ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 27 387
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Много ви благодаря, сладурки Hug
Дано да бъде разумна и както казвате- да има желание да учи.
Толкова съм развълнувана, че чак и на мъжа ми проговорих, а от вчера не разговарям с него, но ще ви разправям после Laughing

# 316
Мисти, ние имаме на чико, но е бял. Не знам дали се води ескпрес или не, но мери бавно, може би за 2 мин. Знам също, че като започне да им отслабва батерията също започва да мери по-бавно. Аз нов термометър няма да купувам, ще ползваме старият и дано не ни се налага. Със сина ми толкова температури сме минали, че вече и без термометър познаваме колко е температурата.

Сандалке, страхотно си описала всичко.

Момичета, моля ви стискайте много палци, намерих си любимата количка в ибей на супер ниска цена на търг и остават 2 часа. Стискайте палци да спечеля и то за малко пари Simple Smile

# 317
  • София
Глупи, дано това да е твоята количка, стискам палци Peace
Моята кума е много доволна от този термометър:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8322&cat=37
Аз лично, дано не се налага често, ще ползвам живачен.
Мъжа ми ми обяви, че от утре започва ремонт вкъщи Shocked /ремонт е силно казано, но ще слагаме климатици, трябва да се шпаклова спалнята и да се боядиса целия апартамент/. Всичко това трябва да се случи за 5 дни, защото после ще пътува. Понеже още съм му ядосана, даже и не ми се дискутира. Утре ставам и в 7ч. излизам, каквото ще да прави.

# 318
Здравейте, мами!
Мисти, ще му отворя аз, ама като му дойде времето, нека си поседи до когато трябва Simple Smile Пък и тя малката нищо не ще, ни братче, ни сестриче, ни братвовчедче  ooooh! Щяла да му изяжда бонбоните, моля ти се.  Laughing
Джина, да ви е честито!
Глупи,  Praynig
Сандалче,добре си се завърнала!Искам да ти кажа,че след всеки твой пост си мисля едно нещо:какъв късметлия е мъжът ти с жена като теб и колко щастливи са децата ти с такава майка.За мен би било голяма чест да те познавам лично!
Подкрепям Peace
Сандалка, супер си го обяснила, ама аз както съм със свеки, едва ли ще ми се получи. Днес даже ми се нацупи, понеже съм я режела цял ден. А пък на мен много ми идва на всяко мое действие да пита какво правя, до къде съм стигнала, какви дрехи прибирам  ooooh! Ми не обичам да давам обяснения за всичко, пък когато правя нещо да ми висят на главата направо полудявам. Мрън.
Руми, и аз получавам контракции, неболезнени за сега. На мен докитата ми казаха да пия магнезий докато вляза в деветия, понеже тогава започвали подготвителните. Консултирай се с твоя. Моя приятелка го пи до края на бременността.
Бихайнд, отчети се, моля!  Simple Smile
Агнесанка, на мен нета с тая игра на 3 в 1 ми забива  Crossing Arms Да почерпиш по една виртуална мелба от ваучера! Stuck Out Tongue

Термометър взех обикновен електронен за АГ, пък после ще взема по-хубав, че не знам ще ми го върнат ли тоя.
Секцио или нормално, надявам се на нормално, макар, че с тоя никакъв праг на болка ще ми се отели вола, но всеки ден се моля мъничо да ми е жив и здрав, пък мен кучета ме яли.

# 319
  • София
Ехааа, Джине, голямо честито!   bouquet
Голям празник си е това, не ще и дума! Следващият голям празник ще е чак в 7 клас, тъй че дотогава имате много време да се радвате и на детството Wink
Сподели, кое е училището?

Сандалче,добре си се завърнала!Искам да ти кажа,че след всеки твой пост си мисля едно нещо:какъв късметлия е мъжът ти с жена като теб и колко щастливи са децата ти с такава майка.За мен би било голяма чест да те познавам лично!
...
Ух, че си сладкиш сладък, Гифт  Hug Благодаря за така ласкавите думи! Но не заслужавам. Аз съм една обикновена човечка и по-скоро е обратното - АЗ съм тази, извадила късмет, че попаднах на невероятно отдаден мъж и разумни деца (козирози). А има какво да ми се връща в този живот, та сега с бебето сигурно и това ще стане  Laughing
А иначе, за запознаването - аз отдавна искам да го направим, ама... как ще стане с тези различни градове и бебета...  Thinking

# 320
Моя термометър,така де,на Йоан е този
http://www.marvi.bg/quiko-strict-digitalen-termometar-2575.html Проверих го няколко пъти,безгрешен е  Peace

# 321
Здравейте,аз се включвам по никое време,но имах проблем с мишката,спря да се движи и днес купихме нова,че сега успях да се добера до компа от малкия.Виждам,че Бемол е писала и Марти също,но момичета няма ли да си пишем и след раждането,то вярно няма да имаме много време,но си мисля,че е хубаво и след това да си споделяме радостите и болката.
Вени добре,че си повдигнала въпроса за педикюра,че и аз си направих скоро,но ще си изстрия лака след като се налага.
Помпа не съм си купила още,ако ми се наложи,ще поръчам да ми донесат,защото предния път много си нараних зърната с помпата и за това съм малко резерве.
За термометъра знам,че предпочитат живачния.

# 322
Цитат
Бихайнд, отчети се, моля!  
Hug oтчитам се все още 2в1 без признаци за раждане  Laughing Бебка рита ли рита, чудя се от къде намира място да е толкова активна все още. Утре съм на преглед и се надявам док да каже, че момента е дошъл  Grinning Гледам, че и на теб малко ти остава, 35 дни- нищо не е  Peace и моята племенница й разказваме, че ще бъде кака, но тя е още малка и не разбира, със сестра ми се смеем като си ги представим как едното ще реве и другото подир него  hahaha
Джине, браво на детето, все така поводи за гордост да ти дава!
Имам едно питане за термометрите- обикновен живачен може ли да се ползва? Имам и два дигитални, но те хич не мерят като хората и трябва ли да е специално детски? Този на Чико хубав, ама 76 лв няма да дам за термометър, честно.

# 323
Бихайнд, радвам се, че още не си се "окотила".  Hug
Ами нищо не е, то и аз така казвам  ooooh! Явно само на мен си ми е добре така 2 в 1, като слушам как почти всички сте готови за момента и как ви е "писнало" да сте бременни, направо не знам. Това шубето голям страх  Laughing
Твоята племенница на колко е? Моята е на 3,5 год., ама да ти кажа, баш си разбира детето Simple Smile
Аз живачния го счупих миналата година и си купих с галий, уж по-безвреден бил. Та понеже в нашето АГ трябва да носим 2 бр. термометри - 1 за бебо, 1 за мама, мисля дигиталния за него, галиевия за мен. А тоя на Чико верно ли толкова струва?  ooooh! По-добре нещо от И-бей да се поръча.
П.П. По TLC дават "Моето 300-килограмово тяло", ако някой се е депресирал от качените килограми, погледайте малко и ще ви мине  Crazy

# 324
Ако някоя от вас знае лек за болките в ставите да казва спешно, вече не се търпи, лявата тазобедрена имам чувството, че съм като стара баба, и през нощта и през деня вече боли.
И имам един въпрос, към мамите дето са имали скоро деца, какво мислите за термометър марка Чико от тези които мерят температурата веднага /говоря за термометър за детето, не за въздух или вода/.  Ето този
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7245&cat=37

Имам го - след 4 неуспешни опита с термометри, този се оказа железен!!!! Мн съм доволна от него!

