Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 167 930
  • 434
  •   1
Отговори
# 195
Тонус-Джи, на ген Паренсов 42 /до медицинския университет/. 10 масажа - 180 лв, ако се плащат по единично е 20 лв. Супермного съм доволна. Масажа е 1 час Peace

# 196
  bouquet На какъв интервал от време се правят масажите,ще ми дадеш ли някакви координати-тел.?

# 197
  bouquet На какъв интервал от време се правят масажите,ще ми дадеш ли някакви координати-тел.?
В началото се правят 2 масажа седмично, а след това по веднъж седмично. Телефона на масажистката е 0889267286 Hug

# 198
Благодаря ти за инфото,сигурно ще си запиша час за другата седмица и после ще споделя........вече нямам търпение newsm68

[/quote]
 Телефона на масажистката е 0889267286 Hug
[/quote]
Кого да търся? newsm78

# 199
Благодаря ти за инфото,сигурно ще си запиша час за другата седмица и после ще споделя........вече нямам търпение newsm68

Телефона на масажистката е 0889267286 Hug
[/quote]
Кого да търся? newsm78
[/quote]
Ох, каква съм разсеяна - Росица се казва мадамата  Hug

# 200
Аз ходя в един хотел на центара и цените са много приемливи правя си отпускащ-релаксиращ масаж а момчето винаги ми прави с това и антицелулитна продцендра и цените са супер.

# 201
В центАААра на кой град/село ходиш,бе девойко?Каква е тая процедра,дето ти я правят?Simple Smile

# 202
Хотел Света София и намира се на пиротска 18  0877567741 аз лично си ходя само при момчето защото времетраенето е по дълго и цените са по добри това е неговия номер 30лв цялостен масаж 60-65мин като ми прави и антицелулитен както казах

# 203
a za stara zagora mnogo molia ceni telefoni.

# 204
здравейте и аз да се включа Simple Smile
След бременността и аз имам огромна нужда от някакви антицелулитни процедури.Много се рових, много четох и за сега май съм се спряла на този салон
http://www.doctorbeauty-bg.com/
само че ми се искаше ако има някой който го е посещавал да сподели мнение.Пуснах отделна теме за това, но отговори още няма.Та поне тези които са ходили на някакви процедури ако може да споделят правили ли са си някой от тези и имат ли ефект, за да не се окаже че съм си дала парите непразно newsm78
Ами аз посещавам Doctor beauty редовно и смятям че това е един много стилен салон,където освен че работят с най-новите технологии и качествена козметика,отношението към клиентите е мнго коректно. Аз съм много доволна  от процедурите за отслабване,защото има видим ефект още от първата!Кожата ми се сетгна, целулитът започна да изчезва, а освен това и  голямя част от тлъстинките изчезнаха.Наистина е приятно да започваш да добивяш желаната фигура по този безвреден и безболезнен метод и то без останали синини. Сего дори имат изгодни промоции.Мисля че цените са много добри и не съм срещала подобни проседури в други салони.

# 205
  • София
а ти коя процедура точно си правиш и кога започна да забелязваш ефекта. Демек колко процедури са нужни за да постигнеш нещо?

# 206
Добре де,
има ли ефект наистина само от масажи??
В работата имаме някакви антицелулитни и ще почна да ходя, но не знам какво да очаквам.....

# 207
а ти коя процедура точно си правиш и кога започна да забелязваш ефекта. Демек колко процедури са нужни за да постигнеш нещо?
Там дават безплатни консултации и според вида целулит и желаният ефект се подбира видът процедура.Още след първата процедура те качват на кантара и лично на мен вече ми липсваха 400 гр.,после трябва да се пие вода за да може да се изхвалят разградените мазнини по време на процедурата.Принципно за добър и видим резултат се препорачват 10 процедури.А за да се постигне най-добър ефект трябва да ограничиш мазнините в яденето.Пробвай мисля че няма да останеш разочарована Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 19:03 от mackaaa

# 208
Добре де,
има ли ефект наистина само от масажи??
В работата имаме някакви антицелулитни и ще почна да ходя, но не знам какво да очаквам.....

Поразителен ефект има от масаж с вендузи... Наистина е доста болезнен, но заради резултата си заслужава  Peace

# 209
  • Sofia
Здравейте,
моля да споделите дали сте посещавали антицелулитни терапии в района на Люлин, където да дават консултации относно типа кожа и какви процедури точно са нужни, защото аз съм абсолютен новак по темата, изчетох тука разни форуми и посетих 20тина сайта, от които тотално се сбърках от видовете масажи, уреди, вани с водорасли, кални вани и т.н.  newsm78
Аз имам натрупан целулит от доста години и сигурно ще ми са нужни повечко процедури. И още нещо - имам доста чувствителна и податлива към алергии кожа - тези препарати, с които се мажете, има ли опасност от алергични реакции?

Общи условия

Активация на акаунт