Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 167 974
  • 434
  •   1
Отговори
# 105
Ул. Капитан Райчо, 32 ил 35, забравих ...  newsm78 Срещу "Тримонциум принцес" , по точно от дясната му сторона. Салон се казва "Клеопатра", и се намира долу под висок блок.

# 106
Благодаря ти... Heart Eyes

Остава и да заделя парите (защото... Tired), и ще станем красавици небесни... Mr. Green

# 107
Здравейте дами-досега разглеждах резултатите ви-и се учудвам-че по време на масаж някои от вас са насинени-а и се радвате на резултати като един-сантиметър-сваляне от бедро или ханш за 10 процедури.Аз съм масажист в СПА-център ,,Екстра Нина''-да ме извинят колегите-,но вижте тези резултати -само от ръчен масаж и диета.Това е от една моя клиентка от Лом-публикувала благодарствено писмо .

ПОЧИВКА В "SPA -CENTR EXTRA NINA" Четвъртък, 7. Декември 2006

НАПРАВИХ ПОЧИВКА ЗА СЕБЕ СИ В ЦЕНТРА ЕКСТРА НИНА.ЗА 10 ДЕНА ОТСЛАБВА НА 4 КГ, НАМАЛИХ ОБИКОЛКИ НА ТАЛИЯ НА 6 СМ,КРЪКА-НА НА 8 СМ, РЪЦЕ - НА 5 СМ! ТОВА - БЛАГОДАРЕНИЕ НА РЪКОВОДСТВО НА СПА-ЦЕНТРА ЯНЕК И ВАЛЕНТИНА! ТОЗИ ХОРА НАПРАВИХ ЗА МЕН СПЕЦИАЛЕН КОМПКЛЕСК НА ФИТНЕСА, ПРОЦЕДУРИ И СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ.ПРОЦЕДУРИ В ЦЕНТРА МНОГО ВОСХИТИТЕЛНИ!ВСЯКА ПРОЦЕДУРА - КАТО ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА!МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАВИ МАСАЖИ ЯНЕК.СПА-ПРОЦЕДУРИ ,СПЕЦИАЛНИ УВИВАНЕ НАПРАВИХ КОЖАТА МИ ГЛАДКА И РОВНА. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ АЗ ИЗГЛЕЖДАМ НА МНОГО ГОДИНИ ПОМЛАДА! И ГЛАВНОТО, ЧЕ СЛЕД СПА -ЦЕНТРА ИМАМ МНОГО ГОЛЯМА ЕНЕРГИЯ,СТАВА ПОЕНЕРГИЧНА!НЯМЯМ ГЛАВОБОЛИЕ И БЕЗСЪНИ НОЩИ!ПРОДОЛЖАВАМ ДА ПРАВИ СПЕЦИАЛЕН КОМПЛЕСК НА УПРАЖНЕНИЯ И РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ. АЗ НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ЩЕ ИМАМ ВОЗМОЖНОСТЬ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА СПА-ЦЕНТР ОЩЕ!ЯНЕК И ВАЛЕНТИНА! ДО СРЕЩА! С ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ И МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ВАШАТА РАБОТА! ЛАРИСА ОТ ЛОМ

# 108
Момичета, досега четох и му изгубих края - от Варна съм и искам да се поглезя малко и да залича целулита напълно. Правя си самомасаж - болезнен е, но искам и друг да направи нещо за моето тяло:) Моля за координати на козметик или кинезитерапевт  за цялостен масаж или  LPG. Благодаря ви! Hug

# 109
Янек, страшна реклама си направи, кажи сега къде е отзи спа център! Малко ми е странно заглавието му  Laughing на Екстра Нина ли е салонът?

# 110
  • София
здравейте, най-хубавите масажи които съм пробвала са във фитнес център ялта!там сега има най-модерният апарат за борба с целулита казва се Техни Спа и е просто много добър направих си 12 процедури и съм много доволна. иначе там има една процедура казва се парафанго, с която едновременно се отслабва и се третира целулита цената и е 30 лева.масажите там са много добри - един антицелулитен е 15 лева, а масажистът Емо е много добър.
Санче аз май точно там ще ходя,до Ялта било ама незнам нищо по подробно.Случайно да има масажистка Марина там? Grinning

# 111
Янек, страшна реклама си направи, кажи сега къде е отзи спа център! Малко ми е странно заглавието му  Laughing на Екстра Нина ли е салонът?

Taka е ,не исках да пиша,но като видях за какво става дума -и като гледам клиентките ми как идват насинени от други места неиздържах.Това не е салон,а СПА-център-и е разположен на 1600кв.м площ- .Да това е центъра ,,Екстра Нина''--Намира се на Златните-до спирка- ЖУРНАЛИСТ-Телефона ми е-(служебни)-052-910-981   052-355 847-0897 606 790

# 112
Момичета, досега четох и му изгубих края - от Варна съм и искам да се поглезя малко и да залича целулита напълно. Правя си самомасаж - болезнен е, но искам и друг да направи нещо за моето тяло:) Моля за координати на козметик или кинезитерапевт  за цялостен масаж или  LPG. Благодаря ви! Hug
SPA-CENTER ,,EXTRA NINA " E СЪЗДАДЕН С МНОГО ЛЮБОВ-ОТ НАС   ЗА ВАС.  А  ЗАЩО ДА НЕ ДОКАЖЕТЕ ЛЮБОВТА  И ПРИЯТЕЛСТВОТО СИ С ЕДНО SPA-ИЗЖИВЯВАНЕ- КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ЛЮБИМИЯТ ВИ ЧОВЕК.ИЗКУСИТЕЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НАЛИ! УСЕТЕТЕ НАШИЯТ СТИЛ.(при проявен интерес пишете,а ние ще ви изпратим офертите на имейла ви). Резервации тел.910981-(0897606790)-h-l,,ТЕРМАЛ''-до спирка Журналист.

# 113
Ама какви златни? За златни пясъци ли става въпрос, аз съм от София бе човек, за мен не ставааааа! Ще трябва да ходя да ме посинват някъде!  Laughing

# 114
Ама какви златни? За златни пясъци ли става въпрос, аз съм от София бе човек, за мен не ставааааа! Ще трябва да ходя да ме посинват някъде!  Laughing

PartyТук е голям купон-само се говори за масохизъм:) Антицелолитният масаж не трябва да е болезнен (впоследствие посиняващ,и обясняващ-на съпруга си къде сте били-:) Ръката на масажиста трява постепенно да навлиза в дълбочина в плътта(загрявайки я)Тои трябва да почуства къде е болката ,и да я остави за малко в покои- обработвайки друга част.После може пак да се върне на същото място.Усетиш ли ,че масажиста-(масажистката) ти причинява болка-още в първите 3-4 мин. -или ръката му е тромава(непохватна)или че се задъхва(сумти)-направо си стани-(а може ти да му направиш масаж-сигурен съм ,че по добре ще се справиш- newsm78.Има си тънкости при извършването на тези процедури-Повярвайте на сетивата и женската си интуиция,дали сте се оставили в ръцете на компетенто лице или сте опитни зайчета на новоизгряващ масажист(масажистка) А  да..и Дипломите по стените,масаж не правят Bangheadа само посиняват.

# 115
Момичета може ли някоя от ВАс които сте от Варна и "star"  ви е пуснала координатите на нейната масажиска , да ми ги пуснете и на мен На лични. Предварително ВИ благодаря!

# 116
аз съм си правила антицелулитен масаж  ---ами да,бях посинена само първите 2 пъти-----ОБАЧЕ---преди всеки масаж ме мереше   ---е 1 см бх надолу!!!ТАкъв масаж правих преди няколко години--на морето--на онинклузив хотел!!!САМО ще кажа -че храната беше страхотна--сладкаря правеше НЕВЕРОЯТНИ неща--и въпреки 5 кратното тъпчене--бях в невероятна форма!!!МАСАЖИСТА е немски възпитаник---и едвам ме вмести в графика си ---сума ти немци имаше като клиенти---а всички знаем как те много много не дават  Winkкато пари извън хотела!!!!!!!!!та------ЯНЕК по въпроса за синките---не съм съгласна---сам знаеш ,че има няколко вида целулит и всичко е и от типа кожа----знам че пускаш мнения и в др .форуми--няма лошо---всеки трябва хляба да си изкарва.
И друго да кажа-----сега ходя на терапия с алгафлора----това е кал+водорасли   с антицелулитен ефект-----е, и от тази кал ми излязоха синки!!!!!!!
е, откъде при положение че тя се нанася със шпатула?????????Имала съм възможността да наблядавам работата на много масажисти---някои от тях не правят добър масаж---какъв е смисъла човек да си даде парите и да няма резултат????
Аз лично предпочитам 2 дена да съм със синки--но, след 10 процедура да съм -7-8 см надолу!
А синките минават!!!!

# 117
съжалявам-че стана много дълго-!!но,има всякакви студия и масажисти изкарали само курс---съвета ми е---ходете при препоръчани!!!!!!!

# 118
Карчева,  ходи ли в Ялта?

# 119
Аз също съм много доволна от ефекта на антицелулитния масаж направен от специалист.Нито самомасажа,нито целутрона,нито дори фитнеса ми помогнаха така добре за дълбокото третиране на целулита.
Аз в Варна ходя на масаж в фитнес център "ЕВА",момичетата са с дипломи от завършено образование за рехабилитатори и си разбират добре от работата.Там се запознах с 1 жена ,която от почити година всяка седмица си прави масаж и беше страхотно доволна.Относно синините -и двете масажистки бяха добри,едната ми правеше синини,а другата -не.Но и аз от други познати съм чувала,че малко боли и понякога има синини,ако масажът е професионален.
Там за 1ви път реших да опитам удоволствието от терапията с алгафатора.Пожелавам на всички жени да си подарят дори една такава такава-ефектът е невероятен.

Общи условия

Активация на акаунт