Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 778
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Надуфче,  Hug, ми не зная  newsm78

# 91
ДОБЪР ВЕЧЕЕЕЕР
Ренка ловкам те душицо   bouquet ама нема торта  Crossing Arms мъча се като грешен дявол да отслабна , а ти плющиш торти като за световно и не пълнееш , не е честно пък  Crossing Arms

Намерихте ли клипа с Ча, дългия- 20причини да обичаш
Емир Сарафоолу  Praynig Praynig Praynig никой ли не го е свалил, ама съм патка , как можах да не го сваля  Cry

Попътен вятър на Хазалчето, ще си дойде и отново ще е на върха, хубаво прави че не се изтипосва във всеки сериал и сезон  Peace

# 92
Неви  Hug

Снежи  spoko

# 93
Здравейте красавици и умници, Hug Hug Hug
Голямата ми тръстика понамаля и най- после мога да седна пред компа, за да се позабавлявам.
Ренка, темата става все по-прекрасна и интересна, а балконът се пълни все повече и повече с всеки изминал ден, но съм убедена,че няма да се срине.
Скрит текст:

Снежи, Hug  Heart Eyes bouquet Ирка, Hug  Heart Eyes bouquet Габи, Hug Heart Eyes  bouquet Жана, Hug  bouquet и останалите колежки по колажите, продължавайте да творите и да създавате радост за душата и очите.
Скрит текст:

# 94
Неви,ади бе,джанъм. wavey  love001 Чакаме си треньора  hahaha hahaha hahaha
Дианче, още има място в колата...стягай багажа  Stuck Out Tongue Winking Eye

На прощаване  tooth tooth tooth

# 95
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя милата до последно таеше надежда,че Хазал не е заминала,Снежи а представи си Ча как се чувства като ти си така,милото ми момче как ли и гледа снимките,и тези на които са заедно също и рони сълзи Sad Неви  Hug,а браво джанъм,ей това го чувам за сефте,че са се състезавали,ей било е много забавно на тия снимки значи  Mr. Green

# 96
Надуфче, ми тука Юсуф бая младичък ми се види, гледай съвпадения - Юсуф с Парадокс, Чаги с Параноя Joy Joy

# 97
До коя сцена резнаха финалната серия, защото не гледам сериала по бтв и не знам?!

# 98
  • У Диспансера ...♥♥♥
Неврак,колко кола свали с тия тестове,зали,мали,аз последно време в залата направо към умиране съм вече Mr. Green Не съм го свалила тоя клип аз Peace Снежи къде ти място,то сума народ станахме вече Mr. Green

# 99
Ирка, чета ви теориите, вие ще ме надминете в конспирациите, тюю бре!
Браво на вас. Да ви кажа, че в живота, най-често нещата са си точно такива, каквито изглеждат и ги виждаме.
В подкрепа на вашата и моята конспирация ще спомена още едно доказателство, дето днеска го видях -амер. актьор Шая Лебьоф се залюбил с екранната си партньорка /забравих й  името/ след горещите сцени  от последния си филм - ходят си спокойно ръка за ръка....и са снимали хората два-три месеца Mr. Green

Ми наще трябва да са мнооого корави бе, не случайно във фейса коментират изцепките на Чаги, че не иска севгили актриса - момичетата казват, че говори така, щото много добре знае, че като има близки сцени, не може  да останеш безучастен Embarassed Embarassed

# 100
Не знам вече кой колаж на кого е и дали е направен от даденото лице или е от фейса, #Crazy затова в последно време реагирвам само на подписаните колажи за по-сигурно. Rolling Eyes
Най-вероятно, ще резнат финалната серия преди края й, както беше по Войо ако не греша. newsm78

Наде по повод,кой колаж на кого е и дали са правени от същия човек,който го публикува Grinningще ти отговоря: Blush Blush Blush Blush
Ако си забелязала повечето момичета правим колажите от един и същ сайт Party
Те са си с подпис на сайта WinkЛично аз не съм се ровила да видя дали немога да си слагам подпис,под всеки колаж,но не смятам  Peaceче това е толкова важно PeaceПлюс това не държа никой да ми вярва дали са мой.или не BlushМежду другото колажи правя от две-три години Simple Smileмойте деца имат над 200 колажи с техни снимки BlushВажното е че ги правим с много любов,защото тук всички сме болни от една болест наречена ''Огледален свят''.И за последно ще кажа,че ще ви радвам с мойте :

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 101
Когато Емко изпращал Хазалчето на сбогуване и  казал  Mr. Green

# 102
До коя сцена резнаха финалната серия, защото не гледам сериала по бтв и не знам?!
Наде утре е финала Peace

Петлова Hug  bouquet

Ани Hugсори ама аз си похапвам  Mr. Greenа ти с твойте диети Joy

Неви млад е то е качен клипа 2011г Peace ама е Руя и гласа е неин Laughing

# 103
Ани,  HugНаде,  HugМанка, Hug Бел, Hug
Неви, Hug за тебе е скритият текст. Ти си знаеш.
Скрит текст:

За останалите-който каквото си избере.
Скрит текст:

# 104
Ирка, аз знам как се чувства Ча...като в АФКПЕ  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт