ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 27 000
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте сладурки....

Честито на мама Мартина! Да са живи и здрави бебоците, бързо да растат и много скоро да си се гушкат с мама и тати в къщи!  Heart Eyes

Аз да ви се оплача, хвана ме някакво разтройство от снощи  Embarassed Не съм яла нищо, което да го предизвика, направо не знам. Изпаднах в паника, че ще раждам защото някъде бях чела че организма е програмиран да се самоизчиства преди раждането. Цяла нощ бях в в шаш и паника, след всяко ходене до ВЦ-то чаках я прокървяване или направо да ми изтекат водите. Мъжа ми и той откачи, искаше да ме кара в болницата  ooooh! Сега прочетох, че може и да е от магнерота. Какво да правя?  Cry

и между другото...
Скрит текст:
акам черно  Embarassed

# 136
  • София
Честито на Мартина! Живи и здрави да са малките юначета!Иве, да пишеш как е минало след кардиолога.
Добр дошла, Камелия!
Мисти, при теб може да е от емоциите покрай бала, сега вече всичко е приключило, не си на педала и избива. Знам ли…
Весе, вие приключихте ли с ремонта?
На мен пък днес носталгията по работата ми изчезна, малко му трябва на човек. Но едно нещо разбрах със сигурност, никога няма признателност.

# 137
  • София
Океанче, скоро да си започвала желязо? То предизвиква тези симптоми.

tatyana1975, мъхчетата са вече над две кила всяко, пък аз съм на преглед за определяне датата на секциото на 13-ти. До тогава се очаква да са качили по 400-500 гр. А кой знае до самото секцио.  #Crazy

Мисти, аз лежа на всички страни - равномерно ме приплескват отвсякъде! Днес, докато бях седнала да закуся, ми изтръпна всичко от кръста надолу до коленете...направо се шашнах. Сигурно такова е чувството с упойка.

newsm59 на Ахи!!! Да си родиш здрав и пухкав Йо-йо, а ти да си много здрава и щастлива.   bouquet

# 138
Мише, спокойно, не е нужно да си яла нещо. Понякога може и от някое вирусче  да е . Аз като спец по разстройствата (  Embarassed) да ти кажа, че въпросния цвят го постигам като съм настинала, или ако съм ходила боса, стояла на течение и т.н.  Blush Но аз тая бременност съм почти все с разстройство, ако беше така до сега щях 100 пъти да съм родила. Ако все пак ти се засили и продължава, обади се на лекаря си.

# 139
То аз освен с безсънието се боря и със запека, което си е доста трудно. И на мен всички ми казват да се наспивам сега, че после няма да има шанс да спя повече то час или два, ама като малкия юнак заспива в 23 ч. и се буди в 7 ч. сутринта няма как да стане.... А между другото и аз съм забелязала, че въпреки голямото количество ходения до тоалетната, не успявам да изкарам сигурно и 1/3 от водата, която съм изпила през деня.... А за ходенията през нощта, аз четох, че не добра идея да се пие вода преди да си легнеш, точно за да не ставаш нощем...и да ви кажа мами засега работи относително добре и не съм ставала през нощта от известно време   newsm44

# 140
За  WC-то съм аботирана по 5-6 пъти на нощ, а на всичкото отгоре нощем ожаднявам и имам една бутилка от 0.5л до главата. Относно цветовете на екскрементите (Боже, как го  правите това със скрития текст newsm78) приемането на желязо оказва влияние... ако не се приема желязо, то е вирусче.

На мен днес ми се очертава спортен полуден - нямаме асансьор #Crazy. Аз по принцип не го ползвам и слизам по стълбите за гимнастика, но след пазар с покупки и торби, или след продължителна и изморителна разходка винаги съм с него

# 141
  • София
Това с непиенето на вода преди лягане при мен е невъзможно. Точно вечерно време преди лягане ми се пие адски много вода, а като се събудя нощем да ходя до WC (добре, че се случва най-много по веднъж на нощ) и като се изпикая, после все едно ми е пустинята Гоби в устата, ако не изпия една чаша вода, ще пукна. Та все паксъм добре, щото не се будя толкова често, но през деня вече е ужас, особено като съм навън (естествено, по закона за гадостта). Не мога да издържа и половин час без тоалетна. Като ходя по улиците, само отскачам до магазини, банки, читалища и пр. държавни институции, да им ползвам WCто  Mr. Green

За отоците, както каза и Мисти, приемът на белтъчини помага, и то по мои наблюдения помага МНОГО. Също и трябва умерено натоварване, хем да не се залежаваш, хем да не стоиш права твърде дълго. Общо взето трябва да се сменя позата на тялото. А, и да не лежиш на дясната страна, щото точно тая вена отдясно водела до задържане на водата. Макар че и това го слагам в графа пожелателни съвети, дето е голяма мъка да се изпълнят, то не може цяла нощ само на една страна да спиш.

Честито и от мен, Мартина  Hug, и като се появиш, да разкажеш кака стана така, че ги роди нормално тея бебчета, това в наши дни си е голямо чудо, лекарите като чуят близнаци и веднага точат ножа.

# 142
Честито на майката герой  Hug
Да са им живи , здрави и бързо да качват грамчетата , че да могат по- скоро да се приберат   bouquet
А на нея по - бързо възстановяване .
Малко почнах да се стресирвам с това преждевременно раждане на тея близнаци , като гледам в кои седмици раждат . Дано другите да устискаме до по- късна седмица  Praynig

# 143
Леле момичета, какви новини само! А аз още блея в 23-та тема  ooooh!
Нищо не съм чела, видях само от първата страница и бързам да кажа
Честито на Бемолчето и М-тина! Да са живи и здрави и те, и бебоците.  Hug
 Hug Hug Hug

# 144
  • София
Здравейте пак Simple Smile

Някъде мернах, че Ахи има рожден ден: Честит рожден ден, Ахи, пожелавам ти спокойствие в близките 45 дни, после едно много леко раждане и малък, сладък и усмихнат Йони на финала Simple Smile

Мисти, тази есен може да извадите късмет пък и да ви се паднат някакви ученолюбиви студентки за съседки, кой знае, стискам палци  Hug

За отоците, аз учудващо нямам, при това кръвно дето имах до скоро, пу-пу, да чукна на дърво, но с предната бременност на края бяха чудовищни и освен безсолно и вода, трябваше да ям извара, само извара и нищо друго, значи наистина белтъчините помагат.

ввваз, то проблемът не е слизането както си отбелязала, ами качването, аз живея на 2-рия етаж с партер, не ми е проблем, ние не ползваме асансьора, ама в офиса до 4-тия съм го правила около 2-3 пъти напоследък и имам чувството, че ще умра, като ходя по стръмно нагоре също, а ако ходя наравно мога километри да извървя и нямам проблеми...

Океанче, за р-вото, наистина магнезият води до такова при предразположени, на мен само ми беше добре дошъл, а цвета може да е от желязо, а може да е и от определени храни, ако не се оправиш до ден-два може да отидеш на лекар за всеки случай  Hug

Маги, разбира се, че няма признателност, ти какво си очаквала, колкото и да се напъваш, те си казват, че за какво й плащаме, да работи, нали, ето че не е давала 100% от потенциала си досега, още може и така до припадък, а ако случайно нещо дадеш назад поради заболяване не дай боже или нещо пак толкова уважително, никой не го взима предвид, радвам се, че вече носталгията я няма Simple Smile)))) за добро е Simple Smile

Прегледа мина, кардиологът каза, че очевидно дозата колкото и да е малка ми влияе добре, кръвното ми беше 130/75 легнала и 120/70 седнала и права и според него 2 х 1 няма да ми върши работа, но да пробвам днес задължително да не пия на обяд, утре да пробвам, ако към 5 часа горната ми е над 130 от вдругиден започвам пак 3 х 1 и така до края, кръвно под 130/85 - това целим, каза ако пак ми падне до 80/40 да пия 3-4 чаши течност и че кръвно 90/65 е по-добре от 140/90, да не се се притеснявам и да не го мисля, та според мен мина добре, лекарството действа и това е важно също, останаха 45 дни до термин, значи около 40 до раждането, ще стискам зъбки и така Simple Smile

И аз напоследък сънувам кошмари, в началото на бременността също, но после ми мина и не очаквах пак да се появят, ама на, очевидно се вълнуваме от раждането вече и ни се отразява някак, пък и хормоните си казват думата.

Аз пък да си продължа обратното броене, че много му се радвам...до болничния остават точно ден и половина работни Simple Smile)))

# 145
Здравейте и честито на М-тина. Пожелава ти много щастие и здрави на цялото семейство с новите членове Дано всичко да е наред и с останалите ни, на които ни предстои Раждане. От тук на татък в тази тема е време да се хвалим само с добри новини.

# 146
Честити бебоци на Мартина   bouquet нормално раждане на близначета е рядкост вече,браво на мама !
Благодаря на всички ви за честитките за моя рожден ден.Много сте ми мили,да ви се връща всичко  Hug  bouquet

# 147
  • София
Честит Рожден Ден, Ахи!  bouquet

# 148
Ахи,  newsm59, бъди много щастлива !!!

# 149
oceanlab нали аз съм с тези проблеми, ама сега откак съм бременна е по-добре, та
Скрит текст:
от магнерича първите 2 дни ми беше така после явно му свикнах и се оправих, иначе черно, означава че има кръв, което всъщност е притеснително, но миналата година имах същият проблем, и се оказа някакъв стомашен вирус, който ми беше възпалил колита, и положението беше плачевно, в момента можеш да пиеш само Смекта, това са едни прахчета против разстройство, но ако не помогнат и до утре си така, ще трябва да идеш на доктор, мен мин година ме оправи само дуспаталин, ама той не знам дали става за бременни, и спирай магнезият временно

Общи условия

Активация на акаунт