ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 26 982
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Преборих го това пране 1ironing Grinning,зор ми е,защото сега гладя седнала и се чувствам като джудже пред масата.
Пеперудке,магнезият не пречи на желязото,желязото пречи на организма да усвоява магнезий,така че хемоглобинът ти сигурно е добре,просто не си получавала необходимата доза магнезий,но то вече няма и значение,щом ще го спираш.
Мисти,ти като градински охлюв,бе Grinning Hug,ние се чудим запека как да сборим...сещам се единствено за смекта,нея я дават на бебета,ама дали ще ти помогне... newsm78
Гърлинблу,разбира се,че не е лоша,щом си останала при нея,а не си се върнала при родителите си HugТе и майките понякога се изказват неподготвени,или ни дразнят,но са си нашите майки и е друго,не се впрягаме.
Ау,диети не ща да чувам,навремето страдах от анорексия и съм се нагладувала за два живота напред.Много обичам да си хапвам и по кръчмички,и сладичко,предпочитам да се поизпотя на стадиона и после да се наплющя с чиста съвест,отколкото да гладувам.Както казват-спортувам,за да ям,а най-много обичам да си угаждам в добра компания  Laughing lalalala
Моргана,като нищо могат да ти изтекат на пътя водите,то нали няма предварителни симптоми,еми какво,5 минути срам  Embarassed и после айдеее- в родилното,четох,че на една юнска мама и се е случило насред пешеходната пътека Grinning

# 571
Пеперудке,магнезият не пречи на желязото,желязото пречи на организма да усвоява магнезий,така че хемоглобинът ти сигурно е добре,просто не си получавала необходимата доза магнезий,но то вече няма и значение,щом ще го спираш.

thumbsup thumbsup thumbsup

И аз тези дни мисля да започна с прането и гладенето, все ми се струва, че е рано, но нещо нямам търпение  Grinning Grinning Grinning

# 572
Мисти, и аз много искам да видя абитуриентски снимки на Ивета, ама профила ти във Фейсбук не го виждам. Може ли да сложиш в снимката или другаде, тъй де, поне 2-3 по- официални снимки да погледам и аз?!  Flutter

Мене също ме е страх от това изтичане на водите. За пред хората срам, пък в къщи ако шурне по килими и кресла...  ooooh! не знам. Ох, да минава някак си туй раждане и да се свършва, че аман!  Confused

# 573
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Пеперудке, Сорбифер пия  Peace Преди това пих и други, но явно не бяха за моя организъм. Иначе съм сигурна, че докито ще ти каже да спреш магнезия в 9ти месец. Ако го спреш на своя глава, няма да сбъркаш също  Peace

# 574
Ух, до сега се борих със заека да му изрежа ноктите. Ама на, търтей, ветеринаря е в съседния блок, ама аз що да отида до там, та се помъчихме двамата... Накрая имаше един мъничко набит  Embarassed

Флай, аз останах във Варна, но поради други причини, така или иначе тук реших да раждам, на село няма какво да правя. Пък иначе свеки си има къща, аз си останах в квартирата и си плащам наем, не исках да се нанасям при нея. В началото ми се стори ОК, но после малко разума като ми дойде се замислих, че хич не е вариант. Та сега тя е при мен, ходи до тях само да нахрани котката. Тя котката беше на моето момче, но по квартири не я взехме, че да не плащаме мебели после. А сега не я вземаме, защото не е ваксинирана и не смея да съжителствам с нея.
А иначе, колкото и детинско да прозвучи, искам мама да е при мен, но тя работи, а не ми се ще да се пенсионира и да дойде, това също не е вариант. И така. Времето и бебо ще покажат как ще се развият нещата занапред.

Аз днес изпих последното хапче магнезий и мисля да го спирам, доки каза 6-ти, 7-ми, ама да купя цял блистер за 2 дена, няма. Пък дано да няма ексцесии.

За водите и аз като Пина, пред хората срам, пък вкъщи наводнение  ooooh! Но нищо не можем да направим по въпроса, така че каквото дойде.

# 575
Пеперудке, Сорбифер пия  Peace Преди това пих и други, но явно не бяха за моя организъм. Иначе съм сигурна, че докито ще ти каже да спреш магнезия в 9ти месец. Ако го спреш на своя глава, няма да сбъркаш също  Peace

И аз пия Сорбифер, по двечки на ден  Peace
 Hug Hug Hug

# 576
  • София
Здравейте  Hug

Аз днес бях на консултация и тонове в Щерев. Всичко е наред, плацентата 2-ра степен ми казаха днес, ама девойката нещо много дребна 1950 гр. А пък и за дата за секцио говорихме, заради първото секцио и да не ми се преразтегне матката датата трябвало да е макс 15 дни назад, а не макс 10 както при първо секцио, та от 29-ти юни нататък ми каза да избера дата, аз за сега съм се спряла на 4-ти, че е четвъртък, да не е петък все пак преди уикенда, а е един от последните възможни дни, то 5-ти е последният възможен, да стои колкото може повече...другата седмица съм на консултация с кардиолог и анестезиолог за раждането, изследвания, трябва да си взема направлението, добре че вчера и днес купих всичко от списъка, а как се притесниииих...дано този път всичко да е наред с операцията...и като е след 1 месец секциото точно дали девойката ще стане 3 кг. То първото ми дете се роди 3030 гр, аз съм била 3000 доносена и мъжът ми съвсем доносен 2700, та е нормално да е мъниче, ама чак пък толкова...

Обадиха ми се и за количката, пристигнала е и довечера ще ходим да я вземем и кошарката също Simple Smile Ще снимам после Simple Smile

Някой беше писал за Судокрем, аз като пазарувах вчера от аптеката казаха, че вече нямало да го внасят Sad, нещо по договора между производителя и вносителя не било ОК, та ми препоръчаха някаква си "Павловича мас"  дето струваше 8 и нещо, ама били много доволни от нея, знам ли го какво е това нещо, ще пробваме и ще видим  newsm78 Другото ново 20 за мен е, че вече продават Инфакол в България, та си купих да имам.

Мисти, какво се връзваш на тази твоята свекърва, не й обръщай внимание, и на мен само ми казват, че съм се разхубавила и как може да е момиче, ми момиче е, всеки път ни го показва девойката, не е от най-срамежливите Simple Smile))))) Споко Simple Smile

Аз ще си слабея на 90 дневната, с нея свалих 10 кг след първата бременност, другите 20 с диета от диетолог преди това, но зациклих на +10 и добре, че беше 90 дневната, много добре ми се отрази. Въпросът е кога ще я започна, ако пак нямам кърма сигурно месец-два след раждането, ако имам, зависи от детето и кърмата, надявам се да е по-скоро, но ако не мога, когато-тогава, все ще ги смъкна гадните кг., този път няма да се целя в под 60 както предния, само до 65 Simple Smile)))

Аз пия магнерот 3 пъти по 1 като съдоразширяващо, заради кръвното, т.е. да пречим на прееклампсията да се проявява, отоци да чукна на дърво нямам, крампи откакто го пия също, кеф, кеф, кеф, но желязо не съм пила, хемоглобина ми е 129, пия обаче и витамини от 2-3 седмици, в тях сигурно има желязо, пия и допегита за кръвното и това е.

Ей, каква банда се събрахте за ОБ, ние с предната отчетна така бяхме за ТК, засичахме се по коридорите, в реанимация, в стаите имаше, беше голям кеф, а ние се познавахме и на живо от срещите (които така и не си направихме с вас досега Sad , много сме несериозни, ей:)), на мен лично ми бяха голяма подкрепа като започнах да вдигам температура, вярвам, че ще си изкарате добре там престоя Simple Smile

# 577
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ива, Инфакола отдавна се продава в България/поне до преди 2год. и половина/. Чувала съм, че българския Инфакол има различна съставка и запича детето, но пак казвам само съм чувала. Аз го пробвах на Марти като имаше колики и наистина си го запече - дали съвпадение или не, не зная  Peace

Пеперудке, значи хемоглобина със сигурност ще ти се е качил. Сорбифера за мен си е магическо лекарство  Laughing За нула време от 88 ми го качи на 94.  Hug Hug Hug

# 578
Привет момичета! Много сте изписали, голям зор докато ви прочета  Simple Smile

Катенце, радвам се - аз рядко срещам адашки Hug
Мисти, за този проблем помагат много и бабините илачи - нишесте (или брашно), разтворено във вода или оризова вода. То нищо чудно и аз да прибегна до този лек утре-вдругиден, че малкият е прихванал някакъв стомашен вирус и като знам как не пропускам вируси да минават край мен без да ги уважа...
И аз от няколко дни имам доста силни болки ниско долу и доста се бях зачудила дали не съм се разраждала, че при предната бременност от момента, в който получих болки и разбрах какво е контракции до раждането минаха 4-5 часа #Crazy А нали бях до преди няколко дни на работа и не съм готова с нищо, ама с нищо. Пък и ми е рано, си мисля, настроила съм се за началото на юли, ако може...
А иначе за болницата - в отбора за Тина Киркова съм и аз, пък да видим как ще бъде newsm78

# 579
Здравейте момичета, аз днес се наспах. През нощта нали валя и този дъжд ми подейства прекрасно.
Ходих да си взема 45 дневният болничен и пакме изнервиха в тази болница.
Има една акушерка дето все се прави, че много знае и се държи арогантно.
Даде ми и всички документи за раждането, та мисля повече да не ходя там.

Има ли някой за раждане в болница Надежда, да си намеря и аз другарче.
На мен колебанията ми бяха Тина Киркова и Надежда, но везните се наклониха към Надежда.

Хайде хубав и слънчев ден на всички

# 580
  • София
Има ли някой за раждане в болница Надежда, да си намеря и аз другарче.

Моя милост, само ще видим за кога ще ми насрочат секциото. Вероятно ще е още около 20ти този месец. Твоят термин кога е?

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 15:26 от Мъхчето

# 581
Пина качих малко в снимка.бг. Гледам срам ви било, да не изтекат водите насред пътя, мен пък предният път всичко беше като по учебник, първо контракции сума ти време, после води и тогава раждане, и не знам какво е първо водите после останалото, та нито ме е страх нито ме е срам от това, по-скоро ме е страх от контракциите, че много боли  Embarassed

# 582
Кате  и при нас пък Инфакола действаше добре.Не е имал запек,но аз бях предубедена ,защото това май са най-масовите и най-евтините капки и хич и не щях да чуя за тях.Хвърлихме се първо на Колийф ,с някаква жива бактерия ,30 лв бяха ,свършиха за 5 дни и пак си имаше колики детето.Аз моето го церях с бял шум ,пусках му сешоар ,но като дойде време за такива терзания ще споделя по-подробно Laughing Laughing

Иве,много мерси за инфото за СУдокрема.Да знам ,да се запася,,че това според мен е супер за подсечено дупе.Направо 2 големи опаковки ще си взема аз,то май няма срок на годност.И този път не мисля да мажа на всяка смяна на памперса,та дано ми стигне за 7 ,8 месеца.Тая мас,дето казваш ,била македонско нещо си и затова автоматично отпада ,няма да купя Crossing Arms Crossing Arms

Мисти,аз не съм се разхубавила хич ,но 99 % момче чакам.Да не ти пука.Мойто свеки ,като тази на Близначето мисля беше ,хич не пита за бебето.Но съм й  казала ,че на 100 % ще идва след раждането да ми помага за голямото дете.Не остана очарована ,но 10 дни ще устискам някак си .Сега ги ччакам да подговорят за името ,за болницата и т.н.,но този път не смеят. Whistling

Аз утре съм за болничен.Мъжо ми сервира ,че на 16 юни сме на сватба ooooh! Пак излишни разходи ,ами и голям проблем - каква ше е тази палатка ,дето ще ме обхване не знам. ooooh! ooooh!

Аз пък се надявам да ми изтекат водите ,защото това е единственият сигурен признак за запчване на раждането.КОнтракциите все може да са нерегулярни,болки все някакви си имам,но друго си е води кат плиснат - ще се ражда  hahaha Предния път даже не си видях водите ,изтекли са ми ,но аз нали бях с епидурална и не съм и усетила.Сигурно затова не съм видяла цвета им,дето толкова се притесних снощи.
Мен вече почнаха да ме питат ,защо още не съм родила #Cussing out #Cussing out

# 583
И водите не са много сигурни. Може да изтекат, пък да родиш след 2 дена и само дето ще висиш в болницата  Confused

Мисти, видях. Много е хубава, но тя по принцип си е хубава. И с каква роза в ръка, чантата е много модерна тази година, май. Едно време портмоне им викахме, сега клъч се казва  Thinking Само дето баш снимката в цял ръст е с главата надолу, ама нищо, другите гледах.

# 584
Да се похваля, имаме резултат от матурите БЕЛ 5,18, Английски 5,61 Уф, верно е с главата надолу, ама не знам защо това с обръщането на снимката не работи.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 15:50 от mysterious

Общи условия

Активация на акаунт