Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 811
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Ирка, аз знам как се чувства Ча...като в АФКПЕ  hahaha
newsm47 newsm47 newsm47

# 107
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, аз знам как се чувства Ча...като в АФКПЕ  hahaha
Е чак толкова не,хайде като кога беше с Левент 3 год. в Америка пак,тая пуста Америка,защо разделя влюбени сърца Mr. Green

# 108
  • София
Аз май ще ходя да полягвам....Лека нощ и до утре Hug

# 109
Ей тука има откъс от кратко филмче "Парадокс", в което участва Юсуф, за неговите фенки  Heart Eyes

https://www.facebook.com/photo.php?v=265449773482171&set=vb. … ype=2&theater

wavey на всички Simple Smile

А тази в началото позната ли ви е?

Преди време бях попаднала на един супер гнусен колаж, израз на фенската любов към нея, тогава прецених, че е мн. гаден и няма да го публикувам, после го търсих пак, но не можах да го открия. Та на колажа
Скрит текст:
тя беше изобразена (лицето й) на дъното на една тоалетна чиния

Интересна информация от фейса:

"Уважаеми фенове на сериалът "Огледален Свят" все който е изпуснал епизодите на " Огледален Свят".Вече може да ги гледа онлайн."
http://tvserialsbg.fr.yuku.com/forums/148#.UaS3PhZ1F2E

И нещо приятно за добро настроение в късния час, специално от Емко Simple Smile

# 110
Момичета лека и от мен. Hug

# 111
Ауууууу, тази мама ми скъса нервичките, по 5 минути не мога да мръдна, стоя неподвижна и ни напред, ни назад, че и от темата не мога да излезна. smile3511 smile3515 smile3516
Рени, мерси, значи утре, ще е финала. Аз като не го следя и датата съм забравила даже. Joy
Привет на появилите се по-късни доби. bye

# 112
Лека вечер и от мен  Hug

# 113
Манка Hugзначи я познах Sick

Лека на лягащите Hug

# 114
# 115
  • Sofia
Хайде и аз да се запиша в поредната нова прекрасна тема

Ренка  Hug,момичета  Hug,няма по-прекрасна компания
Скрит текст:

Има ли някаква пикантерийка от последните часове?Връщам се да прочета няколко странички.

# 116
записвам се и аз в новата темичка Simple Smile

# 117
Хайде и аз да се запиша в поредната нова прекрасна тема

Ренка  Hug,момичета  Hug,няма по-прекрасна компания
Скрит текст:

Има ли някаква пикантерийка от последните часове?Връщам се да прочета няколко странички.
Мда Хазал заминала Laughingи трябва да успокояваме Снежи и Чатай Laughing

Мими Hug

# 118
Скрит текст:
Не знам вече кой колаж на кого е и дали е направен от даденото лице или е от фейса, #Crazy затова в последно време реагирвам само на подписаните колажи за по-сигурно. Rolling Eyes
Най-вероятно, ще резнат финалната серия преди края й, както беше по Войо ако не греша. newsm78

Наде по повод,кой колаж на кого е и дали са правени от същия човек,който го публикува Grinningще ти отговоря: Blush Blush Blush Blush
Ако си забелязала повечето момичета правим колажите от един и същ сайт Party
Те са си с подпис на сайта WinkЛично аз не съм се ровила да видя дали немога да си слагам подпис,под всеки колаж,но не смятам  Peaceче това е толкова важно PeaceПлюс това не държа никой да ми вярва дали са мой.или не BlushМежду другото колажи правя от две-три години Simple Smileмойте деца имат над 200 колажи с техни снимки BlushВажното е че ги правим с много любов,защото тук всички сме болни от една болест наречена ''Огледален свят''.И за последно ще кажа,че ще ви радвам с мойте :

Скрит текст:

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Не разбрах какво общо има с моя пост? newsm78
Когато са надписани с Вашите имена се ориентирвам на коя от Вас са, а често пъти съм се бъркала и съм питала детайлно дали са на някой или от фейса като са без имена. В момента се сещам, че неведнъж съм питала Снежка, особено в началото като започна да прави ФЕмирски колажи дали са нейни или от фейса, защото самата тя е писала когато са оттам.
Другото, което е забелязах две имена, които не бях забелязвала досега и Рени ми отговори.

# 119
Аз ви оставям Laughingотивам да се гримирам Mr. Greenтя Булка сигурно е на 2 сезон Laughing

Общи условия

Активация на акаунт