Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 167 977
  • 434
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Да се похваля и аз от мястото на което си правя антицелулитни масажи. Попаднах сле препоръка от позната там и съм много доволна. Днес ми беше девета процедура. Пакет от 10 струва 145 лв. Купих си крем от тях за 35 лв,. но може ако искаш да си носиш и друг. Ефект определено има, утре ще ме мерят и ще ви кажа и точни резултати  Laughing Иначе работят две момичета кинезетерапевти. Масажът е 1 час, а ако много бързам ги предупреждавам и ми правят масаж на четири ръце (т.е. двете заедно) и трае 1/2 час.

Би ли споделила къде се намира?Адрес,телефон...
Благодаря!   bouquet

Ако не се лъжа адресът се води ул. Дунав 47, това е точно до входа на Медицински център Фемина. На мен ми е далечко, но пък винаги се намира място за паркиране, а си записвам часове, когато няма голям трафик. Имам телефон на едното момиче Радост - 0887829355

# 226
Масажите на които ходя са антицелулитни и моделиращи, изключително и само ръчни. Процедурата е по 60мин и струва 23лв. Правя си ги по веднъж годишно. Всяка пролет. Тази пролет имам -2см талия,- 5см ханш, -3см бедро,- 3см коляно за 10 процедури.
Това е сайта, който е доста оскъден, но..
www.fem-bg.com
Краси Влахова е масажистката. Жена с много положителна енергия. Успех!
Ако нещо съм пропуснала, питайте без да се притеснявате.

Каква изненада, открих пак Краси Влахова Laughing

Преди да забременея ходих при нея на масажи с мед (салона й беше срещу Кравай) бях очарована от Краси. После реших, да ходя профилактично на поддържащи масажи и изгубих телефона й, а салона се премести Simple Smile
Благодаря ти, Piaff bouquet

# 227
И аз ходех и срещу Кравай навремето, но от 2 години са на стадиона. Радвам се, че ти помогнах. Сега ми е едно хубавооо. Wink

# 228

И аз ходех и срещу Кравай навремето, но от 2 години са на стадиона. Радвам се, че ти помогнах. Сега ми е едно хубавооо. Wink

И аз много се зарадвах, мислих си че нямам шанс да я открия пак newsm44 Много Благодаря още веднъж Hug  bouquet

# 229
froda - мерси за отговора. аз днес ги прозвънях всичките и ги разпитах. направи ми добро впечатление мацката, с която говорех от перефекта а-я, имат и терапия с кафе, която се прави като поддържаща няколко пъти и цените ми се видяха добри. записах си час в понеделник да ме види и да реши с кой масаж ще ме почне (аз май държа на този с меда, отколкото с гелчета и кремчета, поне меда извлича и токсините). надявам се да съм доволна, но и в 2 та случая ще споделя за резултата Simple Smile
Няма за какво.Моля те в понеделник да споделиш как е било Simple Smile И аз искам да отида там.Цените на сайта актуални ли са?Виждат ми се доста ниски  Shocked

# 230
Да се похваля след днешното измерване - талия минус 3.5 см, ханш минус 2 см, бедра минус 2 см, коляно минус 1 см  newsm44 newsm44 newsm44

# 231
Two Hearts  Rosica Benova e mnogo dob1r masajist v grad Varna. Pravi strahotni anticelulitni masaji.  Wink    na 08.03. otvarq noviq si salon adresa e ul "Jeleskova 9 ofis 1" namira se na ulica "Krivolak''.Tq e edna malka uli4ka.Cenata  za anticeluliten masaj e 20 lv. masaja trae edin  4as, za 10 masaja 
 180 lv. Money 
tel-0889267286 
Nadqvam se da Vi haresa naistina e mnogo dobra! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 232
 Peace
И аз съм много доволна от масажите на Роси! Препоръчвам я на всички мами от Варна  bouquet

# 233
 Two Hearts   Tq predi be6e v salon Tonus sega otvarq sobstven salon!

Mnogo uspeh4eta na Rosito  smile3501

# 234
froda - мерси за отговора. аз днес ги прозвънях всичките и ги разпитах. направи ми добро впечатление мацката, с която говорех от перефекта а-я, имат и терапия с кафе, която се прави като поддържаща няколко пъти и цените ми се видяха добри. записах си час в понеделник да ме види и да реши с кой масаж ще ме почне (аз май държа на този с меда, отколкото с гелчета и кремчета, поне меда извлича и токсините). надявам се да съм доволна, но и в 2 та случая ще споделя за резултата Simple Smile
Няма за какво.Моля те в понеделник да споделиш как е било Simple Smile И аз искам да отида там.Цените на сайта актуални ли са?Виждат ми се доста ниски  Shocked

да! актуални са и на всичкото отгоре за серия от 10 масажа получаваш 9% отстъпка, а за 12 масажа- 10% отстъпка, което ми се вижда много добре Simple Smile консултацията е безплатна и мацката каза, че определя според типа целулит кой масаж ще е най-подходящ.  същия ден съм и на пилинг, та понеделник ще ми е мазохистичният ден  Rolling Eyes

# 235
ЗДРАВЕЙТЕ!ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС,ЧЕ АНТИЦЕЛУЛИТНИТЕ МАСАЖИ СА СУПЕР ЕФИКАСНИ,АЗ СВАЛИХ 15СМ ОТ ОБИКОЛКИТЕ ПРИ ЕДНА МАЦКА В ПЛОВДИВ,ТЯ Е РЕХАБИЛИТАТОР ОБАЧЕ!УСПЕХ И НА ВАС,НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ ЗА ТЪПИТЕ ГЕЛОВЕ,БЕЗСМИСЛЕНО Е !АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА,ТЕЛЕФОНЪТ И Е 0897377345!

# 236
А как се казва мацката и къде работи в Пловдив ития 15см #Crazy #Crazy #Crazyот бедро-извинявай ама Shocked

А иначе с въпрос към всички-мислите ли че ръчния масаж е по-ефикасен от една LPG-серия например newsm78

# 237
АЗ ХОДЯ ПРИ ЕДНА МАДАМА НА МАСЖИ В ПЛОВДИВ.ПО ПРИНЦИП СЪМ СЛАБА,НО ОБИЧАМ ДА СИ ХАПВАМ И МИ СЕ ОБРАЗУВА МНОГО ЦЕЛУЛИТ.КАТО СТОЯХ ПРАВА ИМАХ ВИДИМИ ДУПЧИЦИ НА ДУПЕТО  И РАЗНИ ГАДНИ ТРАПЧИНКИ ПО КРАКАТА.СЕГА СЪМ НА ДЕСЕТИЯТ МАСАЖ И Е ОСТАНАЛО МНОГО МАЛКО НА КРАКАТА,А НА ДУПЕТО ВЕЧЕ НЯМАМ.МНОГО СЪМ РАДОСТНА!ОСВЕН ТОВА ТЯЛОТО КАТО ЧЕ ЛИ МИ СЕ ИЗВАЯ!

# 238
СЕГА ТИ ВИДЯХ ВЪПРОСА!АЗ СЪМ СЛАБА,НО СЪМ ДОСТА МЕКА,ЗАЩОТО НЕ СЪМ СПОРТУВАЛА НУКОГА,ТО ЗАВИСИ ДАЛИ СИ МЕК ИЛИ НАБИТ!ТО ПО ПРИНЦИП И НА МЕН КАТО МИ КАЗА ЕДНА ПРИЯТЕЛКА,НЕ ПОВЯРВАХ ЗА САНТИМЕТРИТЕ,НО СЕ УБЕДИХ САМА!

# 239
LPG Е ПХДЖД ШЩЗДРГДАСВЬ ЯЩПРШД ШС ЯЩЮАЬУЬ ЕАСХ УЬНКПРДШ НДТШД ХС;Д ХЕ ЯШЬУЬ!

Общи условия

Активация на акаунт