикалната ни тема, днес слагам Боб Марли и компания:

# 234
Здравейте в денят на Минутите и от мен

Много интересни материали сте сложили Peace А музикалният фон е

Цвети,Баги,Ваня,Кирилова Hug

Надин Hug днес си абсолютен папарак  Laughing Хванала си още "топли-топли" снимки на СС. А и как си седят и си говорят спокойно с хората.  yes

Интересна асоциация си направила на Туба и Онур с Йоко и Джон PeaceИма нещо във вида на Туба на тази снимка, което наистина я прави сходна с Йоко Peace

А  колкото относно другите партньори- Линка  Peace
Цитат
Тази сутрин в пресата се появи друг екранен партньор, който не е на барикадата

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=69772& … ;rid=2368&p=1

От снимките там ми направи впечатление тази снимка  Thinking
Нали човекът, който се качва на мотора ти не е случаен Peace Дали ти е само приятел или нещо повече няма значение. Гледам Илкер си е с каска. Rolling Eyes А за спътничката му newsm78 Тя без каска ли ще пътува newsm78 Не са ли задължени мотористите, като ще качват втори човек с тях на мотора да му дадат и каска. Не би ли било джентълменско да й предложи своята  newsm78 Напр.в ПЛ Йелмаз подсигуряваше каска за спътничките си . А като нямаше пари отстъпваше им своята (случаят с Елиф и Йелмаз на мотора в първите епизоди). Е вярно е, че е филм, ама нали филмите трябва да отразяват и реалността.

Предлагам да пийнем по кафе в компания на някои от нашите герои. Че за довечера ще имаме нужда  Wink

Скрит текст:

Скрит текст:

До довечера на балкона Peace

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 17:32 от kanti

# 235
Ехо, нерде сте? За малко да идем на 2 страница  Embarassed
Аз отивам на кино. Тази вечер има озет Peace

Това сигурно е раждането на Яъз  Peace Да видим какъв е повода за да си спомни Мелек за този момент. Или е спомен на Али newsm78

# 236
  • Разград
Cansel Elçin Moscow 03.06.2013

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 22:53 от vania_e

# 237
  • Разград

Romania - Turkey 9:0

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 01:53 от vania_e

# 238

Никога не е късно да науча, че имало и световно първенство по футбол за артисти Sad Rolling Eyes  Ще погледна после клипчето от Ваня, ама резултат от 9:0 по ми приляга за хандбален мач Wink

Иначе съм още ошашавена от епизода на минутите...чок ми ареса! Peace Grinning

Ама пък и пистолет и отива... Wink

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 23:43 от nadine1111

# 239
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Тази вечер съвсем окъснях с появата си тук, но... часът на ''минутите'' ми попречи  Wink не можех да го пропусна и... затова чак сега се разписвам.  Peace

Надин  Hug хубави снимки си ни заредила, вярно будят някаква асоциация кадрите на двете двойки.  Peace

Канти  Hug естествено, че ще сме на кино тази вечер, малко остана до големите разкрития и май вече всички знаят тайната  Wink както казва Бопай  Hug - само ние  Sad не!  ooooh!
А колкото до изборът на Али - да, навремето е избрал Мелек в критичен момент, но сега остана до детето.  Peace

Ванче  Hug благодаря за инфото за Джансел - сега вече знаем, каква е причината за изчезването му, но... за мълчанието?  newsm78 Е, така е решил.  Peace
Ама и резултата на мача...  ooooh! не можаха ли поне по-малко голове да допуснат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт