След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 20

• 68 796
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
  • Мюнхен
Лиа посках да гледам във вики сериала, но не ме допуска. Иска регистрация до колкото разбирам

На мен не ми иска регистрация. Опитай ей така направо с този линк

http://www.viki.com/videos/1001351v-mercy-episode-32

# 736
Лиа, тъкмо влизах да преведа втори фрагман  Mr. Green аз пък искам Атъф и Нарин да се съберат, Фърат нека си остане с Ърмак  smile3533 smile3534

Мел, сезона тече с пълна сила...

Тя Наринката и в реала се мъкне раздърпано  Mr. Green Mr. Green

Прованс, добре дошла  Hug

Бггърл, как сиииии  Hug Hug
'
Ели, и аз мисля че поведението на Шадие е защитна реакция... и двете имат нужда от обич и топлота, ама с номерата на Шадие как ли ще се получи  Tired

Разговор между мен и брат ми:
Скрит текст:
Той: нали от сутринта пищи една аларма
аз: да де, нали именно тя ни събуди
той: и която от 7 часа не е спряла
аз: да?
той: знаеш ли на кой е колата?
аз: на кой?
той: колата е твоята!
 Embarassed Embarassed

# 737
Лиа посках да гледам във вики сериала, но не ме допуска. Иска регистрация до колкото разбирам
И аз реших малко да наваксам. без регистрация е, но са стигнали до малка част от последните епизоди.

# 738
Клю Hug, миличка, не го превеждай, ние по нощите каква дейност развихме за него с Царинна, не е за приказване! Но всички момичета, които питахме за проблема, който възникна, се отзоваха! Изказвам моята благодарност на Гери, Бланка, Невин Hug Hug Hug Heart Heart Heart

За вас, момичета
Скрит текст:

# 739
  • Мюнхен
Клю мерси, добре съм. Тя тази твоята аларма не спира ли по някое време?  hahaha hahaha hahaha hahaha
Лиа не разбрах какво сте обсъждали?
Петан последните 2 серии не са преведени още. Много изостанаха!  newsm78 Много ме е яд.

# 740

На мен не ми иска регистрация. Опитай ей така направо с този линк

http://www.viki.com/videos/1001351v-mercy-episode-32

Петан, Саше, благодаря!
Оказва се че има една икона, за фейсбук.  Joy Joy Joy JoyВлезнала съм във фейса на сина ми, аз нямам такава и не ме допуска
Joy Joy Joy Joy

# 741
Ние с Клю Hug сме превели до 15 епизод вкл.
Във Викито този епизод си стои от седмици непреведен. Клю Hug ще преведе 16 епизод, а аз се надявам Викито да се оправи, че да преведа 17-ти, трябва да го избутаме в края на краищата, то му се вижда краят, пък и е интересен Peace

Ели Hug, във Викито сериалът, макар и на турски, се гледа добре. Те май го свалят от Dailymotion, така че и там трябва да го има /но пак на турски Wink/ И на мен ми иска регистрация, давам със стрелките "back"  и пак обратно /т.е. веднъж наляво и после връщам надясно/ и искането за регистрация изчезва Thinking

# 742
...Единственото, което искам да кажа, че на момиче като Нарин, това не би могло да и се случи. Нарин учеше, въпреки че я биеха, изнуди баща си, не прие предложението на Фърат, след което определено щеше да и е по-лесно. Тя имаше цели, за които се бори с нокти и зъби. Докато Шадие беше едно миличко и невинно малко момиче, без големи амбиции и не беше готова да се бори за това, което най-силно желаеше.
За мен образа на Шадие е истинския, реален, както и този на Мехмет, на баща им, да не говорим за майка им.
Преекспониран е образа на Нарин и ненапразно погледнах фотката на писателката в/у корицата на романа. Млада  е, би й се искало такива като Нарин да бъдат младите кадъни извън европейската част на Истанбул. Това е моето усещане, което се мъчат да ни покажат в дизито.
Едно истинско турско провинциално семейство и други две: на Дениз-богаташите, на Фърат - на тъмната страна на богаташите, трупайки пари за една нощ от ...
А Атъф ми е симпатичен, но до Нарин е като малкото братче и аблата  Mr. Green за химия изобщо не може и да става на въпрос! Струва ми се, че не е на точната си роля, ама ... карай Party
А на мен ми се иска Дениз да погледне повечко на Бабур и да го преоткрие  Joy

