Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 720
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Майничка
И в Евроленд

# 376
Момичета, здравейте. Знаете ли някой фризьорски салон, който работи с  Joico?

# 377
  • Пловдив
Да сте виждали някъде в Пловдив да продават летящи фенери?Трябват ми 3 броя и не си заслужава да поръчвам от някой сайт и да плащам и доставка.
В Хеликон има фенери  Peace

А каква им е цената? Да взема да купя за РД на дъщеря ми Simple Smile

# 378
  • Майничка
Намирала съм ги на цена м/у 3 и 9лв., в зависимост от вида на фенера и магазина.

# 379
Само внимавайте с фенерите да не подпалите нещо - по баловете гледахме как едни абитуриенти запалиха едно дърво...  Peace

Минавам само да отбележа за текущо намаление в магазина ни - имаме прахосмукачки на 1/2 цена. За инфо- ЛС  Simple Smile

# 380
Момичета,виждали ли сте по магазините подобни комплекти?
http://www.vmzona.com/newsite/int.php?page=product&cat=21&am … ;lp=3&lang=bg
Извинявам се,дано не се изтълкува като реклама Embarassed Но много ми харесва,а дрехи не бих си поръчала от интернет,затова си търся от магазин.

# 381
  • о`майна лунна нощ е
Търсехте евтина автомивка? На вниманието ви Изгрев майна ... Ландос бойс енд гърлС Хо-хо-хо, както би вметнал Дядо Коледа  Mr. Green

# 382
Търсехте евтина автомивка? На вниманието ви Изгрев майна ... Ландос бойс енд гърлС Хо-хо-хо, както би вметнал Дядо Коледа  Mr. Green

... и бутилка ром  Grinning

# 383
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, къде мога да намеря хубав сервиз за кафе от порцелан или стъкло - трябва ми за подарък на приятелка днес? Ако е възможно Тракия, центъра, останалите райони са ми далече. Благодаря.

# 384
По Заимов като вървиш от Джумаята към енергото,левия тротоар,има едно магазинче за сувенири,там има Ланкастър порцелан. Не са евтини.Тракия-по големите вериги-Метро,мол Галерия  Peace

Момичета, къде мога да намеря хубав сервиз за кафе от порцелан или стъкло - трябва ми за подарък на приятелка днес? Ако е възможно Тракия, центъра, останалите райони са ми далече. Благодаря.

# 385
Също и в магазин More, на Отец Паисий, до градинката, много са красиви, но са около и над 200 лв. В Магазин Рино на първия етаж до главния вход на Мол Галерия също има и са на по-достъпни цени....

# 386
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, но 200 лв ми идват в повечко. До около 50-60 лв ще ми е ОК. Мисля да скоча до МОЛ-Галерия, най-близо ми е.

# 387
  • о`майна лунна нощ е
На автомивката най-й се кефя на надписа "авто мNвка". И международен елемент е вкаран  Mr. Green

# 388
  • Cyprus, Пловдив
Момичета, някой знае ли техник за перални? Пералнята не е нова, но май проблема е само в лагера, който трябва да се смени?  Rolling Eyes

# 389
  • до най-прекрасния мъж
Взех страхотни чаши за кафе от първия етаж на Мол Галерия - много ефектни - бели със силиконови рингове в цвят кафе вместо дръжка и силиконова подложка вместо чинийка. Съчетах със захарничка и каничка за мляко от същия модел. Много добре се получи, а рожденичката беше много доволна и щастлива Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт