Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 692
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
ади добър вечер  Hug олее Ферия шЪ изгори  Joy

# 46
Много ще си разголена бе Фериха...сложи си един чувал , че да не тежда никой Laughing

Таз мърша Джансу как ме дразнииииии
Феиха и изтръпнаха табаните като прасчо и каза за Хилса Laughing

Тия нямали да сменят тази песен бе , като дават Хилса едно и също само Crossing Arms

# 47
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бъзикай се ти,после ще видиш с кой е Емир Сарафолу идиотке #2gunfire #2gunfireПрибери тая срамотия  Joy Joy Joy Ние така и не я видяхме от онова перде с  което беше облечена  Mr. Green

# 48
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как се поклаща Емко,колко грозно е гримирана Санем отврат направо Mr. Green Емко вземи поиграй малко бе,какво стоиш само и се клатиш,а как се хили какво толкова си приказват,той си умря от смях  Joy Joy

# 49
Джансу ще получи някой сърдечен удар като видя Емир Сарафолууу.
А пък Фериха била ревнивка. Щяла Фериха да изгори и какво щяла да каже на брат и и на баща и.

# 50
ай ай Ханденцето показа силиконЯ  hahaha

# 51
Секси ХАндееее и лелка Фериха Mr. Green

# 52
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето я най-шикозната рокля в целия сериал,Ханде по-добре да беше без горнище,то всичко и се вижда и без това  Whistling Корай изкара тяло обаче,а и косъм също Joy Joy

# 53
ОООО зад Ханденцето кой беше..... Илкерррррррр.

# 54
  • У Диспансера ...♥♥♥
ай ай Ханденцето показа силиконЯ  hahaha
Ами нали затова го е сложила,няма да го крие я Mr. Green

# 55
  • София
Аааа,Хандето егати мацката,а Фериха...направо ми е мъка да я гледам ooooh!толкоз пък ли неможах нещо по-така секси да я облекат или барем нормално,да ни карат да се срамува момичето,ама мама Зехра вика йок-никви срамотии Naughty

# 56
Тоз бански на Хандето нещо не ми е по вкуса а банския на Фериха така и не можах да го видя ами покажете малко тяло гръд ауууу.

# 57
Аааа,Хандето егати мацката,а Фериха...направо ми е мъка да я гледам ooooh!толкоз пък ли неможах нещо по-така секси да я облекат или барем нормално,да ни карат да се срамува момичето,ама мама Зехра вика йок-никви срамотии Naughty
Joy Joy JoyЗацепих Laughingза партито на басеина думате Laughing

# 58
На Хазалчето май и се събличаше това горното ама се запря че щеше да стане страшно.

# 59
Тениса свърши и на полезрението Санем и Левент Sick

Общи условия

Активация на акаунт