Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 752
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Клоди, поздравче от днес...

Скрит текст:

Ох това от вчерашната серия Heart Eyes smile3525

# 76
Имате ли проблем с местенето на постовете в страницата  newsm78 При мен е ужас  #Crazy 10мин.не мога да мръдна...чета ви като вляза в "отговори"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И при мен е така, направо откачам  #Cussing out

# 77
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не тя тая златна фамилия,ако не се спомене,значи не сме гледали серия изобщо Mr. Green При мен на моменти се получава така Peace

# 78
Тази снимка не съм я виждала до сега, ако сте я публикували моля да бъда извинена за повторението. Laughing

# 79
Не тя тая златна фамилия,ако не се спомене,значи не сме гледали серия изобщо Mr. Green
smile3521 Joy Joy

# 80

Скрит текст:

Главната актриса не беше ли женена за оня от Харема?  newsm78  Simple Smile

# 81
Привет и от мен момичета wavey.Да се запиша и аз в новата тема! Hug
Рени ,мерси за прекрасната тема и на вас момичета за прекрасните колажи и за всички сладки изкушения  bouquet
.
 Днес си викам,ще ви хвърлям по едно око от телефона,че да съм в час със клюките и така докато си се возя в метрото и се радвам на Хазалчето   си пропуснах спирката. doh #Crazy

Снежи ,кат гледам и аз ша са товаря на колата Mr. Green

# 82

Скрит текст:

Главната актриса не беше ли женена за оня от Харема?  newsm78  Simple Smile
Същата Peace

# 83
Ох, по няколко пъти ми се публикува  ooooh! Ама май четох нещо за развод.

# 84
Цитат
OUR PRINCESS CONVEYED HER GREETINGS TO HER FANS AND LEFT THE COUNTRY ........

Наистина е отлетяла... Weary
Беллора!  Hug

# 85
Добър вечер и от мен! В една тема ви оставям, а ви намирам след две - явно много новини и обсъждания е имало. Супер! Аз чета всичко, ще имам материал.

И аз успях да изгледам епизода и то с кеф.
Джейда има много готина фигура, но на мен такъв бюст ми идва малко в повече, естествено, въпрос на вкус.
А добрият кон, дето се познавал и под скъсания чул....вярно роклето на Хазал не беше висша мода, но очевидно търсен ефект, да подчертае разликата м/у нея и Ханде.
И понеже ми е слабост Хазал - да изтъкна колко е сладка и секси дори с това модно недоразумение в/у себе си. А че режисьорът не я съблече - с право, Джейда и сие нямаше да имат никакъв шанс и с по 300 кубика   Joy Joy

Разтягали сме го неведнъж, но понеже е за епизода, а и за тези от момичетата, дето са нови - след снимките Хазал и Чаги са си спретнали състезание по плуване. Хазал е доста добра плувкиня. Казват, че тя е спечелила  Mr. Green

# 86
Ох, по няколко пъти ми се публикува  ooooh! Ама май четох нещо за развод.
Ами те миналата седмица са били тримата в Париж Laughingняма развод Laughing

# 87
Ей тука има откъс от кратко филмче "Парадокс", в което участва Юсуф, за неговите фенки  Heart Eyes

https://www.facebook.com/photo.php?v=265449773482171&set=vb. … ype=2&theater

# 88
Неви Hug

Снежи spokoша са върне бре недей рива Laughing

# 89
Ей тука има откъс от кратко филмче "Парадокс", в което участва Юсуф, за неговите фенки  Heart Eyes

https://www.facebook.com/photo.php?v=265449773482171&set=vb. … ype=2&theater
Тоя първия парадокс не беше ли Руя Sick

Общи условия

Активация на акаунт