След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 20

• 68 806
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Мерси, за което, да се хиля, може и много, ама да не издъхвам hahaha Че другите луди по нощите се броят на пръсти..... newsm78

# 61
Тази снимка не мога да я разгадая Mr. Green Това чудо отзад ще халоса ли Дениз по главата newsm78 То май е меко Heart Eyes

# 62
  • Мюнхен
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Туй чудо е отпред.  Joy Joy Joy Joy

# 63
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Минавам преди лягане по темичките за лека нощ, а то тук конушмата продължавала Laughing Laughing Wink

Нямате насищане ей Peace Бетер от мене сте Joy Joy Joy

Прегледах ви на диагонал, че да не се разсъня, но немога да не отбележа една от допирателните - и на мен Вася ми беше фаворит. Интересна бленда има, владее си гласа и хубаво джазира.
Ей от тук ми хареса, ама накрая мисля, че я пожертваха:

И да не съм спам, за лека нощ:

Това чудо мисля че прихваща говорът им. Явно озвучаването става директно, а не в студио Peace

# 64
Как отпред? #Crazy Вече взех и да не довиждам Mr. Green

# 65
 wavey wavey, Ванина Hug, ти лягаш ли си или ставаш? Доста бодро го раздаваш Party Party Party
Ей сега ще чуя още нещо от Вася, мерси  bouquet

# 66
  • Мюнхен
Лиа тури си пенджерите!  hahaha hahaha hahaha hahaha Ми това е микрофон и е отпред.
Ванина съгласна съм, много интересен глас имаше. Всичко пееше без проблем. Те и Христо го прецакаха ама не ми се говори. Данчо К. е виновен, че Красимира не спечели. Мое мнение. А ние с Лиа по принцип сме си така. Нищо ново.

# 67
Май трябва и да вечерям, може от глад да не довиждам hahaha hahaha hahaha

# 68
  • Мюнхен
Като гледам май много си прегладняла, минимум една седмица не си хапвала. Жалко за хубавите закуски тук на Мел и другите момичета.  hahaha hahaha hahaha

# 69
Сега я изслушах цялата песен, втората част е по-добра Peace Не знам защо, всичко, което пишете е вярно, много хубаво пее момичето, но мен не ме грабва newsm78

# 70
Като гледам май много си прегладняла, минимум една седмица не си хапвала. Жалко за хубавите закуски тук на Мел и другите момичета.  hahaha hahaha hahaha

Че то за мен кога остава, днес се включих вечерта, дори мъфините на Клю Hug бяха свършили Mr. Green

# 71
Пистолети, непистолети, но и трапези колкото щеш в 16 еп., че и винце има за релакс, някой да не натисне спусъка Mr. Green

# 72
 newsm46 55 
Скрит текст:

# 73
  • Мюнхен
Оф и аз пропуснах мъфините на Клю. Не че ако бяхте оставили и в 00ч нямаше да ги почна. Чакай да ти сложа още една песен на Христо.

# 74
Няма Христо, няма песен newsm09, сутринта  ще я слушам, ти само я сложи hahaha Гледам, че и Ванина още не е легнала, сигурно музиката й е дала криле за нов колаж? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт