ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 26 964
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА

Днес M-tina е станала горда мама на две момченца - Стефан и Николай! Героите са с тегло 1950гр. и 1900гр. Мъниците са в кувьоз, родили са се естествено, мама е уморена и изпитва леко неразположение. От сърце й желая бързо възстановяване и скорошно прибиране на бебоците вкъщи. Честито, мамче!   bouquet

# 76
Хайдеееееееееееееее номер 2 Simple Smile

Честито на мама  М-tina Simple Smile Да са и живи и здрави бебоците и бързо да се прибират вкъщи... Много хубаво ми стана Simple Smile

# 77
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ееееее честито M-tina да са здрави и бързо да се прибирате вкъщи,а на теб бързо възстановяване  Hug
направо ми стан много кеф и пак не се стърпях и се разплаках....... Embarassed

# 78
Честитооо!!!!
Леле започна сеее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз тъкмо влизах да напиша как си живея сякаш никога няма да родя Simple Smile
Бързо да растат бебчовците! Момичета не мога да повярвам, развълнувах се много.
Бемол, после М-тина   bouquet
Прекрасно, ставаме мамита една по една, не е ли най-прекрасното нещо на света това!

# 79
Честити юнаци, М-тина! Да са ви живи и здрави! Ти си герой - 2 броя нормално родени! Simple Smile Бързо възстановяване на теб и наддаване на малките, че да се призбирате вкъщи!   bouquet

Благодаря за загрижеността, момичета.  Hug Важното е, че сме добре с бебчо.  Praynig Не съм правила резки движения, не съм се изправяла рязко, не съм стояла на слънце, нямала съм симптоми за високо кръвно. Това, което правих е - изчистих клетката на Зайко, после поизметох с метличката наоколо около нея, понеже беше разхвърлял боклучки, отидох до банята да си измия лицето и носа и до там. Ако хазяина го нямаше, може би сама щях да извикам бърза помощ, защото не можах да я спра. А и да бях, пак трябваше да отида на лекар, понеже със сигурност при рязко движение щеше пак да тръгне.
Весе, знам защо казваш за добро, понеже преди години, баба ми, Бог да я прости, беше направила кръвоизлив от носа заради високо кръвно, но лежа в болница след това. Та за това и аз си се поуплаших, а и повече се притесних за бебчо (може тъпо да звучи, понеже е от носа, ама все пак).

Много ми стана мъчно за августовското мъниче.  Flowers Rose Flowers Rose

# 80
  • София
Ох, и аз се разплаках! Толкова се  вълнувам!!!

Честито на мама Марти, да са живи и здрави и тримата! Да наддават бързо и скоро-скоро да се гушат у дома! Марти, ти си герой с това нормално раждане! Прегръдки, бързо възстановяване, а и имената са прекрасни!!!  Two Hearts family

# 81
Честито Марти   bouquet Да са ти живи и здрави синовете  Hug Герой си!

# 82
Честити рожбички на М-тина ! Да са живички и здравички, с огромен късмет в живота ! Мама бързо-бързо да се възстанови и я чакаме тук да разказва   bouquet  

Мъхеста...стискай крака, че и ти с близнаци...Simple Smile

# 83
Честити рожбички на Мартина Да са живи и здрави за гордост и радост на мама,тате и всички,които ги обичат   bouquet  bouquet  bouquet

И аз много се развълнувах , наистина се почнааааааа Hug Hug Hug

Много тъжно за августовското бебенце  Sad... нямам думи ..

# 84
Аз пак да си напомня, за на който му се гледа  - тази вечер 22.50 (след 10 мин.) по ТЛС - "Всяка минута се ражда нов живот".

# 85
Ехааааааа,Честити рожби,да растат живи и здрави и мама бързо да се възстанови.Леле момичета,на шега на майтап -май се започна вече.Дано само хубаави новини да се чуват тук.

# 86
Честито на мама М_тина!!!Да са живи и здрави бебоците и бързо да заякват,че мама да скоро да си ги гушка!
Ох,ама айде да се свършва вече,че то моята чувствителност вече не се издържа.И преди си бях такава,но сега просто минавам всички граници!Ето пак се разплаках при новината за още едно раждане.А като се замисля съм от първите в юлките и това значи,че и моят час наближава! Shocked

# 87
Честито Мартина  Hug Да са ти живи и здрави бебоците и много радости да носят. Майка героиня - нормално раждане на близнаци  Hug Наистина много ти се радвам. Желая ти бърза възстановяване и скорошно прибиране у дома с двама хубави пухкави юнака.

# 88
 newsm68 Олеле, и аз се разплаках, ние имаме един и същ термин !!!

Мартина, да ти са живи и здрави и много да те радват Hug
Мами, стягайте се, почва бебовалежа  newsm68

# 89
  bouquet   bouquet   bouquet M-tina , честити рожби - да сте живи, здрави, щастливи и мнооооого да ги слушате с тати Grinning

Общи условия

Активация на акаунт