След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 20

• 68 797
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
  • Мюнхен
Здравейте момичета.  

Клю
честит празник на мама. Да ти е жива и здрава  и ви пожелавам още дълги години да имате хубави емоции заедно.  Hug Аз с ФШ не съм на ти, дано Ванина да може да ти помогне.
Лиа Ивайло не ми беше фаворит. Аз исках Вася или Христо да спечелят. Имаше и други добри, но тези двамата ми бяха любимци. Това е може би едно от най-любимите ми изпълнения. Може би и заради песента.

А това е другото. Това са за мен най-добрите!!

Ванина страхотни колажчета. Майстор си.
Ени аз понеже съм лоша, само ще кажа за бледоликата " Да пукне дано"
Мел какви красоти сте ни сложили само  Rolling Eyes

# 46
 Снимки spam2 spam2 spam2

Скрит текст:

Скрит текст:

# 47
  • Мюнхен
И да ви споделя още нещо, което ми е много любимо!!

# 48
  • Мюнхен
Лиа това второто нещо не ми го отваря! Първата е бонбон.  hahaha

# 49
Второто е Мерием-вариации Heart Eyes, също бонбон smile3521. Ако трябва да избирам само от това, което си постнала - Христо Peace Вася е супер, но както и първенеца, не я чувствам newsm78 Това все пак е само от една песен, може и да не съм права. А Рафи е скица голяма и чудесно се е справил с песента Peace

# 50
  • Мюнхен
Лиа Мерси, Мериемка ми е любимка.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Христо има уникален глас, Вася също е много интересна. Може би трябва да чуеш  и другите и изпълнения. Иначе Рафи е перфектен. Справя се с всичко. Фаворит ми е.

# 51
Сърцето ти бие ли нормално след фотките, които постнах в Честта? Joy Joy Joy Joy

# 52
  • Мюнхен
Ени Джейда Дювенджи не играеше ли и в турските отчаяни съпруги? Аз гледах 1-2 серии, ама хич не ми хареса. Голям кич.
Иначе за Мурат мога да кажа, че съм го гледала в 3 филма. Поне за толкова се сещам. В Асито беше перфектен. Имаха страхотна спойка с Туба. В любов и наказание ми хареса много като игра, но не и като партньор на Ясемин (май така беше), но моят проблем е повече с нея, а не с него. Иначе филма и играта му много ми харесаха. Виж "Безмълвните" го почнах и стигнах до 5-6 серия и зациклих. Въпреки че ми хареса, не намерих време да го догледам. Беше ми странен в тази роля Мурат. Може би трябва да догледам филма, но четох, че към края нещо издъхнал и финала не бил добър и не знам дали да го гледам. А за Буря нищо не мога да кажа. Май Мел беше писала, че е много приятен. Там с Дениз май са много хубава двойка. Особено след като са такиви и в действителността. Например на мен избора на Джан не ми допада. Дениз е много сладка и нежна, а Джан нещо ми е грозноватичък. Той между другото е единственият, който не ми харесва като подбор на актьора в Мерхамет.

# 53
  • Мюнхен
Лиа недей така. И без това Гарко ми действа сърцебиещо.  Joy Joy Joy

# 54
Сега гледах за англ. превод на 15 еп. на Мерхамет, няма още, но може тази нощ да го започнат newsm78

# 55
  • Мюнхен
Май ще го гледам без превод, че утре имаме и нова серия. ГолЕм екшън ще става

# 56
.... Може би трябва да догледам филма, но четох, че към края нещо издъхнал и финала не бил добър и не знам дали да го гледам.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy паднах от стола Joy Joy Joy Joy, нещо бил издъхнал Joy Joy Joy Joy, направо си умря Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 57
  • Мюнхен
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Говорех за филма (сценария) а не за Мурат. Нали нещо сменили сценаристите ли или трябвало бързо да привършат? Не си спомням. Гледах го преди месеци.

# 58
Край, не мога повече newsm62 newsm62 newsm62, коремът ме заболя, смехът назад не може да се върне Wink Wink Wink Wink

# 59
  • Мюнхен
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Смехът е здраве. Другият път ще се изказвам по-разбираемо, че да не ми умреш  от смях.

Общи условия

Активация на акаунт