Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси

• 168 034
  • 434
  •   1
Отговори
# 240
ИЗВИНЯВАЙ,ОБЪРКАХ ШРИФТОВТЕ!ИСКАХ ДА ПИША,ЧЕ СЪМ ХОДИЛА НА LPG И НЕ БЯХ ДОВОЛНА.СЛАГАШ ЕДИН ГАЩИРИЗОН И ОТГОРЕ С ЕДИН НАКРАЙНИК ТИ ПРАВЯТ ВАКУМ ПО ЦЯЛОТО ТЯЛО.

# 241
ИСКАХ ДА ПИША, ЧЕ СЪМ ХОДИЛА НА LPG И НЕ БЯХ ДОВОЛНА. СЛАГАШ ЕДИН ГАЩИРИЗОН И ОТГОРЕ С ЕДИН НАКРАЙНИК ТИ ПРАВЯТ ВАКУМ ПО ЦЯЛОТО ТЯЛО.

Странно при повечето жени има ефект. Thinking  А ти колко процедури направи?

# 242

PeaceИ аз така съм чула,но като гледам колко фенки има на ръчния масаж/който не е много по-евтин Crazy/се питам кое в крайна сметка би било по-ефикасно newsm78

# 243
НЕЗНАМ,МОЖЕ И НА ВСЕКИ ДА ДЕЙСТВА РАЗЛИЧНО.АЗ ЛИЧНО СЪМ МНОГО ПО-ДОВОЛНА ОТ МАСАЖИТЕ.ИМАМ ПРИЯТЕЛК,КОЯТО ХОДИ НА НЯКАКЪВ АПАРАТ ЗА ВАКУМЕН МАСАЖ НА ЦЕНТЪРА,ЕДНА ПРОЦДДУРА БИЛА 30ЛВ,НЯКЪДЕ ДО ПЛОЩАД СЪЕДИНЕНИЕ,КАЗА,ЧЕ ИЗОБЩО НЕ БИЛА ДОВОЛНА!

# 244
АЗ БЯХ НАПРАВИЛА 10 LPG,ЗА МАСАЖИТЕ Е ВАЖНО ДА НЕ СЕ ТЪПЧЕШ МНОГО И ДА ПИЕШ ВОДА И ТОГАВА ЕФЕКТЪТ Е СТРАХОТЕН!!!!!!!!!!!!!

# 245
Искам и аз да споделя моя досегашен опит с процедурите.
Взех си две карти - едната е за 10 ръчни масажа, комбинирани с вакуум, с продължителност от 1 час, другата карта е за целутрон - 15 процедури, продължителност 30 мин., на целутрона редувам единият път липолиза, другият тонус (разликата е в честотата на тока, броя на каналите и подредбата им)
До тук съм направила 4 от единият вид и 4 от другия, ходя всеки ден като пропускам само двата почивни дни на козметичката ми. Пия поне по 2 л вода на ден и определено не прекалявам с храната, но не спазвам диета! Моята цел е не толкова в смъкването на килограми, колкото ми се иска да понамаля малко обиколките на проблемните зони и да се постегна. Целулитът ми е видим само при стискане, стягане, козметичката ми казва че не бил проблемен според нея..... до тук всичко изглежда добре, но въпреки че уж положението не беше проблемно аз резултат никакъв не виждам  Rolling Eyes даже самата тя вчера коментира, че не вижда резултат от усилията си (жената е много старателна, не ми е обещавала чудеса, но и за нея явно е изненада че абсолютно нищо не се променя)
Тук четох че при доста от момичетата 10 процедури са били достатъчни и после минават на поддържащи, а аз съм направила вече 8 и нищо  newsm78
Моля ако има и други като мен да споделят развитието при тях и какво е било нужно за да има ефект  Simple Smile

# 246
здрасти!ръчния масаж в съчетание с целутрон е най-доброто!но има една подробност-как точно се прави масажът!има специални похвати и посока на движение,които са задължителни да се спазват!аз съм рехабилитатор,затова съм наясно!след като свтршиш процедурите,изчакай 10 дни и тогава хубаво огледай какво е положението,защото ефектът продължава около 10 дни след прекратяването на процедурите!ако пак няма промяна,потърси друга масажистка и по възможност да не е козметичка,а лице с медицинско образование!успех!

# 247
Благодаря за съвета  Simple Smile Ще изчакам да приключим и тогава да видим  Rolling Eyes
Не знам дали има значение, но при масажите не изпитвам никаква болка, въпреки че масажистката ми казва че били силови  Thinking

# 248
ПРИ ЕДНА МАЦКА В ПЛОВДИВ,ТЯ Е РЕХАБИЛИТАТОР ОБАЧЕ!УСПЕХ И НА ВАС,НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ ЗА ТЪПИТЕ ГЕЛОВЕ,БЕЗСМИСЛЕНО Е !АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА,ТЕЛЕФОНЪТ И Е 0897377345!
newsm78

аз съм рехабилитатор,затова съм наясно!

Crossing ArmsМда а а а -имах си аз подозрения smile3521

# 249
ПРИ ЕДНА МАЦКА В ПЛОВДИВ,ТЯ Е РЕХАБИЛИТАТОР ОБАЧЕ!УСПЕХ И НА ВАС,НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ ЗА ТЪПИТЕ ГЕЛОВЕ,БЕЗСМИСЛЕНО Е !АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА,ТЕЛЕФОНЪТ И Е 0897377345!
newsm78

аз съм рехабилитатор,затова съм наясно!

Crossing ArmsМда а а а -имах си аз подозрения smile3521

Браво, teo_71 smile3501
И аз имах подобни подозрения! Crossing Arms   

# 250

PeaceИ аз така съм чула,но като гледам колко фенки има на ръчния масаж/който не е много по-евтин Crazy/се питам кое в крайна сметка би било по-ефикасно newsm78

Пише се, че една процедура с LPG е рaвна на 10 ръчни масажа. Още нямам лични впечатления, но с мъжа ми си записахме час за една зона. И при двамата зоната е корем. При мен прибиране на кожата на корема, при него повече за намаляване на сантиметрите. Ще споделям, ако Ви интересува. Wink

# 251
                                             smile3525 smile3525 smile3525

# 252
  • СОФИЯ

Пише се, че една процедура с LPG е рaвна на 10 ръчни масажа. Още нямам лични впечатления, но с мъжа ми си записахме час за една зона. И при двамата зоната е корем. При мен прибиране на кожата на корема, при него повече за намаляване на сантиметрите. Ще споделям, ако Ви интересува. Wink

Boshi-Moshi, непременно пиши  Peace
За сега съм се спряла на дермосоник, по простата причина, че е по-евтин Tired

# 253
Минах 1-ва процедура, много приятно или поне на мен много ми харесва. Simple Smile След това 1 час, не трябва да се яде и пие нищо. За сега просто се чуствам по стегната и кожата по гладка. Ще докладвам, при видими резултати Simple Smile

Тук намерих различни снимки, цък! на края на страницата е даден пример за корема на 49 годишна жена, която е направила 14 процедури 93 година, и след това до 1997 е ходила на поддържаща процедура всеки месец. Е, ако е истина - снимката от 97-ма година изглежда супер за корем на 49 годишна жена Simple Smile

# 254
Boshi-Moshi , къде провеждаш процедурите?

Общи условия

Активация на акаунт