Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 837
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Привет на новопоявилите се и лека на лягащите!
Ирка, не съм добре,брато  smile3555...ама наистина и Фери ходи в Щатите  #Crazy Не е истина... smile3504 smile3555 smile3555 smile3555

# 121
Ренка, к'ви гримове,к'ви 5 лева...дур...да си похортуваме  hahaha hahaha hahaha

# 122
Романтиче  Hug
Петрова  Hug мерси, винаги уважавам скрития текст, ще уважа и този за другите Mr. Green и дано да остана с видгната пред компа глава.

И мене трябва да утешавате като Снежи, и аз пустосвам Хамериката, дето разделя Фемир и Хазал от Чаатай. Но Чаги и Хазал са си оплели кошничките - Чаги си е при мама, да не го изкушават разни каки Joy

# 123
Тази за първи път я виждам

И тази

Аху се е изказала нещо по негов адрес. Моля, разбиращите да ни осветлят newsm78

За Татарова

# 124
лека и от мен, спокойна почивка smile3524

Манка, от ЗПлод е Heart Eyes

# 125
Неви!  Hug thumbsup
Габи,
к,во висиш по балконите...ади при нас...Ромео вече си има Жулиета  hahaha hahaha hahaha...не стой там.Шъ настинеш  hahaha

# 126
Тази за първи път я виждам

А тази сцена я помня...на яхтата бяха Нихал учеше за теста си за унито, Бехлюл мажеше оная жаба гаджето си(името и забравих) а Бихтер гледаше и се пукаше от злоба , пишеше СМС на Бехлюл да спре да я мажи  Laughing

И пак е с секси бански  ooooh!  Laughing

# 127
ФЕмир на фона на една прекрасна песен

# 128
Манка, това е изказване на Аху от едно тв предаване днеска, Утре ще ви го постна и ще кажа каквото разбрах. Тя почти през цялото време говори за АФК и предимно за Хазал, как се сдобрили и ква било.

Много ми е странна тая работа. Понеже не могат да накарат Хазал и Чаги да говорят, канят тая личност да говори за тях. Ми няма ли малко достойнство тая жена, та непрекъснато иска да свети с отразена светлина. Доколкото го гледах предаването, не попитаха Аху за нищо лично, питаха само за Хазал, накрая за Чаги и Гизем. Тя каза тези думи за Чаги - че е най-доброто момче, което познава, честен, че не се е главозамаял от славата, парите и многото момичето около него. Че заслужава най-добра кариера. Като казаха за наркотиците - започна да мънка, че било грешка на младостта, че много хора от екипа били обвинени...
Питаха я дали по причина на напускането на Хазал и неуспеха на ПЕ и критиките, Чаги не е посегнал към наркотика.... тя каза, че не....

# 129
Манка, благодаря ти,ама ако можех и да я видя  #Crazy Тя стана май като приказката за голите дрехи на царя...уж съм праведна,но знаеш ли  hahaha hahaha hahaha

# 130
Манка, това е изказване на Аху от едно тв предаване днеска, Утре ще ви го постна и ще кажа каквото разбрах. Тя почти през цялото време говори за АФК и предимно за Хазал, как се сдобрили и ква било.

Много ми е странна тая работа. Понеже не могат да накарат Хазал и Чаги да говорят, канят тая личност да говори за тях. Ми няма ли малко достойнство тая жена, та непрекъснато иска да свети с отразена светлина. Доколкото го гледах предаването, не попитаха Аху за нищо лично, питаха само за Хазал, накрая за Чаги и Гизем. Тя каза тези думи за Чаги - че е най-доброто момче, което познава, честен, че не се е главозамаял от славата, парите и многото момичето около него. Че заслужава най-добра кариера. Като казаха за наркотиците - започна да мънка, че било грешка на младостта, че много хора от екипа били обвинени...
Питаха я дали по причина на напускането на Хазал и неуспеха на ПЕ и критиките, Чаги не е посегнал към наркотика.... тя каза, че не....

Неви,  Hug  bouquet

# 131

Ами тогава Хазалчето го беше отсвирила...Въпроса е,че всичко се уреди  newsm10

# 132
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя пък много знае кое как е,доколкото виждам Ча не поддържа връзка с нея след края на снимките,тъй че не е в близкото му обкръжение за да знае за какво е посегнал към дрогата,ами Неви кой ги знаеше,дадоха им 2-пенни роли и до там бяха,окапаха,и гледат покрай някоя дума за нашите и те да намажат Mr. Green

# 133
Момичета, ако ви е любопитно, ето го предаването "М/у нас да си остане" май се казва и кака ви Аху, ако ви е мъка  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=2laAKcVvdB8&feature=youtu.be

Понеже я питат за отношенията с Хазал, тя казва, че са били сърдити и ги е сдобрила Дениз/Санем. Но аз много добре си спомням туитовете на Хазал, че е добре, когато хората си прощават и има добри отношения и извинение. Така че явно Аху се е извинила на Хазал, а под давление на Дениз, Хазал все пак е приела извинението....

Утре ще ви доразкажа остатъка, ако някой не ме изпревари, че сега съм гроги за дълго писане  ooooh!

# 134
Лека нощ от заспалите пред компа. Hug smile3524

Снежи тази вечер ще сънува пророчески сън за бъдещето на Чаги и утре ще ни разкаже.

Общи условия

Активация на акаунт