Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 168 040
  • 434
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета   bouquet!Някоя от вас посещавала ли е салон "Евелин"(дето е долу до ЖП гарата).Цената ми се струва изгодна  newsm12 и смятам да пробвам,но ако някоя от вас може да даде някакви отзиви ще бъда много благодарна.
A колко изгодни са цените? И колко време е масажа? И последен въпрос - цялото тяло ли се масажира или само краката?

# 316
Някоя от вас посещавала ли е салон "Евелин"?
Да, посещавала съм този салон. Цените наистина са добри. Към какъв масаж си се ориентирала?

# 317
Някоя от вас посещавала ли е салон "Евелин"?
Да, посещавала съм този салон. Цените наистина са добри. Към какъв масаж си се ориентирала?
Добре де , какво значи добри - кажете някакви цифри ?

# 318
Извинявам се за късното включване,но покрай тия празници не ми остана време да седя пред компа  Embarassed.Цената на антицелулитна процедура е 8лв.Препоръчаха ми 40мин. такава + 20мин.ръчен масаж,за общата сума от 12лв.Ще отида да пробвам пък ще видим  newsm78

# 319
Доволна ли си от услугите им?

# 320
Цитат на: Iko 21
Цената на антицелулитна процедура е 8лв.Препоръчаха ми 40мин. такава + 20мин.ръчен масаж,за общата сума от 12лв.
Да, такива са цените. Довοлна съм от антицелулитната процедура, но от ръчния масаж не толкова,има доста по-добри масажистки (но това е информация от преди 2 години, сега момичето може да се е усъвършенствало  newsm78 )

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 11:25 от mummy

# 321
Μисля, че има разлика в масажа от човек завършил за рехабилитатор и такъв, който е завършил само курс.
За антицелулитния съм на мнение, че за по-голяма ефективност трябва да се съчетае с фитнес, третиране с ефективен антицелулитен крем след него, сауна веднъж на седмица и разбира се, диета.  Wink
Момичета имам и аз 2 въпроса:  Embarassed
1. Как се казват тези антицелулитни ампули, които се продават във по-скъпите парфюмерии с екстракт от конска сперма?  Embarassed Embarassed Embarassed
2. Знаете ли къде се предлага вакуумен апарат за антицелулитен масаж за домашна употреба?   

# 322
  • София
... Знаете ли къде се предлага вакуумен апарат за антицелулитен масаж за домашна употреба?   
На мен един масажист ми каза, че ги продавали по аптеките, но аз питах в нашата - няма.А иначе наистина е ефикасен метода.Малко боли, затова предпочитам сама да определям силата.Пък и ръката не се уморява.

# 323
Milenski76, можеш ли да ни кажеш марката на този апарат и евентуално да дадеш снимка?
На мен ми беше обяснено, че ръчния масаж действа по по повърхностните слоеве на кожата, докато с вакуумният апарат се акивизират и по-дълбоките слоеве да изхвърлят мазнини и отпадни продукти.
ПП. За тези ампули мисля, че бяха на Виши, но не съм много сигурна. Масажистът ми каза, че се предлагали в парфюмерийния магазин срещу икономическия институт срещу спирка  "Севастопол".  newsm78

# 324
Виж тук дали нещо ще ти хареса!

"вакуумен апарат за антицелулитен масаж за домашна употреба" newsm78 И в Гугъл не видях такова нещо.

# 325
птица, благодаря за информацията!  bouquet Heart Eyes

# 326
  • София
Това, което имах пред вид аз, е нещо като гумена топчица с дупка.Дупката се слага на тялото и натискаш отгоре.Така става вакуум.Много е елементарно, но ефикасно.А и струва не повече от 10 лв.Но не мога да намеря откъде  да си го купя. Sad

# 327
Това, което имах пред вид аз, е нещо като гумена топчица с дупка.Дупката се слага на тялото и натискаш отгоре.Така става вакуум.Много е елементарно, но ефикасно.А и струва не повече от 10 лв.Но не мога да намеря откъде  да си го купя. Sad
Това нещо се казва силиконова вендуза,струва 6лв но са в комплект-2бр.т.е. 12лв

# 328
По време на първите ми антицелулитни масажи, масажистката използваше вендузи за отлепяне на тлъстинките на местата където положението беше най-зле. След като нещата се нормализираха, остана само ръчният масаж.

# 329
ana-mari, благодаря и на теб!   bouquet В аптеките ли ги предлагат тези силиконови вендузи?
"Аз преди няколко месеца си намерих едни силиконови вендузи от магазин за уреди за
домашна физиотерапия и с тях си правя вкъщи този масаж - маже се първо антицелулитен
крем или масло и се притиска вендузата преди да се прилепи към мястото - според силата на
натиска е и силата на вакуума после. След това се плъзга вендузата по тялото - много е лесно.
Наистина ефекта е страхотен. Като се има предвид, че моя целулит беше много, третирах го
по различни начини, но от това видях най-голяма полза... Едната струваше 4-ри лева, бяха опаковани по две, така че не можеше само една да се купи." От тук.

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 15:52 от mummy

Общи условия

Активация на акаунт