Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 719
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Момичета, скоро говорихме за синята зона, но не помня - важи ли за събота и неделя?

# 391
  • Пловдив
Момичета, скоро говорихме за синята зона, но не помня - важи ли за събота и неделя?

Не,не важи.Официални празници и уикенда паркирането е безплатно

# 392
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

# 393
Да сте виждали някъде в Пловдив да продават летящи фенери?Трябват ми 3 броя и не си заслужава да поръчвам от някой сайт и да плащам и доставка.
Благодаря Ви за информацията.Вчера купих.

# 394
  • Майничка
Да сте виждали някъде в Пловдив да продават летящи фенери?Трябват ми 3 броя и не си заслужава да поръчвам от някой сайт и да плащам и доставка.

Ще предупредя и аз да внимаваш с фенерите - особено опасно е по това време да се пускат в планината и на полето, където има доста сухи треви, за нула време става пожар. Най-добре е да се пускат край морето, когато духа вятър от брега, навътре към водата.

# 395
Момичета, посъветвайте ме къде в Кичука могат да ми преинсталират компютъра...И да попитам колко горе долу струва тая гимнастика  Rolling Eyes

# 396
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, посъветвайте ме къде в Кичука могат да ми преинсталират компютъра...И да попитам колко горе долу струва тая гимнастика  Rolling Eyes
Мога да ти препоръчам срещу Екскалибур на Лаута, ако не ти е далече. За Кичука нямам идея.

# 397
Мога да ти препоръчам срещу Екскалибур на Лаута, ако не ти е далече. За Кичука нямам идея.
Благодаря, ще се възползвам, ако някой не предложи нещо по-наблизо  Peace

# 398
  • Пловдив
Моля, да споделиш от къде и по колко лв са? Благодаря!

# 399
Здравейте!
Имате ли отзиви за детски център Happy land в Мол Галерия?
Чудя се на ето тази оферта: http://grabo.bg/detsko-parti-0kh6w

# 400
Колко е входа на Акваленда ?

# 401
# 402
Здравейте!
Ако не бъркам мястото,споменаваха високи цени  -иди огледай на място  Peace

# 403
Здравейте!
Ако не бъркам мястото,споменаваха високи цени  -иди огледай на място  Peace
Благодаря. Ще отидем още днес   bouquet

# 404
Момичета, някой знае ли техник за перални? Пералнята не е нова, но май проблема е само в лагера, който трябва да се смени?  Rolling Eyes

Мога силно да ти препоръчам такъв. От 3 години викам само него - невероятен специалист и работар . Ако все още те интересува - ще ти дам координатите му на лични Peace

Общи условия

Активация на акаунт