Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,някой беше писал,че познава добър адвокат по бракоразводни дела /но не си спомням кой беше/,може ли ако се включи в темата същото момиче,да ми даде координатите му на ЛС  Simple Smile

# 481
Момичета, пак да попитам за майстор за лепене на тапет Praynig.

# 482
и аз за действащ чадърар  Mr. Green

# 483
  • Пловдив
Преди време съм поправяла чадърчето на количката при един чадърар отстрани на бившите хали в Кичука. Има едно магазинче с дрехи внос от Англия, до него един детски център и до него е работилницата на този човек!

# 484
  • Пловдив
Момичета, търся памучни елечета. Ей, прерових целия град, но...

Трикотажни, подобни на суитчери, но само елече. С или без качулка, вече не ме интересува.

Единствено намерих във Waikiki в Галерия, но...25лв за едно елече  Shocked

Във Вис Виталис има за по 3-4лв, но са зимен тип и са доста изрязани,в смисъл, на гърдичките все едно няма елече. Копчетата почват под гърдите.

Ако някой е срещал, моля да каже къде да търся. Нещо от рода на 5-10лв ме устройват.

Дано ме разбрахте  ooooh!

# 485
  • Майничка
Виж във Вимакс, с/у "Душо Хаджидеков".

П.П. И за още едни се сетих, но не мога да се сетя името на фирмата, имат магазини в Халите, вляво с/у входа и с/у НОИ на "Любен Каравелов".

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 16:32 от gargamela

# 486
В магазина на русенския детски трикотаж-в началото на пешеходния мост,идвайки от аптека Марица вдясно на ъгъла дали няма да има  newsm78

# 487
Агро-аптека в Тракия ?
Ако няма там къде има най-близо ?

# 488
Преди време съм поправяла чадърчето на количката при един чадърар отстрани на бившите хали в Кичука. Има едно магазинче с дрехи внос от Англия, до него един детски център и до него е работилницата на този човек!
Мноооого благодаря   bouquet

# 489
  • Пловдив
Благодаря, момичета.
От изброените само срещу Душото не съм проверявала. Ще отида. В другите няма.

# 490
Благодаря, момичета.
От изброените само срещу Душото не съм проверявала. Ще отида. В другите няма.

ashley ,елечета съм купувала от едно магазинче,на пазара на Младежка,но сега лятото не знам дали ще имат,а скоро няма да имам път на там,за да проверя,за това само ти давам идея  Peace

# 491
Да,наистина,зимата имаше елечета по 10-тина лв. на пазара на Младежка в магазин за детски анцузи от лявата страна към края  Peace

# 492
  • Пловдив
Агро-аптека в Тракия ?
Ако няма там къде има най-близо ?

на улицата на полицията Ванче Михайлов,на гърба на 108 ми блок,в зелена барака
от главния булевард свиваш покрай полицията,караш по тази улица и почти накрая от ляво е аптеката
линк http://www.bgmaps.com/link/3D0DD417B92817FC861B70BF46A6A3F2

# 493
Момичета, знаете ли къде мога да намеря жълта моцарела?

# 494
  • Пловдив
Момичета, търся памучни елечета. Ей, прерових целия град, но...

Трикотажни, подобни на суитчери, но само елече. С или без качулка, вече не ме интересува.

IMG_3485 by miraluba, on Flickr

*ashley*, Тити има няколко такива. Купувани са от пазарчето на Младежка.

Общи условия

Активация на акаунт