Къде в Пловдив? - 43 тема

• 60 738
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Да сте виждали някъде в Пловдив да продават летящи фенери?Трябват ми 3 броя и не си заслужава да поръчвам от някой сайт и да плащам и доставка.
Благодаря Ви за информацията.Вчера купих.
Моля, да споделиш от къде и по колко лв са? Благодаря!

Здравейте, аз купих от по-голям магазин за 1 лев в Кичука - мисля че се казва 1001 стоки, намира се до Билата до автогара Родопи. Струват 2 лв.

# 406
  • Пловдив
MilenaD, много ти благодаря! И магазина ми е удобен/сетих се за кой говориш/, и цената е повече от перфектна  Grinning
  bouquet

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 14:33 от ninand

# 407
# 408
  • Пловдив
Здравейте, търся си формички за сладки "Фунийки с крем" или "Шилерови къдрици", ако се сещате какво имам предвид Simple Smile Имало ги по левчетата, но аз в Пловдив не съм срещала.

# 409
  • Майничка
Здравейте, търся си формички за сладки "Фунийки с крем" или "Шилерови къдрици", ако се сещате какво имам предвид Simple Smile Имало ги по левчетата, но аз в Пловдив не съм срещала.

Аз си правя фунийките от сгънати на 6 или 8 парчета алуминиево фолио, същата работа вършат (това в случай, че не намериш).

# 410
Здравейте, търся спално бельо хубаво и евтино. Моля за идеи къде има newsm78  bouquet

# 411
Момичета, някой знае ли техник за перални? Пералнята не е нова, но май проблема е само в лагера, който трябва да се смени?  Rolling Eyes

Мога силно да ти препоръчам такъв. От 3 години викам само него - невероятен специалист и работар . Ако все още те интересува - ще ти дам координатите му на лични Peace

И аз чаках отговора с интерес. Интересувам се, ако е удобно.  Hug

# 412
MilenaD, много ти благодаря! И магазина ми е удобен/сетих се за кой говориш/, и цената е повече от перфектна  Grinning
  bouquet
Бързам да те предупредя, че тези фенери не са много добри...купих ги за една сватба и не успяхме да ги запалим, може и да не уцелихме правилната технология, не знам.....може би по-скъпите повече си заслужават, все пак ти си прецени....

# 413
  • до най-прекрасния мъж

Аз си правя фунийките от сгънати на 6 или 8 парчета алуминиево фолио, същата работа вършат (това в случай, че не намериш).
Става и с капачки от буркани - обикновени. Изрязваш им борда отстрани и навиваш на фунийка. Стават за многократна употреба. Наскоро изхвърлих моите, защото не ги ползвам. Иначе в продавалника съм срещала, при това чисто нови.

# 414
Здравейте,искам да си купя плат и да намеря шивачка, която да ми ушие калъф за диван.Разбира се на сносни цени.Ако някой знае такава шивачка или шивач,ще бъда благодарна за инфото

# 415
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте, търся спално бельо хубаво и евтино. Моля за идеи къде има newsm78  bouquet
Каква материя търсиш?
Ако искаш памук, купих два комплекта от едно магазинче на ул. Гладстон. Намира се на ъгъла вдясно след като излезеш от тунела на пощата и завиеш вдясно по уличката, която води към пожарната. Срещу него навремето беше магазин Щъркел, сега не знам какво е. Преди година струваха 50 лв. за двоен комплект - чаршаф 240/260, плик 200/220, две калъфки 50/70. Много са мекички и не са мръднали, а ги ползвам вече втора година постоянно. Платът е хубав и плътен, не са рехави и твърди, като повечето евтини комплекти, на които попадам.
В Юск също има, но аз не харесвам сатен и микрофибър, спарват ми.

# 416
Благодаря, за предпочитане памук. Ще са разходя до магазина да прогледна. Приемам още идеи. Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден!

# 417
  • Пловдив
Момичета, посъветвайте ме къде в Кичука могат да ми преинсталират компютъра...И да попитам колко горе долу струва тая гимнастика  Rolling Eyes

На Македония, близо до бившия Айсберг. Ако не се лъжа беше около 30 лв.

# 418
Благодаря, за предпочитане памук. Ще са разходя до магазина да прогледна. Приемам още идеи. Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден!

Моето предложение е едно магазинче, което се намира на ул. Драгота в Кършака. Намира се точно зад блока на ул. Победа, в който преди години беше данъчното на Северен. Не зная как по друг начин да го обясня. Предлагат на много прилични цени, както спално бельо, така и олекотени завивки. Шият всичко на място, така че може да пуснеш и нестандартна поръчка за размери.

# 419
  • Пловдив, Раковски
Здравейте на всички ! Искам да ви попитам знаете ли къде в Пловдив има лекарски кабинет (дерматологичен може би) за лечение на гъбички на ноктите на краката с лазер? Може би въпросът не е за този подфорум, но пък тук се пише само за Пловдив и мисля ,че ще има повече знаещи отговора. Гъбичките на ноктите са често срещани и ако някой е провел лечение с лазер- моля да сподели къде е ходил ? Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт