Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 796
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • У Диспансера ...♥♥♥

Whistling Whistling

# 691

Днес най-после имах време и направих толта за Рени, Hug Heart Eyes
 за да и оправя настроението, защото Емко тенисиста май е сгафил.
Скрит текст:
  bouquet  bouquet  bouquetНе е би Laughingама го чака Ноле Mr. Green

Жана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 692
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох много хубава песен Heart Eyes Heart Eyes

# 693
Клипа е много хубав. Hug

# 694
Ооооо таз отдавна ми е в колекцията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 695
  • Още у мъглата ...
Мацки, аз зачезвам с радост от тръстиката и ще се видим довечера Hug

Ирка Hug
Не мога да чуя хубавите грозни песни, и тях довечера Laughing

Ренка Hug Той Ноле си е вече абонат Joy на наш Емко, няма страшно Laughing

Един SMS от нашичките Heart Eyes

Hug

# 696
  • У Диспансера ...♥♥♥

И в моята влезе Ренка вече,и тази също Heart Eyes Ами дай номера,да им отговорим и ние на смс-а Mr. Green

# 697
  • У Диспансера ...♥♥♥

Party Party

# 698
Емко не е сгафил просто не си даваше зор все пак тоя дет би е 324 в ранг листата ,а нашия 26  Mr. Green  пази са за набора ми Джокович  Mr. Green

# 699
Емко не е сгафил просто не си даваше зор все пак тоя дет би е 324 в ранг листата ,а нашия 26  Mr. Green  пази са за набора ми Джокович  Mr. Green
Пази се ама се съмнявам да го бие Rolling Eyesима и двойки да играе днес ooooh!

Ирка  bouquet  bouquet  bouquet

# 700
  • У Диспансера ...♥♥♥
Уважаеми фенове на сериалът "Огледален Свят"
както преди няколко дни ви писахме,че вашия любим актьор ще участва в един нов сериал.И сериалът се казва "Една любовна История".Днес нашите колеги получиха информация,че актьорът Кавaнч Татлъту и той ще участво в този сериал. Очаквайте още информация единствено на нашата страница!
А сега де,и Къванч щял да участва,тия пък от къде я мъдрят тая информация се чудя #Crazy #Crazy

# 701
както преди няколко дни ви писахме,че вашия любим актьор ще участва в един нов сериал.И сериалът се казва "Една любовна История".Днес нашите колеги получиха информация,че актьорът Кавaнч Татлъту и той ще участво в този сериал. Очаквайте още информация единствено на нашата страница!
А сега де,и Къванч щял да участва,тия пък от къде я мъдрят тая информация се чудя #Crazy #Crazy
Някой я беше пуснал тази новина от фейса днес в темата ама аз не вярвам Laughing

# 702
Форума отново откачи...Не мога да ви прочета,камо ли клип да гледам... #CrazyЕдна снимка,която не съм виждала,въпреки,че е стара.

# 703
Скрит текст:
Heart Eyes

# 704
Tази новина я пуснаха първо в българската фен страница на Чаатай, като казаха, че не е ясно дали това е вярно. А тези от страницата на Огледален свят винаги си украсяват нещата.  Mr. Green Иначе ще бъде страхотно ако и Киво участва, но не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт