Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 707
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чак мен ме хвана срам,като я гледам така облечена Ферито пууууу,а Емир какъв левент,какво  тяло вкара,вай бе,а тя с тоя парцал за прах ooooh! Ох Корай,тялото му викали май Joy Joy JoyДругия с хубавото телце Левент,мммм тая вечер радост за очите ви казвам  smile3508 smile3508

# 61
ай ай Ханденцето показа силиконЯ  hahaha
Ами нали затова го е сложила,няма да го крие я Mr. Green
хаха е хубаво де ама не е нужно целия да го видиме  Joy а иначе милата как ще изгори на бански и ще има едно кръгче на корема  Mr. Green

# 62
Ще ходела при свекървището Mr. Green

# 63
Привет на всички,които не съм засичала днес!
Хубави колажи,момичета!  Hug
В другата тема прочетах,че Хазалчето е заминала  newsm78 Неси го е постнала,ама...без да се разбере  #Crazy Нещо не ми се вярва.Четах и превод/в темата за Хазал/,че ще се върне за новия си проет/каквото и да значи това/и че може да снима отново с Ча,но не този сезон...дано  bishop

# 64
  • У Диспансера ...♥♥♥
То голям край на сезона,хората ще тръпнат във вълнение какво ще стане по-нататък  ooooh! И парцала и къде изчезна,или той като бански само за басейна беше ooooh!

# 65
То голям край на сезона,хората ще тръпнат във вълнение какво ще стане по-нататък  ooooh! И парцала и къде изчезна,или той като бански само за басейна беше ooooh!
И утре има серия Peace

Снежи  bouquet

# 66
Ще ходи при свекървището ужас направо не знам как ще издържи.

# 67
  • У Диспансера ...♥♥♥
И утре има серия Peace

Снежи  bouquet
А добре,викам това ли ще им е края,тъкмо взех да ги благославям Mr. Green

# 68
Имате ли проблем с местенето на постовете в страницата  newsm78 При мен е ужас  #Crazy 10мин.не мога да мръдна...чета ви като вляза в "отговори"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 69

Как й се кефят всички.Сигурно ги бъзика и е пуснала в действие заразителния си смях  hahaha hahaha hahaha Ама тя май не шофира  newsm78 Четах в едно интервю,че ползва метрото,но то си е и удобно.

# 70
Имате ли проблем с местенето на постовете в страницата  newsm78 При мен е ужас  #Crazy 10мин.не мога да мръдна...чета ви като вляза в "отговори"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз нямам проблем Peace

# 71
Скрит текст:

# 72
Клоди, поздравче от днес...

Скрит текст:

# 73
  • Варненска клюкарка

Как й се кефят всички.Сигурно ги бъзика и е пуснала в действие заразителния си смях  hahaha hahaha hahaha Ама тя май не шофира  newsm78 Четах в едно интервю,че ползва метрото,но то си е и удобно.

Шофира Хазалчето, още в ЗП я видях- там тати и купи кола, че веднъж даже и Бех вози...

На мен пък ми е чудно друго- явно имат доста сцени край басейна при това различни от тези, които знаем от филма.... съдя за това по снимките из интернет и къв беше смисълът да се хабят на хамака за 2 секунди... ми 1 да бяха пуснали...нещо много са рязали там  newsm78 А роклето го обсъдих в някоя от предишните теми...

Много ме накефиха думите на татко Сарафоолу- "Ще и докара моя син  Емир Сарафоолу /брей/ сняг посред лято и тя да му откаже" hahaha Joy Joy Joy

пп Мамата е много сбъгясана тази вечер  Sick

# 74

Много ме накефиха думите на татко Сарафоолу- "Ще и докара моя син  Емир Сарафоолу /брей/ сняг посред лято и тя да му откаже" hahaha Joy Joy Joy

Чудо невиждано да откаже и то на Емир Сарафоолу  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт