ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 26 986
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Вие сте с железни нерви. Аз теб съм те признала (още с разказа за лайсната в хола на земята) ама сега и Калин го признавам. Това ако бях аз, еле па моя, да са ни писали по вестниците.

# 121
То аз имам много висок праг на търпение, щото съм свикнала от работата, обаче тези над нас го прекрачиха, но мъжа ми е супер много възпитан и културен, според всички които го познават, и винаги е на принципа всичко да става с добро и с човешка дума, но щото ме знае, че като прекали някой и откачам, и ми е забранил да се качвам да се разправям с тези отгоре, че го е страх да не ми викнат полиция и да ме арестуват за побой  Grinning това съвсем сериозно, виждал ме е само два пъти в живота да откачам и каза няма да позволи да ме осъдят.

# 122
Боже, сега изведнъж почнах да се потя, като че ли стана 40 градуса, изобщо какво ми става не знам.

Мисти, аз понякога се чувствам все едно не съм бременна, ами съм влязла в критическата вече - като ми става едно горещо, едни топли вълни - няма оправия. Явно си е бонус от бременността.

# 123
  • София
виждал ме е само два пъти в живота да откачам и каза няма да позволи да ме осъдят.

Joy Ти представяш ли си да те приберат с корема?  Joy
Ще има да се чудим тук къде си, и никой няма да може и да предположи къде точно се намираш.

Иначе и аз търпя и съм възпитана до време. След третото предупреждаване щях да и сваля токчетата и по главата.

# 124
 Joy Joy Joy Да ти кажа може и да ме приберат.
Скрит текст:
Първият път като се сетя ме хвана после срам от мен си, ама една ми се появи в 21ч на вратата и ме обвини крещейки, че един възрастен мъж, който живее с мен и е отвлякъл дъщерята, аз и викам я по-спокойно аз с възрастни мъже не живея, а ние с Калин бяхме на зъболекар. Тая ми крещи щяла да ме съди, и един пиян мъж с нея и той се опитва да репликира, докато разбера за какво става въпрос я бях подбрала, и Калин само ми вика не я бий моля ти се, ще стане по-лошо за теб. Цирка беше пълен, накрая взеха да отстъпват и откачалката и пияндурника с нея. Обаче после като ме видеше имаше респект и ме поздравяваше, че и за дъщерята питаше как е  Laughing А то се оказа, че докато сме били на зъболекар, Ивета - тогава на 8 години, и тропала тази въпросна дъщеря на вратата и я обиждали, тази нашта обадила се на дядо си, който дошъл  и хванал тая малката за ръката и искал да я води при майка й, за да разрешат проблема. Но майката липсвала, и дъщеря й я излъгала, че един мъж на възраст искал да я отвлече и я е дърпал. hahaha
Вижте на какво гледах реклама ЛИКУИД ОФ, против задържане на течности в организма, ама не знам дали става за бременни.

# 125
  • varna
Добър ден и от нас двете  Mr. Green
Ахи, чрд и от мен - жива и здрава да си, да отгледаш едно хубаво малко пухкаво бебоче   bouquet
Мисти, евала, аз ако бях, дет вика Близначето, щях да ги направя на салата още на втория път - хич не търпя такива изцепки  #2gunfire
Момичета, явно се побърквам и аз с тия бебета родени и ТЛС за капак. Снощи сънувам, че е 27 юни и са ме приели спешно, защото ще раждам. И доктора влиза и вика, ааа много сте ми родилките, чакай малко, би ми някаква инжекция за отлагане и изчезна. След не знам си колко време се върна и вика айде имаш разкритие - иде беба. Пък аз, ама нееее, не и е сега времето, трябваше юли да дойде, сега какво ще я правя на тая кофти дата. Казвам ви съвсем ще изперкам до другия месец  #Crazy

# 126
Добре дошла , Камелия, и лека бременост до края. Вода задържам и аз, краката ми стават на балони, и аз имам от сутринта до вечерта разлика 2 килограма. Попитах док ако може нещо да пия да се оправя, отговори ми,че ще ми мине 2 до 3 седмици след като родя Mr. Green Така, че  това е още една екстра от бремеността. Аз въобще не ям солено и цял ден се наливам с вода, ама спасение няма newsm78

# 127
Татяна, това все едно от мен си го копирала, мисля си дали пък няма връзка с ЕГН-то  Laughing за солта моля ти се, мъжо каза че не съм в ред и намирал за супер безвкусно каквото  да си сложа, щото заради мен в нас се готви безсолно, пък после те си слагат. А забелязала ли си при мен поне, че тази вода дето я пия не я изпишквам после, ако ходя до вц, то е за да супер малко  Embarassed
Хера не се виждам само наесен като се роди бебето как ще е мойта, те тогава вече може и да шамаросам някоя студентка, но пък си мислим, че може и да не ни изтърпят, че всяка нощ и бебе да им реве, де късмет може да се разкарат.
Иначе кога ви остава време и да сънувате  Laughing аз не мога да се наспя, камо ли да сънувам, приключих отдавна със сънищата

# 128
  • Бургас
момичета снощи пак сънувах някакви кошмари...аз дето принципно сънувам веднъж на година, тази бременност ми се разказа играта от сънища.... Добре че са само сънища а не е на живо.

Иначе за задържането на течности, няма лек поне за мен, сол не ям, наливам се с вода като невидяла и пак съм надута цялата, ръце и крака най вече и под очите Sad

# 129
Мисти,и при мен е същото ( сигурно е от ДНКто Mr. Green). Аз може на всеки 15 минути да съм в тоалетната и то за 2 капки Embarassed Особено през нощта се побърквам, по 5,6  повече пъти и то за нищо, ама зорът е тия 5,6 и повече пъти докато стана от леглото, то въртеж, пухтеж, пръхтеж докато надигна това снажно тяло от постелята Mr. Green

# 130
 newsm44 Бравооо, М-тина, да са ти живи и здрави  бебенцата, много да ви радват, да растат щастливо и безгрижно и да имат много късмет в живота.... Hug Браво на гордата мама и бързо възтановяване ...

# 131
  • София
М-тина, честито! Да са ви живи и здрави бебоците, Много да ви слушат и радват! Бързо възстановяване ти желая!
Аз утре съм на преглед и за болничен. Мисля, че от другата седмица ще имам повечко време да ви чета.
Сега ви желая хубав ден и ще прочета каквото мога от темата.

# 132
Мисти,и при мен е същото ( сигурно е от ДНКто Mr. Green). Аз може на всеки 15 минути да съм в тоалетната и то за 2 капки Embarassed Особено през нощта се побърквам, по 5,6  повече пъти и то за нищо, ама зорът е тия 5,6 и повече пъти докато стана от леглото, то въртеж, пухтеж, пръхтеж докато надигна това снажно тяло от постелята Mr. Green
Joy Joy абсолютно, направо взе да ми писва, и като кажат "Еееее, сега се наспивай, че после няма да можеш." Е то какво наспиване, такъв кошмар ми е с тези тоалетни, до гуша ми дойде, вече си викам, е какво ще да е няма да става през 2 часа това бебе.

# 133
Честито на мама Мартина! Да са  живи и здрави  момчетата и бързо да порастват,да радват мама и тате!!!
 Hug Hug Hug

# 134
Камелия -  Hug Да пишеш честичко, ще се радваме всички  Hug
Момичета, чудя се наистина ли няма някакъв ефективен метод против отоци. Например някакви масажи или...знам ли  Thinking Аз лично нямам отоци, но видях Весето на живо и ми стана жал Sad
За тоалетната да не говорим, аз ходя поне по 10 пъти нощем  ooooh! С предишната бременност не бях така, но бебето беше седалищно и главата му притискаше диафрагмата та едвам дишах. Е, това явно сега притиска мехура.

herairness, Таничка, какви са тия сънища Simple Smile То не стига че наяве сме под напрежение, вие и насън.
А специално вчерашната серия по ТЛС показа много лесни раждания, особено на оназ 20 годишната. Роди все едно отиде до тоалетна и готово. И акушерката една усмихмната.....браво на тях.

Току-що ни сложиха щорите в спалнята, не съм много във възторг. Толкова похвали имаше на тая фирма тук във форума....Гершман са много по-добри и съжалявам , че не ги потърсих. Но....това е.
А чичката-монтажист така смърдеше, че още не можем да проветрим с милото  Sick

Ох, днес съм на зъболекар тук в София и ме е страх. Все едно ще ме изнасилват. Аз нали от 20 години си ходя само при моя, чуствам се някак странно. Все едно го предавам един вид. Но няма как в това състояние да ида до Пазарджик.

Общи условия

Активация на акаунт