Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 167 925
  • 434
  •   1
Отговори
# 150
Миналата година ходих в един салон в Люлин. Цялата процедура беше 35 лева. Първо ми правиха репинг /1 час лежиш в термо одеяло/  и след това ръчен масаж с продуктите на Мари Кор. Петнадесет процедури съчетани с безвъглехидратна диета. Свалиха по 8 см от бедрата, 9 см от таза, и 7 см от талията. Масажът не беше болезнен. Цената на процедурата е 35 лева. В домашни условия използвам продуктите на GERnetic - 100 лв професионална опаковка . По скъпи са, но тъй като това е хомеопатична козметика, са много по-икономични - за 6 месеца. Другото което е много добро, но отново скъпо е козметиката на Ериксон. Те обаче не са така икономични.

Elie, доволна ли си от продуктите на GERnetic и какви използваш. До скоро ходих на дермосоник и там масажиста ми ги препоръча като много добри, но колкото и да търсих в нета не намерих отзиви за тях. За колко време ти стигат и от къде ги купуваш?

# 151
Приятелката ми ходи на масажи някъде около НДК - серия от 10 масажа за 100 лв. Цялата беше в синини, но вече й минават. Видимо е отслабнала в тези зони, виждам го по дънките й  Peace Доволна е. След като свърши серията, ще ходи само на поддържка - два пъти месечно.
може ли и на мен да ми пратиш някакви координати newsm17

# 152
Приятелката ми ходи на масажи някъде около НДК - серия от 10 масажа за 100 лв. Цялата беше в синини, но вече й минават. Видимо е отслабнала в тези зони, виждам го по дънките й  Peace Доволна е. След като свърши серията, ще ходи само на поддържка - два пъти месечно.
може ли и на мен да ми пратиш някакви координати newsm17

и аз бих искала

# 153
Argun, напиши ги тук името, цените и координатите. Мерси.

Салонът се казва "Христина", срещу НДК в един от входовете (не съм ходила и не знам точния адрес). Серия от 10 масажа е 100 лв.

# 154
И аз да се включа в отбора на насинените.
Започнах комбинирани процедури: парафанго + ръен масаж, редуван с дермосоник. Направиха ми по една процедура и от двете. Ефектът засега е, е краката ми са почти нацяло покрити с лилави синини от вътрешната и от външната страна на бедрата. Масажистката, която прави процедурите (а тя се занимава само с това), е на мнение, че е в реда на нещата. Другата козметичка, която посещавам за процедури на лице, смята, че  тия синини са прекалени и не бива да ги има. Не зная какво да правя... още повече, че изборът на подобни неща в Стара Загора не е голям и нямам алтернатива (специално за парафангото). Малко на оплакване го обърнах, ама като ме боли при сядане от три дена, се надявам, че ще ме разберете.

# 155
  • в ябълковата градина
Значи става дума точно за същия салон. Козметичка ми го препорача.

Сега едни спукани капиляри са се появили и цели синини. Та се мотая с отиването, да не стане по-зле.

# 156
sladka hapka - и аз мисля, че е прекалено каквото и да било посиняване - говори за слаби капиляри или некадърна масажистка (какво като се занимава само с това, не пречи да е некадърна). Ако видиш постинга ми от преди няколко страници, ще разбереш колко лошо е да не се обръща внимание на синини и болки във вените и краката.
А нищо чудно ако са ти слаби капилярите, да не трябва да ходиш на парафанго, което допълнитлно загрява и е много противопоказно в такъв случай .

Хора, консултирайте се с лекари преди да ходите на антицелулитни масажи!!!!Изобщо не е безобидно!!!!На никого не пожелавам да стигне до белодробна емболия като мен!!!!

# 157
Асинка, зная постинга ти и точно затова се притесних. При мен наистина има някаква особеност - аз съм доста светла и с чувствителна кожа и дори лек удар в ръб на маска ми причинява синини. Докато бях детската количка, редовно ходех с насинени бедра, там, където съм я побутвала.

От друга страна, днес по стечение на обстоятелствата бях на консултация при двама лекари накуп (вярно, че гинеколози, но пък с едната сме близки приятелки и не би пренебрегнала тревожен симптом), изкоментирахме синините, те не намериха нещо притеснително...

Не зная дали забележката на втората козметичка не е породена от някакви техни си отношения, защото тя самата предлага аналогични процедури, но аз предпочетох да ги правя в друг салон. Ужасна каша, дано разбирате какво се опитвам да кажа. newsm78

# 158
  • Варна, морето и сините вълни!
Когато аз ходех на ръчно масажи козметичката ми следеше реакциите на организма ми и внимаваше да не се появят синини. Казваше че ако се появят синини трябва да спрем масажите докато не се разсеят!

# 159
Момичета настръхват ми косите, като чета че ходите целите посинени! ooooh! ooooh! ooooh!ТОВА ВЪОБще НЕ Е БЕЗОБИДНО!!! АБСУРДНО Е! и ОПАСНО!
и некадърно

# 160
от парафанго синини не може да се появят, а и не трябва.Не е нормално да се появяват освен, ако масажа не се прави с вендуза.аз не съм ходила на дермосоник, но моя приятелка направи два курса с няма нито една синиа

# 161
от парафанго синини не може да се появят, а и не трябва.Не е нормално да се появяват освен, ако масажа не се прави с вендуза.аз не съм ходила на дермосоник, но моя приятелка направи два курса с няма нито една синиа
Нямам синини от парафангото, а от ръчния масаж който го следва.
Между другото, тъй като вече направих по две процедупи от вид (парафанго с ръчен масаж и дермосоник), установих, че повче синини нямам, нямам и усещането за болка. При дермосоника усещам силния натиск, но не е болезнено. Синините си ги обяснявам с особеностите на кожата - както писах, аз посинявам изключително лесно и подобен натиск не може да не ми остави следи.

В момента съм покрита с едни жълти петна, демек работата е на отшумяване. Остава да отслабна и да ми зачезне целулитЯ и съм 6. Laughing

# 162
# 163
Аз ходя при един масажист близо до хотел Принцес в София, Минах 10 процедури и според него след о6те 5 вече  ше съм ОК Simple Smile А и наистина забелязвам как намалява със всеки масаж smile3534
Масажа е ръчен, но не е от типа БОЙ
Ако някой се интересува, да ми пише, ше дам координати и телефон Simple Smile

# 164
ААА, забравих да кажа, че масажа включва крака от пръстите нагоре + малко маласки = 10лв, с корема мисля е 14лв

Общи условия

Активация на акаунт