Юлски дечица 2004

• 12 809
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
А даваш ли на Хриси прополисови капки или друг имуностимулант?

да давам-по 1 или 2 капки разтворени във вода или сок,но има пропуск например през уикенда когато е на курорт при майка ми и все ги забравям да ги занеса,за да й ги даде.Мисля,че пропуск от един два дни в седмицата не е проблем.Ще й гидавам до средата на април /по мои изчисления/ и ще ги спра,както каза, за 6 месеца.Преди това съм правила курс с рибомунил,но само 3 месеца,по препоръки на педито ни.Иначе сополи си имаме,ту затихват,ту се появяват.Секрета обаче е бистър и затова не се притеснявам.Давам й от време на време и вит. С на хапченца да ги смуча и това е!Дано да нямаме проблеми,но мисля,че прополисовите капки /клеевата тинктура/ се отразява положително.Благодаря ти още веднъж за съвета  bouquet  bouquet  bouquet

# 136
  • София
...Благодаря ти още веднъж за съвета  bouquet  bouquet  bouquet

Моля, моля Grinning!
И аз давам на Ива, до края на март ще продължа. И май и при нас има ефект newsm78 / пу-пу/. Или поне аз се успокоявам, че правя нещо да й подсилвам имунитета Grinning.

# 137
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИРИНЧЕТО /бабалюга/  newsm51
БЪДИ ВИНАГИ МНОГО УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!
ЗДРАВЕ, РАДОСТ И КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО!
МНОГО ЦЕЛУВКИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 138
ЧРД на бабалюга и от мен!Пожелавам ти най-вече здраве и множество щастливи мигове!Весел празник  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
Честит рожден ден и от мен!
Желая ти много здраве, щастие, късмет и успехи във всяко начинание!

# 140
Момичета, много ви благодаря за милите думи, наистина ме трогнахте Grinning

# 141
ужаса се повтаря на ново, точно преди 2 седмици Вики беше с разстройство и много странно повръщане, като се закашля и повръща, и сега пак сме така, ужасно съм уплашена, утре мисля да помоля майка ми да я заведе до личната, за да поиска направление за гастроентеролог, според личната трябва да спазвам същите указания като миналия път, наистина предния път за 2 дни точно се оправи, но защо пак я повтаря, личната каза че има такъв вирус, но нормално ли е 2 пъти да се разболява от него в рамките на 2 седмици, иначе Вики днес пи доста течности, няма опастност от обезводняване, хапна сухари, солети, хляб, пи лечебна хумана, дано тая нощ не се буди да повръща, иначе си легна без рев, което много очудва, много й се спеше, но имаше позиви да повърне, все пак заспа без да повръща де
много ми е мъчно, как се мъчи милата душичка, дано се оправи по-бързо Praynig

# 142
ужаса се повтаря на ново,
съжалявам,че не мога да дам съвет,но се моля да се оправите бързо. Praynig

# 143
много ми е мъчно, как се мъчи милата душичка, дано се оправи по-бързо Praynig
Абе, бабалюга, това да не са нещо пак зъбки?

# 144
незнам какво са, но днес не е повръщала и акала, точно като миналия път, а за капак снощи повърна на фонтан всичко Sick, и то понеже пи лечебна хумана като невиждала, а бе ужас ви казвам
незнам дали са зъби, и 4-те кучешки избиха и в момента растат newsm78
говорих с педрото дали според нея не трябва да се консултираме с гастроентеролог, но отрече, според нея вируса ни повтаря, обаче ако след 2 седмици пак ни се случи същото ще я бия вече, иначе днес Вики си е както обикновено-пие си вода, играе, всичко нормално, ама съм бясна #Cussing out, до обед са я гледали на мъж ми баба му и дядо му, и по принцип й правят сок от арония, от тия концентратите, но знаят много добре че е с разстройство и повръщане и пак й направили след изричното изказване от моя страна да пие само вода и да яде само солети, изпросих си скандал от мъжо, че на малката нищо й нямало, пък аз съм се палела, нищо не било станало, ама ако не дай си боже се стигне до болница и системи аз ще изживявам ужаса и ще бъда до нея, а не те, не очаквах и да ме подкрепи, просто им се обадих с ясен тон обясних, че това се случва за последен път, защото тук става въпрос за нейното здраве, а не за моя прищявка, и ако разбера че още веднъж не са спазили моя молба няма да я гледат повече, бабата взе да ми се оправдава, но си имам едно на ум, ако пак се раздриска ще се разправяме жестоко вече, ама много съм ядосана #Cussing out

# 145
Ех, тия баби, не знам каквото и да им кажеш, ти си правят каквото си решат и какво то си знаят. Кои сме ние, майките, та да им нареждаме, до болка познато положение. Отстоявай, че наистина става въпрос за детето, а не за тях.

# 146
ново 20, товаразказвам ви случката от днес, значи към 12.30 ми звънна сестра и ми каза, че Вики повърнала 3 пъти на фонтан и отказала да яде, веднага я взехме с баща й при педрото, а нашата кикимора весела, ухилена и т.н.Прегледа я, и наистина видимо нищо й нямаше, но аз взех направление за гастроентеролог, отиваме в детска педиатрия, там няма такъв доктор, казват ми че след 14.30 щяло да има доктор в спешен кабинет, обаче не специалист, отиваме в някакъв детски център отзад, обаче там пък за преглед се раздавали номера сутрин и не става, ебаси чудото, но както и да е, и накрая я заведохме в друг детски център, прегледа я гастроентероложката, нищо не откри, а Вики през цялото това време не е повръщала, няма и разстройство засега, каза ми док че най-вероятно е вирус, да, ама на излизане искаше да върви сама по улицата и като й се скарах и я вдигнах против волята й я видях как нарочно се напъна да повърне, но не успя, явно е някакъв вид протест
през цялото време сме се возили в кола и не е повръщала, а предните пъти само като тръгнем с колата и започваше, незнам, обаче ще се побъркам вече
дали според вас е възможно да се опитва да хитрува по тоя начин? newsm78

# 147
дали според вас е възможно да се опитва да хитрува по тоя начин? newsm78

оххх незнам,но съм склонна да вярвам,че след такова нещо би могла да хитрува.Дано да е така наистина и да нямате повече проблеми с тази гадост!

# 148
Хей майчета,дойде пролет и съвсем се изгубихме.Идва Великден какво ще правите?Ще пътувате ли някъде?Ще си боядисвате ли яйцата сами или с бабите?Кога ще ги боядисвате в четвъртък или в събота?Козунаци ще правите ли?
Аз ще успея в събота,защото съм на работа,а и Хриси в събота ще е при майка ми и баща ми и ще успея да ги боядиша на спокойствие,защтото с тази моята палавница,едва ли ще успея да ги боядиша без поражения в къщи!Козунаци ще си купя,въпреки,че домашните ги предпочитам,но за съжаление не мога да правя,най много да съсипя продуктите.На Великден на обяд сме с няколко приятелски семейства на вила,а вечерта с Хриси при мойте родители.В понеделника ще трябва да уважим и свекитата. WinkСамо ще ме е яд ако времето е лошо,но  се надявам на повече слънчеви лъчи.
Хайде разкажете и вие!

# 149
Какво да разкажа аз, програмата е без особени излишества и фиести - на село при нашите  Laughing, с печено агънце и салатки.
В четвъртък съм на работа, яйца ще боядисвам в събота, след като заспи Боян, че не ми се мисли как ще бъде овапцан и той до ушите  Joy
Козунаци не мога да меся, хич няма и да се напъвам  Embarassed
Пожелавам си и аз повече слънце, ама като гледам... пак дъждовно се очертава.

Общи условия

Активация на акаунт