Този на Куико, който Ахи е показала, след като започне да му пада батерията (поне при мен и при зълва ми беше така) започна да дава отклонения от почти 2градуса...което си е много  Crazy

# 325
Благодаря ви за стиснатите палци момичета, нищо не стана с количката. Оказа се, че за Ибей имало програма за наддаване Simple Smile Поне го прецакахме този да плати повече Simple Smile

Моето човече ще ми продъни корема от ритане и то трети ден. Дано поне днес ме остави да спя Simple Smile

Лека нощ на всички

# 326
  • София
Gina L., защо "фундаментални", на какво да са фундамент? Ако се интересуваш по-специално от нещо, което аз обсъждам, мога да отделя време да намеря източника. В интерес на истината за някои неща не е нужно да търся, знам къде съм го чела, но не мислиш ли, че ще е супер тъпо да давам линкове при всяко включване за каква да е тема? 
Сандалка, при евентуален мастит антибиотиците, които обичайно лекарите изписват, са съвместими с кърменето (Gina L.  Wink , чела съм го от д-р Хейл, - лекарят, който има най-пълния и подробен справочник за медикаментите и кърменето).
 А за цеденето ти си си усещала гърдите и си знаела какво правиш, явно и ефект е имало, но в общия случай по-дборе да не се прави така, защото гърдата лесно може да се травмира. Самата гърда се масажира нежно и безболезнено, но за да излезе мляко не се разчита на натиск там, а отпред, зад зърното (без да се докосва самото зърно).
behind blue eyes, ако искаш  обикновен термометър, защо не пробваш със спиртните (червените)? Мен живачния ме притеснява, заради рисковете, ако вземе, че се счупи.

# 327
  • София
Добро утро момичета!

Събота и неделя моята приятелка беше в нас и така съм се наприказвала, че сега нищо не ми иде в главата.
Днес съм на зъболекар, да ми стискате палци.

Маги честито на малката !

# 328
Добро утро!
Агнес, когато разбереш нещо повече за марката термометър сподели моля  Praynig
 ooooh! съвсем вече не знам какво да правя с прословутия термометър, не ми се дават 50 -100лв със сигурност, glorybg доволна, Gina не, освен да взема да пусна анкета, аман се каза, Quiko Strict и там така един е доволен друг не, вече идея си нямам какво да правя.
Миналата седмица се счупи един у нас, за въздух, уж спиртен, ама не знам защо вътре течността миришеше на нафта и така боядиса кърпата с която бърсах, че и след като я изпрах има червени петна, та не искам да е  спиртен.
girlinblue182 право си е детето, а и не само бонбоните, и шоколадите ще трябва да делят  Laughing

# 329
  • Бургас
здравейте момичета, докато ви изчета пак стана никое време Simple Smile

Бемол, моля те споделяй повече, а не се сбогувай с нас, с раждането не идва края на нашите темички, а просто се местим в раздел "родени" Simple Smile

Глупи, има си тактика при наддаването за разни предмети, попринцип се наддава в последните секунди и то няколко пъти един след друг...аз нали си спечелих количка от ибей Simple Smile Тия дни спечелих и чадърче и чанта за количката Simple Smile

Та да си кажа за количката, пристигна, всичко е 6 точки, само дето са забравили дъждобрана да ми пратят, сега ще си търся някакъв универсален че тия които са си оригиналните за тая марка струват майка си и баща си Simple Smile Кошчето което е за кола се водеше като подарък към количката и понеже бяха писали че е ползвано от 2 деца беше по-захабен плата, та аз го свалих вчера то е като калъфка и днес мисля да отида на една шивачка да ми скрои ново такова калъфче и ще стане като чисто ново кошче за новородено Simple Smile Хубавото е че този модел кошче е подходящо да се монтира и на количката, само трябва да се купят едни адаптори Simple Smile
Иначе спечелих и един търг за чадърче оригинално на марката защото тук са много скъпи) обаче приемат само банков трансфер, а ако реша от тук да им пращам пари ще ми одерат кожата и ще излезе чадърчето все едно че съм го взела от тук на същата цена....та сега се чудя на кой познат който е в Германия да му кажа да го плати и да му пратя пари по пейпал Simple Smile
Спечелих и една чанта за количка, от тези които се водят за повиване, вътре с разни джобчета с лепки, термо калъф за шишета, подложка за повиване и т.н. И то на много по-ниска цена от реалната й Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт