ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 27 387
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Да, кошарката е много симпатична в бежовко. Универсална е по принцип. Аз за второ не се надявам, така, че едва ли ще я ползвам пак, но нея си бяхме харесали двамата и за това не я и смених с друга. Аз нали от познат я вземам (с магазин за детски стоки), каза, че е много хубава. Поръчах и столче за хранене от същата серия (рано е, но брат ми искаха нещо да купят сега и за това).
За колежката, хич не я мисля. Ама нещо се възмушавам от такова държание. Ти меко се изказа с това, че не бил мъж, аз друго се сетих, ама е цинично  Laughing Аз веднъж съм го виждала, стори ми се свестен човека. Както и да е, да се оправят.

# 406
Момичета -кокичета ,здравейте Simple Smile
ЛипсвАх 3 дни ,че нямах нет,буквално гръм ни удари  Laughing Сега вече съм на линия ,цял ден не мога да ви изчета ,много интересни неща сте писали.
Аз да си кажа ,че от няколко дни и аз си имам коластра.Не знам за хвалене ли е  Rolling Eyes
Искам да ви питам ,дали е възможно втория път да родя без шевове?Изобщо ,задължително ли навсякъде правят епизиотомия или само в нашия град си карат по някаква си школа newsm78  Днес пихме кафе с една позната акушерка и тя ме увери ,че можело втория път при по-едно бебе да съм без шевове.
И друго исках да питам ,дали според вас е вярно ,че вторите деца са по-едри Crazy Crazy На пина бебето много голямо ми се видя ,не знам моето колко ще излезе  newsm78 newsm78

# 407
  • Зеленият рай в сърцето на България
М*мка му.  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
Писах, писах, писах и поста се затри.

# 408
Здравейте момичета,много се радвам за М-tina,че са я изписали,тйкмо ще може да се повъзстанови докато изпишат бебоците.
Аз днес имам ужасни болки ниско долу и контракции получавам и нищо не ми помага от илачите,ако и тази нощ продължи така утре ще се обадя на доктора.Иначе мен ме викат вече всяка сряда и ми слушат тоновете,но незнам дали ще изтрая до тогава,някой знае ли дали мога да пия друго обезболяващо освен нош-па или да ходя към АГ-то на преглед?

# 409
Терп, Джина, точно това ми мина през главата. Следят се и кръвното и температурата, но се предполага, че трябва да го правят с тяхна си апаратура, която е професионална.

Гърл ин Блу, не знам какво да кажа. Варна е голям град....

Глупи, това е. Счита се за опасно, заради обезводняване.

Данчето, бебето започва да трупа мазнини и 9 месец. Разгледай този линк. http://www.baby2see.com/development/week35.html
1 паунд = 0.5 кг.

# 410
Jalina нали знаеш, че Гармастан при кърмене, задължително трябва да се отмива преди да сложиш бебет на гърда. Лансинокс ще ти спести това, той е безопасен и няма нужда от отмиване! Това го казвам в случай, че се колебаеш какво да купиш като ти свършат мострите  Peace  bouquet

# 411
Да, голям е, уж, но това не им пречи да си искат. Онзи ден като дойдоха от бърза помощ като направих кръвоизлива от носа, поискаха ми ножица, че нямали с какво да си отрежат бинта, та хазяина донесе от тях.  ooooh! А пък линейката така друса, че ако тръгнеш с нея към АГ, ще родиш в нея от дундуркането  Laughing

# 412
нали до 15-ти трябва да се занесат болничните

Иве, болничният трябва да се подаде в НОИ до 15-то число на следващия месец, така че няма да е проблем.

# 413
  • София
Значи сега, аз, като си занеса болничния на 12ти /самият болничен ще датира от 10ти/ да очаквам пари към края на юли? Ужас Crazy

# 414
Болничните се мотаят ужасно много. Имайте предвид. На мен все още не ми е изплатен болничен от април месец (период от 10.03. до 10.04.), а имам занесен и още един (за м.май) който пък хич не знам кога да го чакам. Да не говорим пък за юнския. Днес звънях в НОИ и от там казаха, че болничният ми за м. април, който е занесен в НОИ съвсем на време от счетоводството ни, все още не бил разглеждан ! Уж тези дни щели да го подложат на разглеждане и ако бил точен, да го изплатят. Кога - никой не казва. Направо съм отвратена  Sick

# 415
Вземете си ПИК код за сайта на НОИ.Може да се следи цялото движение на болничния.

# 416
Аз точно с ПИК си следя болничните и всичко си ми излиза подробно. До сега нямам забавен болничен освен първия, но там си беше сбъркан и го връщаха няколко пъти.
Близначе, по мои сметки, трябва всеки момент да имаш превод. Евентуално или утре или в четвъртък, понеже от НОИ само тези дни пускат преводи.

От 3в1 далаверата е да се играе с 12 стика точно веднага след полунощ. Ако тогава нищо не спечелиш до 00:30 по добре си лягай. А кошницата едната я спечелих точно след 00:30, а другата от тази сутрин малко след 6:00ч. Само дето едната не е за мен, че я спечелих на приятелка с номера (отново) и е редно едната поне да си е за нея.
А сайта на 3в1 в полунощ винаги забива, така че си е жив късмет да се целне нещо.

# 417
Гледах едно изказване на представител на НОИ, който каза, че болничните се изплащат с 1 месец закъснение - ако ти е от м.април ти го изплащат в края на м.май, ако ти е от м. май от в края на м. юни и т.н. При мен, за сега не е имало забавяне, забелязвам че си спазват схемата, но и винаги ми изпращат СМС за преведеното обезщетение.

# 418
Аз също си следя с ПИК-а нещицата из НОИ. Гледам, че болничния ми е внесен и се обработва в момента, не знам кога ще го изплатят, като изтекат 45-те дни ли?  newsm78
Агнесанка, благодаря за инфото. Спечелих портмоне, не знам за какво ще ми е, с какво ще го пълня и него. Замислих се, че с този 30 дневен срок за доставка, кой ще го получи, аз тогава трябва да раждам, най-късно  ooooh!

# 419
Носят доста бързо нещата вече. Едно портмоне ми го донесоха за седмица, но вече не играя за портмонета, че и без това не ми харесват.

Ново портмоне било на пари  Hug при мен подейства  Mr. Green и ще си имам нов абсорбатор за новата кухня  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт