Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 608
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Моничета, дайте акъл за заведение около църквата "Св. Иван Рилски" в Кършияка. Да става за игра на деца около 2 г. и за хапване на възрастните.

Баба яга,бившия Юнивърс имат детска площадка.Имат и за хапване,но изглежда като кафе по-скоро
До него Уникато също имат детска площадка.Менюто е по-богато и си е ресторант.За друго подобно в района не се сещам

# 226
  • Пловдив
На Уникато детската площадка представлява един надуваем батут, които се плаща, няколко играчки от тези със стотинките-пускаш и се возиш и една смотана пързалка. На мен лично изобщо не ми допада.

# 227
  • о`майна лунна нощ е
На Уникато детската площадка представлява един надуваем батут, които се плаща, няколко играчки от тези със стотинките-пускаш и се возиш и една смотана пързалка. На мен лично изобщо не ми допада.

Подкрепям те напълно. В събота бяхме там. То не беше мрънкане, то не беше чудо. 2 лв. за 15 мин. подскачане на надуваемия замък /умножено по 2, че съм с две ремаркета/, не ми се даваха. Подобни конструкции са доста далеч от представата ми за "детски кът".

На съседното заведение с баба Ягата, имаше "безплатни" играчки, които също бяха почти неизползваеми. Пробита пластмасова пързалка с екстра локва на финала и някакво подобие на люлки, доколкото видях. Останалото са от онези кандилкащите музикални с монети.

# 228
Момичета, някъде около бирената фабрика имало тапицер или шивач за мебели. Някой да се сеща за какво става въпрос и къде точно се намира?

# 229
  • Пловдив
Момичета, някъде около бирената фабрика имало тапицер или шивач за мебели. Някой да се сеща за какво става въпрос и къде точно се намира?

Точно на бул. Източен близо до входа на Каменица. Ние ползвахме услугите му и сме доволни.
http://www.tapitseria.com/

# 230

Точно на бул. Източен близо до входа на Каменица. Ние ползвахме услугите му и сме доволни.

А какви са цените ориентировъчно?

# 231
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте момичета, някакви отзиви за ресторант-градина ТИРЛИН  newsm78
планирам семейно тържество

# 232
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!  bouquet
Сега имам друго питане - похвалете ми лятна занималня за дете 1-ви клас, целодневна.

ДТЦ Слънчице  Peace
Моя приятелка води 7-годишната си дъщеря там на занималня и е доволна  Simple Smile. Имат сайт, можеш да погледнеш.

Благодаря!   bouquet

# 233
Здравейте, имам два въпроса за района на Коматевски възел, кичука.

1. Търся къде да ми сменят копчето на едни дънки-където се сещате в Кичука или Смирненски
2. Къде в същите райони има ремонт на гуми на колело-къде лепят гуми?

Благодаря предварително!

# 234
  • Пловдив
1. подлеза на централна гара, преди да се качиш по стълбите за Билата вляво, ново обущарско ателие
2. до спирката на въздушния мост/който го затвориха/

# 235
  • Пловдив

А какви са цените ориентировъчно?

Цената зависи от дамаската и др. неща. На нас ни излезе, около 600 лв., но сменихме и дунапрените.

# 236
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, къде мога да проверя за реотан на готварска печка. Имам едно Горене на 9 години и ми е изгорял долният реотан на фурната. Мъжът ми се сети за магазин на бул. "България" близо до колетото на Панаира. Предложения и за други места?
  bouquet

# 237
Момичета, къде мога да проверя за реотан на готварска печка. Имам едно Горене на 9 години и ми е изгорял долният реотан на фурната. Мъжът ми се сети за магазин на бул. "България" близо до колетото на Панаира. Предложения и за други места?
  bouquet
В Тракия до Хлебозавода,след пазара има един сервиз,който е и магазин.

# 238
  • Пловдив
дам и има възможност, ако го няма налично - да се поръча Peace
Ако идва далече - може да се провери по телефона (имам го, при интерес - на ЛС)

# 239
  • о`майна лунна нощ е
Моля за телефон   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт