Къде в Пловдив? - 43 тема

• 59 303
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Елфита , благодаря    bouquet

# 496
Момичета, някой може ли да ми каже, къде поправят от старите модели шевни машини?

# 497
  • Майничка
Момичета, някой може ли да ми каже, къде поправят от старите модели шевни машини?

Колко стари? Иначе шевни машини поправят в уличката до "Райфайзенбанк", на гърба на Джумая джамия.

# 498
ами много стара   newsm78 - от онези железните руските с ремък отстрани - от средата на 80-те години може би

# 499
  • Берлин
А някой да знае къде мога да намеря добър алерголог /племенникът ни е на 2 годинки/
И още  Embarassed идея за интересен и нестандартен подарък за него за ЧРД

# 500
  • Майничка
А някой да знае къде мога да намеря добър алерголог /племенникът ни е на 2 годинки/
И още  Embarassed идея за интересен и нестандартен подарък за него за ЧРД

Д-р Стефка Евтимова (до Понеделник пазар), д-р Нина Маркова (Окръжна болница).
Иначе за подарък - на 2г. много се харесват онези игри за ловене на рибки с магнити, жирафчетата на Фишър прайс, изобщо - игри за координация.

# 501
Някой търсеше бебешки елечета - има в Карфур около 5 лв., имаше и размери.

# 502
  • Пловдив
Някой търсеше бебешки елечета - има в Карфур около 5 лв., имаше и размери.

супер, благодаря много   bouquet

# 503
  • Пловдив
ами много стара   newsm78 - от онези железните руските с ремък отстрани - от средата на 80-те години може би

На Капитан Райчо има едно магазинче за копчета и други шивашки неща (срещу Карфур) - питай там хората, те ремонтираха. Работят и с един майстор, който има ателие до пешеходния мост.

# 504

На Капитан Райчо има едно магазинче за копчета и други шивашки неща (срещу Карфур) - питай там хората, те ремонтираха. Работят и с един майстор, който има ателие до пешеходния мост.

bouquet много благодаря

# 505
Моля да ми кажете къде сте виждали страшно евтини тапети, ама такива, дето са примерно 3 лева ролката. Някакви стари модели или каквото и да е...

# 506
5 лв. вчера имаше в Алати, а редовно разпродажби има и в Домко - купувала съм и по 3 лв.

# 507
В Баумакс, български.

# 508
  • Пловдив
Искам семейно да си направим вега тест, та ако някой си е правил и е доволен, ще се радвам да сподели мнение.

# 509
Благодаря за отговорите за тапетите  Hug  bouquet

Ние с дъщеря ми си направихме Вега тест и беше пълна катастрофа. Оставям настрана, че ни се паднаха разрешени храни, с които няма как да се изхранваш по нашите географски ширини, но по-лошото е, че между двете ни почти нямаше пресечна точка и нямаше манджа, която да става и за двете ни. За семейно.. значи поне 3 души, ми изглежда мисия невъзможна. Ще трябва да минете на сухоежбина вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт