ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 26 980
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Мисти, аз чакам, чакам, даже ги увещавам - имаме план -график. Сега се убеждаваме да не излизат преди 4ти, че татко им има важен изпит и не трябва да го притесняваме. После ще се увещаваме да изчакаме следващия преглед и така...Всеки ден преговаряме тези важни дати, пък дано са ми послушнички и не решат, че им е писнало Simple Smile Иначе аз вече съм на етап, в който само лежа, че гръбнакът ми е като премазан. Като знам още колко трябва да качат и се чудя как ще изкарам до секциото.
Оооо как ще лежиш по гръб, завърти се настрани, мен само ме е яд, че наляво трябва да съм за да зяпам ТВ, а пък ме боли ставата като лежа много наляво  Laughing Ти какво секцио се гласиш, я виж мама Мартина, още се чудя аз ли нещо не съм разбрала, тя е герой

# 106
Добро  утро, момичета Hug
Днес ми е предпоследният работен ден и ми е криво, определено ще ми липсва работата Sick
На мен започна да ми се бели кожата по корема. Не знам защо сега и това newsm78. Ами писна ми пък вече Sad
Мъхче, колко тежат мъхчетата сега и колко трябва да станат до секциото ?

# 107
  • София
Добро утро!

Първо да честитя на Мартина, да са ви живи и здрави малките юнаци, много да ви радват и по-малко да слушкат Simple Smile)))) Големи мъже са, скоро ще се приберат вкъщи Simple Smile

Още си поплаквам покрай вас, преживявам си и моите загуби, всеки е загубил близък, което не прави загубата по-лека Sad

Аз да ви се оплача, нали от миналия понеделник пия Допегит, 3 х 1, сутрин 115/65, вечер 125/75, даже изглежда, че не ми влияе особено, 125 не е ниско кръвно, особено щом е над 120, но е добре, обаче тази сутрин ми стана много лошо, започна  да ми се повръща, не можех да дишам и се изпотих ужасно много, кръвното ми беше 80/40, как не пукнах не знам, хапнах малко черен шоколад и пих 1 глътка кафе, сега ми е пак 125/75, за 10-тина минутки се оправих, ама явно дозата нещо не ми е ОК, в 11:30 ще ходя при кардиолога да видим какво става и да сменим схемата, ако се налага, много се шашнах, добре, че не бях сама вкъщи, ами ако бях припаднала, добре, че не припадам лесно, което е лошо за организма де, така се мъчи повече, ама и аз не знам вече...сега съм сама обаче и дано не ми се случва пак...а дребното не е мърдало от тогава, но пък тя си спи обикновено по това време, определено не е периодът й на активност, та с това се успокоявам, дано това не й е навредило и на нея...

# 108
Иве да няма някоя магнитна буря, не че разбирам много, ама цяла сутрин ми е лошо, гади ми се на корема, уж хапнах малко шоколад, ама не ми минава. Та съм решила сега да се пробвам да закусвам, че сигурно и при мен е кръвно, но моето все си е 110/70 максимум, и не знам защо е паднало тази сутрин, но пък нямам апарат да видя какво става, даже това се чудя, какво е това сутрешно гадене, аз съм нямала никога, и не знам дали не се е появило пък това чудо със закъснение  newsm78

# 109
Здравейте, мами Simple Smile Аз съм нова за форума и малко късничко се появявам в темата и може би вече сте го обсъждали.... Имам едно такова питане как се справяте със задържането на течности. Имам  подозрения, че при мен се получава, понеже няма как да кача 2 кг за три дни при положение, че не се храня като за световно, а дори и малко хапвам. Та ще съм благодарна ако ми дадете идея как да се справя с този неприятен проблем.  Embarassed

# 110
Иве да няма някоя магнитна буря, не че разбирам много, ама цяла сутрин ми е лошо, гади ми се на корема, уж хапнах малко шоколад, ама не ми минава. Та съм решила сега да се пробвам да закусвам, че сигурно и при мен е кръвно, но моето все си е 110/70 максимум, и не знам защо е паднало тази сутрин, но пък нямам апарат да видя какво става, даже това се чудя, какво е това сутрешно гадене, аз съм нямала никога, и не знам дали не се е появило пък това чудо със закъснение  newsm78

Ох и на мен ми е много некомфортно тази сутрин, честно казано, но пък като си проверих кръвното не е високо.... може да си права за някакви магнитни бури, понеже на мен още от вчера ми зле и освен, че ми е замаяно, а и имам отвратителни киселини... Cry, с които не знам как да се справя.... Ако нещо прочета някъде ще кажа .... Wink Дано се оправиш бързичко  newsm10

# 111
  • София
Добре дошла, Камелия, сподели с какъв термин си, какво човече очаквате, откъде си, коя поред бременност, Катето ще те запише на 1-ва страничка, ако имаш желание Simple Smile

За отоците, т.е. задържането на течности, яж по-малко сол и си дръж краката на високо.

Мисти, може да си права, не знам какво стана, ама трябва да отида да се консултирам, че не искам пак да ми се случва, дано мине и замине, ще видим, ще пиша като се прибера, да се оправяш и ти  Hug 110/70 е перфектно кръвно.

Дребната се размърда, поне ми олекна, че всичко с нея е ОК.

# 112
Здравейте, мами Simple Smile Аз съм нова за форума и малко късничко се появявам в темата и може би вече сте го обсъждали.... Имам едно такова питане как се справяте със задържането на течности. Имам  подозрения, че при мен се получава, понеже няма как да кача 2 кг за три дни при положение, че не се храня като за световно, а дори и малко хапвам. Та ще съм благодарна ако ми дадете идея как да се справя с този неприятен проблем.  Embarassed
Добре дошла!
Да ти кажа ти си ОК, има дни в които от сутринта до вечерта кантара ми показва +2 кг, като си натисна глезените кожата хлътва, часовника ми се отпечатва вечер по кожата отврат е, и солта спрях, и повече вода пия, и файда няма, имаше и едно да се ядат повече белтъчини, ама ми втръснаха яйцата, а пък месото нещо не ми се яде, просто се примирих, успокоявам се, че сутрин на гладно, като стана отново съм си надолу с тези 2 кг, ще ми мине в краят на юли, най-много началото на август  Laughing

# 113
Добър ден   bouquet

Сега гледах по БТВ интересен материал за успокоение на бебчета. Ето техниката:
http://www.youtube.com/watch?v=IylWtk3Ty18&feature=player_embedded

Темата беше по повод семинар в НДК - ето повече инфо ако някой се интересува:
http://www.bebe-dete.com

# 114
Сол не ям и пия по 2-3л вода на ден   bouquet

# 115
Няма магнитни бури, може и от преумора да е при мен, две нощи проблеми със гадните студентки над нас, а снощи ставах през 2 чАса до вц-то какво ме беше прихванало не знам, но това май скоро няма да се оправи Sad

# 116
Добре дошла, Камелия, сподели с какъв термин си, какво човече очаквате, откъде си, коя поред бременност, Катето ще те запише на 1-ва страничка, ако имаш желание Simple Smile

За отоците, т.е. задържането на течности, яж по-малко сол и си дръж краката на високо.

Здрасти Ива  Simple Smile Нямам нищо против да ме запишете на 1-ва страничка  Simple Smile Това ми е първа бременност, от София съм и терминът ми е на 27 юли 2013, а пък очакваме с нетърпение едно малко, палаво момченце, което от сега проявява доста характер  Grinning
Благодаря ти за съвета ще опитам по този начин, дано се получи, че днес сутринта се стреснах доста от кантара Cry

# 117
  • София
Няма магнитни бури, може и от преумора да е при мен, две нощи проблеми със гадните студентки над нас, а снощи ставах през 2 чАса до вц-то какво ме беше прихванало не знам, но това май скоро няма да се оправи Sad

Ама Мисти до кога ще ги търпите вие тези студенти? Какво е това нещо почти всеки ден не може да се наспиш от тях? Ами като се роди бебето, какво ще правите? Калин разправял ли се е с тях? Викнете полиция, аз не бих търпяла. Разбирам да има нещо повод ще изтърпя един път , два пъти ама всяка нощ, извинявай.

# 118
Добре дошла!
Да ти кажа ти си ОК, има дни в които от сутринта до вечерта кантара ми показва +2 кг, като си натисна глезените кожата хлътва, часовника ми се отпечатва вечер по кожата отврат е, и солта спрях, и повече вода пия, и файда няма, имаше и едно да се ядат повече белтъчини, ама ми втръснаха яйцата, а пък месото нещо не ми се яде, просто се примирих, успокоявам се, че сутрин на гладно, като стана отново съм си надолу с тези 2 кг, ще ми мине в краят на юли, най-много началото на август  Laughing

Ох, благодаря ти! Hug По-добре ми стана като разбрах, че има още някой с този проблем. А иначе и аз така си казвам, че в края на юли и на мен тези болежки ще ми минат  Laughing

# 119
Весе до утре са си платили наема, и като за последно решиха тази седмица да се развихрят,
Скрит текст:
опитахме всички законни методи, абсолютно нищо не помага, полицията лично чухме как им се хилят полицаите и репликата е "Ееее ние си мислехме, че са мъжка компания, а то момичета хихихи" Хазяина им, не го интересува щото не живее тук, и излиза с номера "Нищо не мога да направя" А може щото като е взел депозит, нали се сещаш, че може да ги заплаши с удържане на част от депозита, ама той си лапа от тях и дреме му, пък заплашил домоуправителя, че работи в икономическа полиция, и ще му пусне проверка, и домоуправителя, изкарва, че щом няма музика голяма работа, че тропали вратите и ходели с токовете след 12ч това не било шум. Та последно Калин за да му го върне, онази вечер заплашил домоуправителя, че познава шефа на агенция закрила на детето /а то си е така/ и че ще ги сезира ако догодина е същото, и ще ги осъди, та снощи нямаше ни звук ни стон. Абе цяла сага стана, мога роман да напиша по въпроса как нормалните хора в България нямат никакви права.
Боже, сега изведнъж почнах да се потя, като че ли стана 40 градуса, изобщо какво ми става не знам.

Общи условия

Активация на акаунт