Юлски дечица 2004

• 12 770
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
Не се отчайвайте бе хора - на великден винаги вали, но - само до сутринта. След това, още преди обед, като изгрее едно слънце-е-е-е. Само за маса навън и после на разходка.

И ние сме на гости у нашите (мъжът ми се точи на зелената салата, понеже в къщи аз не обичам и съответно не правя такава - все още...). Яйцата ще ги боядисвам или в четвъртък или в събота. Зависи от едни резултати за алергия към белтъка на кравето мляко, които ще трябва да взема в четвъртък.

# 151
Брех, аз пък още не знам какво точно ще правим на Великден. Аз пък много обичам корабий и козунаци, така ще наблегна на яденето. Свекървата може да наблегне на правенето.

# 152
  • Пловдив
Аз в четвъртък ще боядисвам яйцата и ще изпека курабийките. Козунаци ще купувам. Обичам да правя тестени неща, ама козуначеното тесто е по-специфично, така че не се хващам. В неделя сме на село със свекър и свекърва на печено яренце. В понеделник сме у мама. Това ще е програмата. Общо взето освинване, като всеки Великден. Отиват на кино всички диети.
Пожелавам на всички ви весел празник!

# 153
Свекървата може да наблегне на правенето.

hahaha JoyJoy Joy Joyех да можеше и мойта така

# 154
  • София
Весело посрещане на празниците на всички юлски дечица и на мамите, и на татковците  Laughing

# 155
Весели празници от мен!

# 156
Свекървата може да наблегне на правенето.

hahaha JoyJoy Joy Joyех да можеше и мойта така
Ани, сериозно говоря, така прави жената, прави, прави, после ние ядем ли ядем...

# 157
Весели празници и от мен!Много слънце и усмивки!  bouquet

# 158
И от мен весели празници!!

С тая работа напоследък нямам време за нищо, иначе около нас нищо ново, засега е здрава, май само частния док изписа правилните лекарства, та от вторник сме пак на ясла Confused, да видим как ще е newsm78

# 159
Нещо, от както повечето работят, спряхме да се отчитаме тук. Ние миналата седмица бяхме на консултация. Тежим 11,200 с дрехите, високи сме 83 см. В момента вървят малко сополи, но това е заради кучешките зъби. Единия от тях проби, втория се вижда почти и другите 2 са на път. Сутрин се крием, че тръгваме на работа, да не ни усети, че е голям рев : Мамооо, мамооооо и такива работи.

# 160
  • Пловдив
Здравейте!
И ние вчера бяхме на консултация - девойката е вече 12 кг и 86,5 см. Говори много, прави вече дълги изречения, общо взето няма нещо, което да не може да каже. Друг е въпроса, че не всеки я разбира. Долните два кучешки излязоха преди 2 месеца, а горните уж ги чакахме всеки момент, ама момента стана цял месец. Grinning Още не искат да пробият и мноооого нерви.  Sick
Та засега това е от нас, чакаме и другите да се разпишат.
Поздрави и целувки!

# 161
Хм, аз какво да се отчета... не сме ходили на консултация от 6 месеца и не считам, че е голяма загуба. Боян е към 13кг, 86 или там някъде сантиметра, ако вярвам на лелите в яслата  Laughing
Зъби - имаше затишие до онзи ден, точно по Великден започнаха да му никнат последните кътници отдолу и няма да ви казвам, че празник не видях  Cry Остават и горните 2 и айде, пълен комплект, дано стане скоро, че нерви не ми останахаааааа!
За говоренето, говори нон-стоп, половината му ги разбирам, другата половина оставям на въображението си, но е страшен купон  Heart Eyes

# 162
  • София
За отчета - на Марти вече му излязоха всички зъби - оффф. Последният кътник проби най-трудно - изпонадъвка всичко, което се побираше в устата му и беше кисел като лимон. Ходихме на консултация преди две седмици. Тежи около 12 кг. и е някъде около 86 см. Нещо ми се размиват тези мерки, добре, че всичко си записвам чинно след като се приберем, защото с тази моя памет нямаше да има какво да разказвам след време.  Wink
Лелките в яслата са му лепнали прякор - "алармата" и ми обясняват, че е доста палав, не че има нужда точно на мен да ми ги обясняват тези неща.  Rolling Eyes
Много говори, но още си търси думите. Вчера ме дърпа за ръката и ми казва: "Мамо, дойди - буба тича" и ме води на терасата, за да ми покаже една бубулечка, която пълзи. Сладур  Laughing, според него тя тича  Hug

# 163
ние май няма да ходим на ясла, както казах във вторник тръгна пак, отиваме да я вземем с майка ми, и докато я обличам какво да видя-Вики издрана зверски от двете страни под ушетата, питам лелята, а тя гъската чак сега го видя, преди това не го е видяла, според нея най-вероятно някое дете я е издрало, освен това имала била и Т, ама ми е много интересно защо й я мери веднага след сън и докато реве, а е медицински работник и би трябвало да знае, че тогава Т не се мери, та сега Вики я гледат баба ми и дядо ми, сутрин я водим и вечер си я взимаме, много щастлива се чувства там, братовчед ми и той много им помага, да е живо и здраво детето, 4-ти клас е, ама много се занимава с нея, живеят в къща с двор, по цял ден е навън, голям кеф й е, та мисля там да поседи малко, пък ще видим
иначе от снощи е при свеки, и има сополи, имала и малко болен вид, само е настинала някъде, та сега й пратих капки, осцилококциум и витамин ц, да се полекуват малко, а аз да поизчистя  Confused
иначе много говори, състява изречения, но рядко, най-смешното е, че не дава на баща й да ме прегръща и целува, само като го види, отива при него, дърпа го за ръцете и крещи " не пипай "
не могат да ме разделят Laughing

# 164
Вики издрана зверски от двете страни под ушетата, питам лелята, а тя гъската чак сега го видя,
Shocked ей ужасно съжалявам за малката,а тази леличка #2gunfire #Cussing out #2gunfire.Дано не се случва на никого,но щом при вас така стоят нещата с яслата по-добрия вариант разбира се е в къщи и при това има кой да се грижи за нея.

Общи условия

Активация на акаунт