След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 20

• 69 136
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Клю Hug миличка Честит Рожден Ден на твоето майче!Да ти е жива и здрава и още дълги години да ти бъде подкрепа ! smile3525 smile3525 smile3525 bdbaloni baloni
Мерси за почерпката-мнооого уважавам мъфините  smile3521
А за снимките за съжаление аз не мога да ти помогна .

# 31
Ърмак ще има произшествие май  newsm78

# 32
# 33
# 34
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет на всички в новата тема, за приятното настроение, което се създава в нея и най вече тенкс на Сашето като майсторка, която събира всичко най-необходимо в дворчето  Hug Peace

Ето две  играчки за новата тема по поръчка на Лиа, ама да знае, че стилът цикламени устни не го владея  Joy Joy Joy Joy Така че аз си играя както си мога и както ми иде от вътре.  Laughing Wink Heart Eyes

По-големичка  Joy
https://cdn.bg-mamma.com/pusu/80cf34ab.jpg

Клю, да се радваш на рожденните дни на майчето си още дълги години  Hug Hug Hug Peace
А за обработка на снимките пиши ми на лични какво точно искаш и ако мога ще ти помогна. Но тази вечер имам нещо сериозно да готвя за утре и ще мога да отделя време вероятно утре вечер.

Кой ли е ступал бледоликата в горичката Joy hahaha Ама все пак не я е пречукал  Joy hahaha Какви ли ще са следствията от това. Тя вече е доказала че след всеки крах или заплаха става все по злобна Joy hahaha

Лека вечер на всички Hug Hug Peace

# 35
Привет и от мен!
Мел Hug, още от сутринта си ни подготвила маси на морето, ама недей по две джанъм Shocked, утрепах се от чуденка коя да избера Shocked Heart Eyes То нали знаеш, като ти дадат избор, понякога не знаеш какво да го правиш, та и аз така Joy Joy Joy Но пък красиво, та красиво Peace
Благодаря ти и за инфото за Мурат  Peace Й. Пожелавам му от сърце този път да успее! smile3521 А гифчето на сем. Йълдъръм е мммммммммм великолепно smile3508, по-бавно ходят, спират, усмихват се Peace, не е като Murat Walker TR Joy Joy Joy Joy
Това момче, Ивайло Донков има много нежен и мек глас, просто приказка /за пръв път го чух от линка/, но за мен не се справя с долния регистър и не пее достатъчно с чувство. Помните ли Пол Пот? Като запее, настръхваш, а тук йок, нищо не се случва smile3555 За мен още има да  учи!!!

Ванина Hug, как да не ти ръкопляскам, като колажите ти са чудесни Peace smile3501 smile3501 smile3501 smile3525, цветът на устните е без значение Joy Joy Joy, но възприятието е трепач! Grinning Мерси много, много  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Пишеш: ..."Кой ли е ступал бледоликата в горичката  ..." - знам ли, като нищо е Али newsm78, по заръка на Сермет, който вероятно също е бесен на Ърмак за дискредитирането на Нарин Mr. Green

# 36
Скъпа Клю Hug да ти е жива и здрава майката, да се радва на порасналите си деца и да се гордее с тях! newsm67 newsm59 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Clown

# 37
Ванинка Hug колажа е много хубав smile3521
Лиа HugМурат винаги е правил много добри сериали така че и следващия му ще бъде супер  успешен  smile3521.А ето  и още едно горещо инфо свързано с него-в петък заедно с  Джейда Дювенджи(Бену от 1001 нощ) ще водят конкурса Мис Турция 2013г.

# 38
Ей, Ени Hug, вярно, че имаше и такава актриса, при това Бену ми беше много симпатична и образът й в 1001 нощ също. smile3521 Не съм срещала новини за нея, къде е играла newsm78 А това, че ще води конкурс заедно с Мурат не е никакво актьорско постижение, според мен Wink, нищо лично, знам, че на много момичета е свръхлюбимец Wink, така че и думичката "винаги" е напълно разбираема за мен в твоите уста, пардон пръсти по клавиатурата /а и не само твоите/ smile3521. Знаеш, че моето мнение по въпроса е  различно /а и не само моето/....да оставим това настрана, то не е от значение тук. smile3505
Мисля си отново за Ърмак, дали пък не може и самият Сермет да я е ударил newsm78 А тук пък кой кого ще стреля newsm78

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 23:40 от lia-martin

# 39
Благодаря на всички за прекрасните поздрави  Hug

Ени, не съм се спряла от както имам формички  Mr. Green постоянно нови рецепти, сакън да не заслабнем  Mr. Green Mr. Green обаче има едни обикновени със сирене стават уникално вкусни, а са толкова лесни  Heart Eyes Heart Eyes

Лиа, да не би гардовете на Атъф да стрелят по Сермет?  newsm78

Изгледах и 14ти епизод  ooooh! много преплетени връзки, много нещо  Whistling много жал ми стана за Сермет, като обяснява на Шадие за предишните си връзки  Sad

# 40
Не знам Клю Hug, на мен никак не ми е жал за Сермет, ако има за някой да ми е жал, съжалявам момичетата, които са могли да го харесат, но то по хората ходи Mr. Green newsm78

Вие празнувахте ли вече рождения ден на мама? Ти занесе ли мъфини?

# 41
- много ми е интересна тая дантелка на главицата на Нарин Wink

# 42
- пак се замислям колко малко съжалявам Бабур, всъщност ХИЧ! smile3516

# 43

Открийте разликите между настоящото и  следващото клипче Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

# 44

Общи условия

Активация на акаунт