ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 27 387
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Абе, къде се изгубиха Сияна-си, Си-ти, Луиза - сложи явно протеза и юруш по купоните... Гери Добрева къде е?
Отчетете се, момичета!

# 376
  • Зеленият рай в сърцето на България
M-tina Честито  Hug

Siqnababy Аз съм подготвила една с консумативи (нищо особено, дадоха ми едно малко списъче), а втората е лично за мен - в нея имам да добавя 2-3 неща.

# 377
А,добър ден отново!
Wwwaz,аз си мажа гърдите от 2 седмици с едно мазило за гърди на Мустела,ама държа да отбележа,че ефект от него няма да има.Бебето засуче ли,всяка подготовка отива по дяволите,ако кожата ти по природа е по нежна там.Има жени с тъмнокафяви големи,по-груби зърна,при тях сигурно проблемът не е голям,но ако си с розови,малки,нежни зърна... #CrazyАз имах чувството,че малката не иска да суче,тя направо налиташе на месо.Спаси ме чисто краве масло,след всяко кърмене слагах бучка масло на гърдите и отгоре по една марличка и така до следващото кърмене без измиване.
Гифт,бебето ти е със супер тегло за седмиците си,моята шушулка след днешния преглед тежи 2100 гр,а съм 1 седмица след теб.
Джина,съгласна съм с теб,колкото по-малко допълнителни изследвания-толкова по-спокойна бременност.То аз ако се разровя,кой знае колко старчески заболявания в начален стадий ще си открия Laughing.
Хера,как ти завидях,чакам и моите да се приберат довечера пресипнали,каката се снимала с Фънки,този бурсук,обаче ще се фука сега в клас,аз Аксепт и Доро вече съм ги гледала там,но Пърпъл дано дойдат отново.
Пина,ето ти някои примерни идеи за чанти:
http://prodavalnik.com/chanta-za-kolichka-i24769133
http://prodavalnik.com/chanta-za-detska-kolichka-ili-za-prez-ramo-i24743775
http://prodavalnik.com/cherna-chanta-za-kolichka-i24398971.Знам,че количката ти е кафява,сигурно има и други интересни модели,аз на първо четене това открих.Моята чанта е тазиhttp://prodavalnik.com/nova-termo-chanta-za-bebeshki-prinadlezhn … huggies-i14435377,пасна ми,защото ще вземем такъв цвят количка.
Жалина,пеперудите са чудесни,не личи,че са ръчна изработка!
Мисти,спи бе,нали знаеш,че после ще си мечтаем за час непробуден сън. Grinning
Фроузън,много качествени са английските дрешки.Братовчедка ми също се прибира от там за малко през юли и ми показа по Скайп какви дрешки е взела за Мю,невероятни роклички и бодита,чак ми се доражда вече Grinning
Вие с тази Дълбока направо ме отчаяхте,чувала съм,че навремето мидите били доста по-големи и обслужването по-добро,но на мен и така ми харесва много-и обстановката,и храната,аз и без това не мога да ги готвя,така че не съм опитвала по-вкусни. Grinning

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 19:59 от fly2

# 378
леле момичета страхотни придобивки Simple Smile

Показвайте кой каква количка ще си взима, аз съм си харесала една и каквито и други да гледам все са ми грозни или хубавите са ми скъпи.

Таничка, наддавахме бързо и често, но то автоматично наддаваше след нас. Ще намеря друга.
И аз съм към сънливките или заспивам бързо и мога да спя по 20 часа или не мога да заспя и се будя постянно. Вие поне сте така докато сте бременни, а аз съм си така по рождение. Не ме питайте как ходя на работа от 8 и 30 Simple Smile

Гърдите мазах с предната бременност и пак се разраниха, сега още не съм мазала нищо

# 379
Черна ми е количката, Флай, черна. Исках кафява, но не се доредих. Ама даже май по- хубаво стана, сякаш сега черната повече ми харесва, пък и виж за чанта по- ще става всякаква. Мерси за предложенията!

С нищо не съм се мазала.

# 380
  • Бургас
Глупи, не е идеята да наддаваш бързо и често а повишаваш крайната стойност на наддаването и после то само си наддава от твое име...ще ти го обясня като имам повече време че сега отивам да взема мъжо от работа Simple Smile

За чантите и чадърчетата и дъждобраните, Флай, дано да паснат, че рамката е по-особена, чадъра не знам ако е универсален дали ще се захване, но аз така или иначе си поръчах вече от там...и чанта излиза ми къде къде по-евтина от тука...за сведение тук чантата струва 168лв  #Crazy Simple Smile

# 381
Жалина, бързо казвай как направи пеперудата, много ми харесаааа! Simple Smile

# 382
Еми,който си пише постовете по половин час,пише отново,след като има публикувани 8 отговора преди неговия.
М-тина,браво,че малките вече наддават и дано ушната инфекция да е последната ви тревога покрай тях.
Гърлинблу,как така не ядеш такава храна,нали си морско чедо? newsm78
Сандалка,а аз непременно ще си сготвя твоите миди,но след като родя,че не знам,дали в момента ще сме на едно мнение със стомаха ми.
Сиянабейби,със секциото сме наясно дотолкова,доколкото някои от нас сме го преживели.Това,че бебето се е обърнало не значи,че няма да го направи пак,случаи има всякакви.А някои са раждали по естествен път и седалищно обърнати бебета.В крайна сметка,както и да ти препоръчат да родиш,по-добре е да не се навиваш предварително,важен е щастливият финал,нали Hug
Глупи,последно тази ще поръчвам:http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … --Cybex-7504.html

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 17:22 от fly2

# 383
Сандалка слагай масата! Идвам!!! Бялото винце е от мен  Heart Eyes

Момчетата от рибния щанд в Метро са ми лични приятели вече  Mr. Green Няколко години работех точно срещу Метро и по документи дори още съм там. Пазарувах почти всеки ден служебно, ако ли не то си пазарувах за в нас. Имам фреш инфо кое става и кое не и като ходя почти винаги си тръгвам с нещо.
Между другото понякога имат изрезки от сьомга за супичка  Mr. Green но наистина доста отдавна не съм ходила на там.

# 384
Момичета,незнам дали сте обсъждали в темата,но искам да ви попитам,как да разбера дали са ми се спукали водите?Още ми е рано,но знам ли,малкия да не реши да излезе по-рано newsm78 newsm78 newsm78

# 385
  • Варна
Привет и от мен!
Тук съм, Мисти, благодаря, че попита, добре съм, още се държим 3в1, дано да устискам поне до 20 юни. Много добре се чувствам в това приятно, захладняло време, поне не ми се подуват толкова краката.
Миналата седмица леко се бях сдухала като видях какво се случва с Марти, как поведохме крак мамите на близнаци и реших да си дам малко почивка от интернет, че да не изкукам съвсем.
Марти, честито ти изписване и да са ти живи и здрави бебоците, бързичко да растат и наддават грамчета, за да си се радвате у дома едни на други  Hug. Ти си героиня!!!
Утре пак съм на преглед и да си взема 45-дневния болничен, трябва да питам кога ще ми махат конците от серклажа, и може би ще уточняваме дата за секциото  newsm78, ще питам и за списък за болницата, за да започвам да се подготвям.
Ние в събота си взехме кошарките и скрина, но понеже всичко беше на части, мъжа ми два дни сглобява и все още едната кошарка (на момата) е недосглобена, но съм качила снимки да ги видите, мисля че добре ги разположихме в стаята, много ги въртяхме, но там има най-много място, въпреки че е малко в ниша, дано не му е много некомфортно на младежа. Поръчала съм и матрачета и разни други дреболии от Пакостник, имаха отстъпка 10% за 1 Юни, жалко че количката я нямаше в наличност, щяхме да спестим 48 лева.
Мамите с близнаци, да ви питам, вие комплектите за маникюр и гребенчета по 1 ли ще купувате, мисля си дали не е добре да е индивидуално за всеки  newsm78, Мъхче какво ще кажеш?
jalina, прекрасна пеперуда си измайсторила, браво, възхищавам се на хора, които умеят така да творят!
Frozen, чудо-леля, какви страхотни подаръци ви е спретнала, много сладки дрешки. И аз чакам да дойде пратката от сестра ми, че тепърва ще трябва всичко да пера и гладя, дано да пристигне преди 15-ти, за да имам време.
Гледам за миди и Дълбока сте говорили, и аз много обичам миди и с мъжа ми сме ходили няколко пъти там (той е от Шабла), но последните години е голяма лудница, пълно е с румънци, и понякога имаш чувството, че си в Румъния, дори има меню на румънски, въобще в последните години румънските туристи май преобладават по Северното Черноморие, за съжаление  #2gunfire, а ние преди две години като ходихме до Вама Веке (приятно селце, хипарски курорт, на 2км от границата), дори на английски нямаха менюта и въобще комуникацията с обслужващия персонал беше....  #2gunfire
Ще пиша пак утре след прегледа, преди седмица бяха 2000гр и 2200гр бебоците, вече много ми тежи, но слава Богу, нямам контракции, само дето доктора ми каза, че плацентата (плацентите) е започнала да старее, дано не е толкова страшно това  newsm78
 Hug на всички!

# 386
  • София
Поля, много свежарски звучиш!  Hug Браво! За комплектчетата за маникюр, аз мисля да купя едно за двете. И без друго толкова ще им стерилизирам всичко, че няма как да им се въдят бактерии. В краен случай, в комплекта има ножичка и нокторезачка - може за едното да се ползва ножичката, за другото - нокторезачката. Ако след ползване ги слагаш в камерата - съвсем никакви бацили няма да се народят. Това ще е в случай, че не ме изненадат бабите с два комплекта. По същия начин ще процедирам и с четката за косичка (без да я слагам в камерата, де!).

Честито на всички за новите придобивки. А Жалина направо имам чувството, че преоткриваш някакви таланти!  smile3501

Ние от вчера се раирахме по корема и се преструваме на много едра тигрова скарида. Не вярвах, че ще ми излязат стрии, ама кой ми е виновен, като не се мазах редовно. Сега се омазнявам по 3 пъти на ден, ма файдЪ нема! Вече ми е много, много тежко, имам чувството, че ще се счупя на няколко места. Нямам удобна позиция, а коремът ме сърби от разтягането зверски! Хич не съм на кеф, имам и нещо като контракции и се моля да не тръгна да се разраждам, че нещо ме преследва предчувствие някакво, а още е рано...Въобще, не ми е обичайното весело...

# 387
  • София
Агнес, в 19-нула-нула стартираме, заповядай, пък бирата е от нас.  Hug Ма хубава бира, чешка, да знайш, не от вашите безалкохолни на аванта  Mr. Green
(Има си хас, да ти говоря за Метро... ама че съм глупаваааа  Laughing )

Бибанка, не са ми изтичали сами водите никога, но отвсякъде чувам, че нямало как да го сбъркаш това - било като напишкване, което по никакъв начин не може да се овладее..

Полямитко, споко за плацентата  Peace В тези седмици е съвсем нормално да започне да старее - до втора степен на зрялост е ок. А ако просто ти е казал, че започва, значи няма още и степен на стареене. Не се притеснявай  Hug

Ех, как ме барна ти надълбоко с тази Вама Векеее  Sad Колко обичам да ходя натам, ние почти всяка година наминаваме през крайния румънски Юг... Хипарски-хипарски, ама какво обслужване имат, ААА?! И румънския сме го понаучили: мичи, мамалигуца, ава  Mr. Green Искам пак натам - в града, изграден от кръчми!  Crossing Arms

# 388
Показвайте кой каква количка ще си взима

Моята е тази: http://www.slunce-bg.com/productv/226/lupo-2v1-baby-design-2012g-.html

А за кремчето за зърна - предната бременност с нищо не се мазах; сега също. Бебо ми беше разранил зърната още първите дни и кремът на Лансинох ми подейства вълшебно. И сега ако имам проблеми, ще ползвам него.

# 389
  • Варна
Ааа, Мъхче, никакви такива предчувствия, моля, рано ни е още, въпреки че мога да си представя как ти тежи на теб, хайде аз съм свикнала, от няколко години си нося излишни тежести, ама ти с тоз корем...  Hug, дръжте се още малко, поне в 9-я да влезем.
Бибанка, и на мен води не са ми изтичали  Laughing, но имам спомен, че в някоя от книгите за бременност, която имам, четох, че няма как да го сбъркаш, и в никакъв случай не било като по филмите, да рукне отведнъж, ами си се протичало по малко, но продължително време, тя Сандалка хубаво го е описала.
Сандалка, и на мен много ми хареса Вама Веке, и е съвсем близичко до Шабла, само дето не знам дали ще успеем да се замъкнем това лято до Шабла. Ето ти няколко снимки от там, да те погъделичкам...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
На последната снимка сме аз (в ляво), зълва ми и мъжа и, тук тя е бременна в седмия месец с племенницата, която е вече почти на 3 годинки

Общи условия

Активация на акаунт