PS: Верно, че това в спойлеера е в Диарбекир (2013), ама май така си е било и преди 10 години  ooooh!
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 12:58 от petan

# 743
Лиа, тъкмо влизах да преведа втори фрагман  Mr. Green аз пък искам Атъф и Нарин да се съберат, Фърат нека си остане с Ърмак   smile3533 smile3534

Е може ли такова нещо, а??????   Да ми затриеш ти Фърат-ченцето Heart Eyes с тая откачалка Mr. Green Mr. Green Mr. Green То вярно, че е хубавица, но с едната гола хубост живее ли се?
Вече изпадам в стрес от финала, явно много ме е стресирал финалът на Иффет, ако се повтори Mr. Green, отсвирвам Ибрахим и ще гледам сериали, които са напълно завършени, та да няма изненади Sick Stop

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 13:28 от lia-martin

# 744
За мен образа на Шадие е истинския, реален, както и този на Мехмет, на баща им, да не говорим за майка им.  newsm10
Преекспониран е образа на Нарин newsm10 и ненапразно погледнах фотката на писателката в/у корицата на романа. Млада  е, би й се искало такива като Нарин да бъдат младите кадъни извън европейската част на Истанбул. Това е моето усещане, което се мъчат да ни покажат в дизито.
Едно истинско турско провинциално семейство и други две: на Дениз-богаташите, на Фърат - на тъмната страна на богаташите, трупайки пари за една нощ от ...
А Атъф ми е симпатичен, но до Нарин е като малкото братче и аблата  Mr. Green за химия изобщо не може и да става на въпрос! newsm10 Струва ми се, че не е на точната си роля /баш си е на мястото hahaha/, ама ... карай Party
А на мен ми се иска Дениз да погледне повечко на Бабур и да го преоткрие  Joy / Е това вече е прекалено/  newsm47

# 745

А Атъф ми е симпатичен, но до Нарин е като малкото братче и аблата  Mr. Green за химия изобщо не може и да става на въпрос! Струва ми се, че не е на точната си роля, ама ... карай Party
А на мен ми се иска Дениз да погледне повечко на Бабур и да го преоткрие  Joy

Петан, на същото мнение съм за Атъф, може би иска ,,кака да го отрака,, Joy Joy Joy но жестоко се лъже, вижда се и от фрагмана....знаеше какво изпитва Нарин към Фърат,сега го вижда със собствените си очи, дано се оттегли без момчешки капризи.Не му отива иначе да се прави на мъж.
Дали Бабур и той няма да преоткрие накрая Дениз Joy Joy Joy Joy макар, че някои неща му правят вече впечатление, набиват се на окото му, някак Joy Joy Joy Joy
Иначе Джан и Дениз като двойка са ми интересни, няма флуиди, сякаш са свикнали да са заедно. Разплака се когато го видя с Шадие от обида, нормално за всяка жена в нейната ситуация, но много лесно прости. Застана Шадие пред нея и Джан е оневинен, или не изпитва силни чувства или е прекалено добра както каза Бабур, за да прости. На нейното място не бих постъпила така, по-скоро не бих простила така бързо , само на няколко мили думи.

# 746
lia  Heart Eyes мнооого се вживяваш в дизито  Grinning

Карай по екстравагантно  Party Joy Какво му е на Бабур - откачалка, дето и доктор не може да му помогне  hahaha ама Къдравелка, ако си махне перуКата - стой та гледай  Naughty hahaha Joy

# 747

Карай по екстравагантно  Party Joy Какво му е на Бабур - откачалка, дето и доктор не може да му помогне  hahaha ама Къдравелка, ако си махне перуКата - стой та гледай  Naughty hahaha Joy

Искаш да кажеш , че ще го излекува ли Joy Joy Joy Joy Joy

Хайде в новата тема, тази свършва

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723184.0

# 748

Карай по екстравагантно  Party Joy
Абсолютно си права за вживяването hahaha, мисля да ползвам психиатърът на Бабур Stop Stop Mr. Green

# 749

Искаш да кажеш , че ще го излекува ли Joy Joy Joy Joy Joy
Аха !!! Ами тя си прилича и по ръст, и по косичка, и по нрав - на Нарин! А на Бабурко му трябва някоя, която да замести Наринка  Peace То в Дениз няма живец с този Джан!
А колко ще й бъде весел живота с Бабурката  hahaha Joy Joy

Ooooo...НЕ, lia! Не психиатъра на Бабур, а него самия използвай  hahaha  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт