Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Какви са мненията за новата тема във форума?
Какви са мненията за детските градини и яслите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията в отделението на Тина Киркова?
Отделението на Тина Киркова предлага стаи с различен брой легла, като обикновените стаи имат 3 или 5 легла, VIP стаите - 2 легла (40лв на вечер) и самостоятелна стая (75лв на вечер). Бебетата са при майките, освен ако родилката не желае да си почива, в който случай бебето се премества в педиатричното отделение. Над всяко легло има таблет (като телевизор), който се захранва с жетони и може да се използва за телевизия и интернет.
-
Какви са мненията за новата тема във форума?
-
Какви са мненията за детските градини и яслите?
-
Какви са мненията за здравето и болестите на децата?
-
Какви са мненията за качеството на медицинските услуги и компетентността на лекарите?
,зор ми е,защото сега гладя седнала и се чувствам като джудже пред масата.
,ние се чудим запека как да сборим...сещам се единствено за смекта,нея я дават на бебета,ама дали ще ти помогне... 

не знам. Ох, да минава някак си туй раждане и да се свършва, че аман!
Преди това пих и други, но явно не бяха за моя организъм. Иначе съм сигурна, че докито ще ти каже да спреш магнезия в 9ти месец. Ако го спреш на своя глава, няма да сбъркаш също
Ще снимам после
, нещо по договора между производителя и вносителя не било ОК, та ми препоръчаха някаква си "Павловича мас" дето струваше 8 и нещо, ама били много доволни от нея, знам ли го какво е това нещо, ще пробваме и ще видим
А нали бях до преди няколко дни на работа и не съм готова с нищо, ама с нищо. Пък и ми е рано, си мисля, настроила съм се за началото на юли, ако може...
Предния път даже не си видях водите ,изтекли са ми ,но аз нали бях с епидурална и не съм и усетила.Сигурно затова не съм видяла цвета им,дето толкова се притесних снощи.
Само дето баш снимката в цял ръст е с главата надолу, ама нищо, другите гледах.