ЮЛЧЕТО расте ли расте, а на мама все й се яде. - тема 27

• 26 986
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Честито! Хубави оценки!   bouquet

# 586
  • София
Мисти, много е елегантна, браво, за хубавото си знаем, нали сме адашки  Laughing...хахахахаха, сега видях, толкова мрънка за момичето, мързелива била, не знам си каква била, ти такива оценки по български и английски мож' ли изкара Simple Smile))))) Да са й честити и да я приемат каквото и където си пожелае, има шанс с тях и още как, браво!!!!

Кате, то моето инфо е от преди 4 години, затова не знаех Simple Smile Тогава от Англия се поръчваха, а Колийф и ние сме давали и Еспумизан и какво ли още не, ама нямаше особен ефект, май най-много от БиоГая се влияеше човечето...

Данче, ако има някъде купувай, незаменим е, ако намеря и аз и аз ще взема, но там нямаха, а са много заредени, затова взех туй македонско чудо (имаха още 2 други вида македонски), пък дали е хубаво знам ли, ще го видим...аз още имам 1 опаковка Судокрем от Стани, годен е до 2016, ама го ползваме за него, ако нещо не се е избърсал като хората в детската градина и му се зачерви дупето, та няма и бебето с него да мажа, не ми е хигиенично...

# 587
Misty, голяма кукла тая твойта Ивета! Пу-пу! Браво за матурите!  Peace
Пък за водите, не ги мисля толкова, колкото болката и не дай Боже шевовете. Искам упойка  Sad
Данче, какви глупости говориш, виж каква си хубава, лъчезарна! Не казвам, че е от бременността, защото съм на принципа, че на хубав кон и скъсан чул да му сложиш, пак си е хубав!  Hug
Аз не съм се разхубавявала със сигурност, нищо, че чакам юначе. Бях спряла да се гримирам, защото нямах желание, сега уж почнах и пак ме питаха: Защо си така бледа?
Ми такава съм си, какво да направя, да сменя номера на фон-дьо-тена-а ли, ааамаха  Crossing Arms
Ивка, ще наддаде детето, не се притеснявай! Важното е, че сте добре!   bouquet
Мъхче, радвам се, че се появи, че мамите с близнаци като зачезнете и се стресирам.
Бихайнд, свиркай и ти!
Какви групички се заформихте софийските мами, ха дано се засечете Simple Smile
И аз се надявам да се засечем с някоя варненска мама Simple Smile

# 588
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мисти, браво за хубавите резултати  Hug А Ивета е просто страхотна  Peace Пу-пу! Много лъчезарна и позитивна  Simple Smile

Иве, и при нас БиоГая-та действаше. Ние поръчахме Лефакс от чужбина и той ни помогна много. Сега пак ще помоля леля ми да ми прати няколко шишенца за всеки случай. с Марти една мама, от отчетната ни, ми даде и просто детето изведнъж спря да плаче сутрин.

Данче, и ние процедирахме точно така - първо започнахме с Колийф/наистина свършва за 4-5 дни, а струва, колкото един пакет памперси  ooooh!/ и след това минахме през всички останали. Определено си е до организъм  Peace

# 589
Мъхче, аз съм чак за 20 юли.
Надявам се да родя по-рано, но със сигурност ми е прекалено рано 20 юни Simple Smile))

Мисти
, страхотни оценки, умница си отгледала Simple Smile

Момичета интересна тема подхванахте с тези капки за колики. При нас с Марти беше ужасн, колко рев му удари това дете само ние си знаем. Минахме през еспумизан, колийф, инфакола и накрая ни мина с някакво българско за 6 лв ама не си спомням как се казваше. Т.е или мина от него или просто си му дойде времето да му мине. Такова реване беше, съседката даже питала педиатърката ни, че я познава какво му правим на това дете та толкова реве. А се кърмехме изцяло, а уж кърмените бебета нямали колики.
За подсичане на мен фаворит ми е крем здраве. Това чудо лекува всичко.

Аз изпадам вече в голяма паника, не ме е страх от нищо, но не искам да съм сама. Мъжа ми иска да ходи с детето при свекъра и свекървата на село за 1 ден с преспиване и мисълта да остана сама ме ужасява. А и те как може да го карат, като знаят че малко остава... въпреки е май не знаят кога ще раждам Simple Smile На сестра ми и изтекоха водите 4 дни преди да влезне в 9 месец и то без да има никакви симптоми преди това и може би затова толкова ме е страх да не оставам сама.

girlinblue182
какво е това 3 в1 от което пазарувате?

# 590
  • София
Флай, да, аз също съм чувала, че означава наближаващо раждане, но никак не ми се иска, много рано ми се струва и се надявам да устискам още поне 2 седмици.

mysterious, за разстройство безотказно и  много бързо действа да изпиеш 1-2 зърна боб, добре измити, сурови. Пиеш ги като хапче и доста бързо има ефект при повръщане и разстройство.

# 591
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Терп, не те пускам да раждаш поне още 3 седмици  Hug Почивай си, още мъничко остана  Hug

Данче, забравих да пиша за белия шум  Laughing Моя като чуеше сешоар или прахосмукачка, надаваше такъв вой, че сигурно през 5 квартала го чуваха  Laughing Хич не ни помогна този метод. И до ден днешен го е страх от прахосмукачката и пасатора, поне със сешоара свикна  Mr. Green Имаше някъде в нета линк с няколко записа на бял шум/вода, гръмотевици, водопади/, само те подействаха, но за много кратко и не винаги.

# 592
Благодаря ви, иначе тя няма да кандидатства с матури, че коефициента е много нисък, но поне се ориентирахме в обстановката. Иначе  terpsyhora не ги слушай какво ти ми раждане, то и аз съм като теб, снощи, ама нямам никакво намерение да раждам, не съм готова, нито съм дочистила, нито съм изгладила бебешките дрехи, нито пък съм докупила някои неща, един лек вирус стомашен не означава, че ще ги раждаме  Crossing Arms отказвам. Това за боба го бях забравила, но сега ще го пробвам.

# 593
  • Бургас
Данче разбира се че има срок на годност...ама щом викаш няма да го внасят мисля да се запася с него Simple Smile Иначе за Павловиччата мас и старата, и новата сега дето излезе на мен ми мирише ужасно лошо и абсурд да намажа бебето си с нея....

# 594
Да се похваля, имаме резултат от матурите БЕЛ 5,18, Английски 5,61 Уф, верно е с главата надолу, ама не знам защо това с обръщането на снимката не работи.

Браво на детето, Мисти. Да си кажа и нашите резултати- БЕЛ -4.75. Биология- 6.00
Дай боже да ги приемат да следват Praynig

# 595
Я кажете някакъв крем за зърна,че този Медела нещо не ме кефи.Че е добър,добър е,ама  седи мазно,пък така ми е супер гадно.И трудно се разнася-това също ми е гадно.Някакво кремче,ама кремче,не мазньоч ,знаете ли?  newsm78

# 596
Аз ползвам на Mustela и съм доволна.

# 597
И водите не са много сигурни. Може да изтекат, пък да родиш след 2 дена и само дето ще висиш в болницата  Confused

Трябва да родиш до 24 часа, за да се избегне инфекция.

Мисти, много добър състав на витамините.

Което ме подсеща, че косата много скоро след раждане започва да пада (последна екстра от бременността) и добрите витамини може и да помогнат този период да мине по- леко.

# 598
  • София
Катенце,  Hug  аз също не се пускам! Да дойде 38-ма седмица, тогава съм ок вече Simple Smile Пък и да взема да си купя необходимите неща, нямам гащи, нямам превръзки, нямам памперси Simple Smile Сега се сетих, ти количка купи ли си? Нали искаше нова?

mysterious , аз се уплаших тъй като имах ужасни контракции- болезнени и силни, но пък нерегулярни, в съчетание с разстройството. А бе, важното е,че всичко отмина и повечето сме още на линия, неродили Simple Smile

# 599
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile

Исках да се включа за коликите и да ви кажа аз какво поръчах от Англия:

http://www.weleda.co.uk/baby-health/chamomilla-3x-granules-15g/invt/207010

Нямам отзиви за как действа, но като цяло много ми похвалиха продуктите на Веледа и в крайна сметка са био.

Ахи, за зърната си взех Лансинох - много ми го похвалиха, без изплакване преди кърмене е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт